ALKOZERON: un produs eficient în lupta împotriva alcoolismului

ALKOZERON: un produs eficient în lupta împotriva alcoolismului

ALKOZERON – SPUNE «NU» DEPENDENȚEI DE ALCOOL!

 • Elimină pofta de alcool
 • Reduce celulele hepatice deteriorate
 • Elimină toxinele din organism
 • Calmează sistemul nervos
 • Nu are gust și miros

ALKOZERON – produs eficient, care elimină toxinele din organism și reduce pofta de alcool. Extract de cimbru și extract de albăstrea din compoziția ALKOZERON elimină toxinele din organism după ce au fost luate băuturile alcoolice și au un efect de restaurare asupra organismului. Componentul vegetal unic – extract de armurariu – reduce dependența psihologică de alcool. În formula brevetată ALKOZERON intră extract din rădăcină de Kudzu. Grație alimentării organismului cu această extract din rădăcină de Kudzu, se reduce psihoza alcoolică, și omul mai ușor renunță la alcool.
ALKOZERON nu are miros și gust pronunțat și este ușor solubil în apă. Prin urmare, nu provoacă respingere sau dependență.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CUM LUCREAZĂ ALKOZERON

 1. ST JOHN`S WORT EXTRACT elimină toxinele din organism și normalizează funcționarea tractului gastro-industrial
 2. MILK THISTLE EXTRACT reduce pofta de alcool, are un efect hepatoprotector și de detoxifiere
 3. CORNFLOWER EXTRACT calmează sistemul nervos, ajută la ameliorarea intoxicației cu alcool
 4. KUDZU ROOT EXTRACT ‘reduce efectul toxic al alcoolului, elimină mahmureala, contribuie la o mai bună funcționare a inimii
 5. THYMUS VULGARIS contribuie la ameliorarea stării psihice, reduce pofta de alcool

ALKOZERON: un produs eficient în lupta împotriva alcoolismului

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ALKOZERON TESTAT PRACTIC

În anul 2016 a fost efectuat un studiu în care 1000 de voluntari, care suferă de alcoolism, timp de o lună au luat regulat ALKOZERON.

Conform rezultatelor studiului 25% din aceștia au marcat reducerea poftei de alcool și ameliorarea stării organismului, iar 75% de voluntari au renunțat totalmente la alcool! În urma examenului medical s-a constatat o ameliorare vizibilă a parametrilor hepatici, a stării de sănătate a sistemului cardio-vascular și a sistemului nervos.

Băutura și-a demonstrat eficacitatea la toți cei 100% de voluntari, indiferent de severitatea bolii și durata consumului de alcool.

ALKOZERON – PRODUS CERTIFICAT UNIC

 • ALKOZERON nu conține OMG-uri, testat clinic și nu provoacă reacții adverse.
 • 90% constă din componente vegetale naturale
 • ALKOZERON nu duce la creșterea nivelului de zahăr din sânge și poate fi administrat de către cei ce suferă de diabet zaharat
 • ALKOZERON a trecut auditul de certificare, ceea ce confirmă calitatea înaltă și siguranța lui

MEDICI NORCOLOGI RECOMANDĂ ALKOZERON

ALKOZERON recomand tuturor pacienților – și celor,care ies din chef, și celor, care nu beau mult, dar doresc deloc să nu mai bea. Produsul nu numai că elimină pofta de alcool din punct de vedere psihologic, dar și îmbunătățește starea de sănătate a organismului, are o influență pozitivă asupra ficatului, inimii, sistemului nervos. Acțiunea complexă a preparatului ajută pacienților mei să renunțe la alcool și să revină la viața normală

Niconov А.А., medic narcolog categorie superioară

ALKOZERON: un produs eficient în lupta împotriva alcoolismului

MODUL DE ADMINISTRARE

 • Este foarte simplu de administrat – reprezintă un praf ușor solubil
 • Efectul pozitiv se observă din prima zi de administrare. Se recomandă a administra 1 dată pe zi.

Opinii

Eu, când am divorțat cu soția, am luat-o razna. Câteva luni la rând am băut aproape în fiecare zi, am pierdut locul de muncă. Am înțeles că mă afund în beznă, dar nu puteam face nimic. Îi mulțumesc fratelui că mi-a venit în ajutor. M-a impus să iau ALKOZERON. El a insistat și avea grijă să iau preparatul în mod regulat. Acum pot afirma cu certitudine că sunt o persoana liberă de oricare dependență. Dacă dumneavoastră sau rudele dumneavoastră se confruntă cu acest gen de probleme, folosiți ALKOZERON, el într-adevăr ajută!

Sergiu, 40 de ani

Cândva soțul meu servea nu atât de des, dar cu timpul s-a transformat în dependență. Însă soțul meu nu dorea să recunoască că este bolnav. O cunoscută mi-a recomandat să încerc produsul ”ALKOZERON” în lupta soțului meu împotriva dependenței de alcool. Am început să adaug ALKOZERON în băutura lui. Bine că forma și gustul ALKOZERON mi-a permis s-o fac fără ca soțul să observe ceva. Peste ceva timp pofta de alcool la soțul meu a dispărut. Acum a scăpat de dependență! Vă mulțumesc pentru ALKOZERON!

Antonina, 53 de ani

Tatăl meu era puternic dependent de alcool. Adeseori după «sărbători» eram nevoiți să ne cerem ajutorul medicilor, pentru ca aceștia să cu ajutorul glucozei să-l readucă la starea normală. Împreună cu mama mea am comandat produsul ALKOZERON și am început să-l adăugăm imperciptibil în băuturile tatălui. De acum trei luni tata nu bea deloc, iar din care cauză știu numai eu și mama. Dacă în familia dumneavoastră există această problemă groaznică, folosiți produsul ALKOZERON!

Nicolae, 35 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: