BooUps: șer pentru mărirea sânilor

BooUps: șer pentru mărirea sânilor

Un bust frumos, ridicat și mărit la îndemâna ta!

 

Verifică BooUps chiar acum și bucură-te de forma frumoasă a sânilor tăi. Comandând serul cu consistența unei creme pentru bust vei beneficia de:

 • sânii măriți
 • pielea decolteului îngrijită perfect
 • bustul ridicat și având o formă frumoasă
 • multă siguranță de sine
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

GET UP LADIES!

Recunoaște, de câte ori te-ai uitat în oglină, gândindu-te, totodată, cum ai putea să-ți corectezi forma bustului. Este absolut natural ca atunci când sânii tăi se schimbă, iar elasticitatea și robustimea acestora lasă mult de dorit, cauți o modalitate eficientă de a schimba condiția pielii bustului și decolteului. Nu vrei să te hotărăști pentru operații estetice scumpe, așadar practici tratamente cosmetice, exerciții și masaje care îți mănâncă timpul și nu aduc nici un rezultat. Imperfecțiunile nu dispar atât de ușor cum ți-ai fi dorit.

Din fericire, avem o soluție pentru aceasta! Serul BooUps, având consistența cremei pentru mărirea bustului, care conține 6 extracte de origine naturală și un super component cu proprietăți de activare a materiei naturale de bază a sânilor. Cunoaște-l!

BooUps: șer pentru mărirea sânilor

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

BOOUPS REPREZINTĂ MAI MULTE AVANTAJE ÎNTR-UN SINGUR PRODUS COSMETIC

 • sânii plini, ridicați
 • bustul mărit
 • epiderma hrănită și hidratată
 • pielea bustului mai robustă și mai elastică
 • pielea protejată împotriva acțiunii factorilor exteriori
 • acțiunea antiage

PENTRU CINE ESTE CREMA DE BUST BOOUPS?

BooUps reprezintă un ser cu consistența unei creme, fiind destinat femeilor care doresc să-și mărească sânii, aceștia devenind mai robuști și mai netezi. Produsul cosmetic modelează bustul și îmbunătățește structura pielii, fiind, de aceea, dedicat mai ales femeilor care se luptă cu greutatea variabilă a corpului și care vor să-și modifice forma sânilor după perioada de graviditate sau de alaptare.

BooUps este un corset natural creat cu gândul la tine!
Combinația ideală a celor 7 componente active conținute în cremă care conferă robustime bustului, facilitează mărirea, întărirea și modelarea sânilor. Aceasta face decolteul mai robust și facilitează regenerarea structurii deteriorate a pielii, reducând, totodată, edemurile mici și micșorând vizibilitatea vergeturilor.

CUM ACȚIONEAZĂ CREMA PENTRU MĂRIREA BUSTULUI BOOUPS?

Serul pentru mărirea sânilor reprezintă un concentrat puternic cu efectul de push-up. Datorită componentelor active, acesta ajută la regenerarea structurii sânilor, umplând și ridicându-i. Produsul cosmetic face sânii mai robuști, îi regenerează și îmbunătățește elasticitatea pielii. În plus, acesta hidratează și netezește pielea care devine mai elastică. În consecință, este evitată apariția vergeturilor. Cercetările in vivo au confirmat mărirea volumului sânilor, iar prin această calitate produsul nostru cosmetic devine un produs ideal pentru toate persoanele care se luptă cu imperfecțiunile zonei decolteului.

DE CE CREMA BOOUPS DIFERĂ DE TOATE CELELALTE CREME?

BooUps reprezintă un ser cu consistența unei creme pentru mărirea bustului. Prin definiție, crema respectivă trebuie să alimenteze pielea cu componente nutritive, s-o regenereze și s-o întrețină. Produsul este, așadar, destinat aplicării zilnice. Iar serul este un produs cosmetic care acționează mult mai puternic decât o cremă. Datorită concentrației mult mai mari a componentelor active, serul are capacitatea mai rapidă de penetrare în straturi adânci ale pielii.

BooUps reprezintă un ser sub formă de cremă care influențează robustimea sânilor, însă cantitatea și calitatea componentelor active conținute în ser în mod hotărât grăbește acțiunea produsului cosmetic. În afară de aceasta, produsul cosmetic sub formă de cremă poate fi distribuit ușor pe pielea care îl absoarbă rapid fără să fie lăsate pete de grăsime pe haine. Alege, așadar, serul BooUps și bucură-te de bustul mărit și cu forma frumoasă ca niciodată până acum!

BooUps: șer pentru mărirea sânilor

HEXAPEPTIDĂ ADIFYLINE™, 3 EXTRACTE VEGETALE ȘI 3 ULEIURI NATURALE PENTRU CEA MAI BUNĂ ÎNGRIJIRE SUB SOARE!

Nu există nimic mai bun sub soare decât îngrijirea bazată pe darurile naturii.Tocmai de aceea, în BooUps găsești 3 extracte vegetale și 3 uleiuri naturale care nutresc, regenerează și albesc delicat pielea care devine mai robustă. Acest lucru reprezintă o suplimentare perfectă a proprietăților Hexapeptidei Adifyline™ – componentului nr 1 cu acțiune puternică și cu efectul de push-up. Acesta activează crearea adipocitelor care formează structura unui sân, iar datorită acestui fapt sânul se umplă și se ridică. Structura sânului se îmbunătățește, iar acesta are o formă atractivă. Dar nu ne oprim la aceasta!

 • Gotu Kola. Planta de Gotu Kola activează procese de regenerare a pielii, fortifică vasele sangvine și reduce edemele. În plus, intensifică procesele antiage și are acțiune antioxidantă, fiind bogată în vitamina C, o substanță naturală care stimulează organismul la sinteza colagenului, acesta fiind responsabil pentru robustimea și elasticitatea pielii.
 • Nuca. Nuca acționează ca un agent de hidratare și nutriție, de asemenea, ca un agent antiage și de neutralizare a radicalilor liberi. Aceasta creează pe piele o barieră naturală de protecție și, ce este cel mai important – conține enzimul natural Q10 care netezește epiderma și o face mai robustă.
 • Hasculul. Hasculul conține antioxidanți naturali și multă vitamina C care stimulează colagenul. Acesta conferă pielii un luciu sănătos, frânează procese de apariție a ridurilor și menține nivelul optim de hidratare a epidermei.
 • Uleiul de argan. Uleiul de argan are proprietăți intense antioxidante care protejează pielea împotriva deteriorării. În plus, hrănește, regenerează, netezește și înmoaie pielea, previne evaporarea apei din epidermă, menținând nivelul corespunzător de hidratare a acesteia. De asemenea, stimulează vindecarea crăpăturilor și zgârieturilor pielii, fiind și de mare ajutor în lupta cu vergeturi.
 • Uleiul de cocos. Uleiul de cocos intensifică procesul de apariție a epidermei pe fragmente cu defecte proaspete, micșorându-se prin aceasta vizibilitatea vergeturilor. Uleiul stimulează producția de colagen și, totodată, fortifică bariera lipidică a epidermei. Atenuează stări de inflamație și are acțiune nutritivă și hidratantă puternică.
 • Untul de shea. Untul de shea atenuează iritări ale pielii, protejând-o împotriva uscării excesive. În plus înmoaie, netezește și face pielea mai elastică, întărind așa zisa barieră de ciment a epidermei, și îmbunătățind aspectul general al pielii.

Cum să aplic serul de consistența unei creme pentru mărirea bustului BooUps?

Serul sub forma unei creme datorită căreia bustul devine mai robust trebuie să fie aplicat pe piele dimineața și/sau seara prin gesturi circulare. Să începi masajul de la baza bustului, mergând spre decolteu. Înainte de masaj pielea trebuie să fie curățată și uscată.

OPINII ALE PERSOANELOR CARE AU APLICAT BOOUPS TIMP DE CÂTEVA SĂPTĂMÂNI. CUNOAȘTE-LE!

„Când am început cura de slăbire, grija mea cea mai mare era faptul că pielea de pe burtă nu se va contracta și va atârna. Totuși, după jumătate de an, când am slăbit aproape 20 de kg, sânii au devenit problema mea cea mai stridentă. Am văzut câ se lasă și au multe vergeturi cărora cândva ne le dădeam atenție. Căutam modalitatea de a le redea sânilor mei aspectul robust. Am comandat BooUps și cu acesta am dat lovitura. Deja după câteva săptămâni vergeturile au devenit mai puțin vizibile, iar sânii mai robuști, mărindu-se, spre marea mea uimire. Nu vreau să renunț la acest produs cosmetic! ”.

Ana, 23 de ani

„După nașterea copilului sânii mei au devenit mai puțin robuști. Mă temeam că așa vor rămâne, pentru că nici balsamuri cumpărate la parfumerie, nici chiar metode casnice nu mă ajutau să-i fac mai robuști. Abia când am comandat BooUps, am observat că ceva se schimbă. Mai întâi pielea a devenit mai întinsă, mai moale la atingere, apoi sânii au început să se ridice treptat. Efectul este nemaipomenit”.

Monica, 36 de ani

„O colegă mi-a atras atenția că port sutiene nu prea mulate pe corp, pentru că sânii mei atârnă prea mult. Inițial m-am supărat pe ea, dar după aceea mi-am studiat sânii și am constatat că sunt de vină sutienele, ci vârsta! Pur și simplu sânii mei au început să se lase. Am decis să acționez și am comandat BooUps. Astăzi am depus comanda pentru al doilea ambalaj, pentru că efectele m-au surprins. Deja după o lună de aplicare am văzut foarte clar îmbunătățirea formei ovale a sânilor. Aceștia, pur și simplu, s-au mărit! Iar pielea lor a devenit mai hidratată și mai robustă ”.

Emilia, 44 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: