CardiCaps împotriva hipertensiunii arteriale: tensiune în limitele normei de la prima utilizare și pentru totdeauna

CardiCaps împotriva hipertensiunii arteriale: tensiune în limitele normei de la prima utilizare și pentru totdeauna

Salvați-vă de moartea cauzată de infarct sau atac cerebral!

 • Normalizează tensiunea în primele 6 ore datorită bioflavonoidelor
 • Restabilește tonusul și elasticitatea vaselor după 1 curs
 • Inofensiv pentru orice vârstă Eficient la stadiile 1,2,3 ale hipertensiunii
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Un produs senzațional elaborat de savanți

Pentru crearea soluției profilactico-medicinale savanții români din Centrul de flebologie de stat au lucrat 8 ani. Descoperirea anului a fost nominalizată pentru premiul medical internațional Gairdner. Testările în multe etape au demonstrat eficacitatea soluției, fapt pentru care academicienii au primit toate licențele necesare, certificatele de calitate și susținere din partea statului.

În compoziția CardiCaps© sunt următoarele componente:

 1. Urzica. Conține o cantitate mare de vitamine, acizi, microelemente active. Are eficacitate înaltă în vindecarea bolilor de inimă. Contribuie la eliminarea nervozității, îmbunătățește activitatea inimii, îmbunătățește circuitul sanguin, distrugând cheagurile de sânge și întărind vasele sanguine.
 2. Păducelul. Tonifică mușchiul cardiac, are acțiune vasodilatatoare, previne formarea plăcilor și îmbunătățește indicatorii sângelui. Normalizează nivelul de colesterol din sânge.
 3. Vitamina B6. Scade tensiunea sanguină în țesuturile și sistemele organizmului, contribuie la eliminarea surplusului de lichide.
 4. Riboflavina, vitamina B2. Una dintre cele mai importante vitamine pentru organizmul uman. Este necesară pentru formarea eritrocitelor și anticorpilor, pentru respirația celulelor și creștere.
 5. Tiamina, Vitamina B1. O substanță, fără de care sistemul nervos nu poate să funcționeze normal, are o acțiune calmantă. Îmbunătățește circulația sângelui și participă la hematopoieză
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Opinia expertului

CardiCaps împotriva hipertensiunii arteriale: tensiune în limitele normei de la prima utilizare și pentru totdeauna

Confirm!
Principalul adversar al hipertensiunii sunt bioflavonoidele. Ele sunt obținute numai din rășină și din coajă de zadă salbatică. Ele sunt prezente aproape în toate mijloacele împotriva hipertensiunii.
Dar! La majoritatea producătorilor, conținutul acestuia este infim! Prin urmare, efectul poate fi așteptat cu anii. Știu cu siguranță că singurul preparat, în care sunt bioflavonoide din belșug este CardiCaps©.
Am văzut formula sa și concluziile experților independenți. Persoane cu autoritate. Recomand preparatul pacienților și îi dojenesc dacă ei practică automedicația și iau ceea ce ”i-a sfătuit prietena”, ”au citit în internet”, ”au aflat din emisiunea tv”. Nu este corect așa! Cu hipertensiunea trebuie să luptăm doar cu soluții verificate! Cu acelea, cărora le acordă încredere medicii, cu ajutorul cărora boala dvs se va trata definitiv.

Savinski Andrei, Medic de categorie superioară, candidat în științe medicale. Stagiu 30 de ani

Avantajele CardiCaps©

 • Ajutor rapid. Deja în primele 6 ore de administrare tensiunea dvs va fi în limitele normei!!
 • Nu provoacă schimbări bruște de tensiune. Normalizează armonios lucrul inimii.
 • Însănătoșire complexă. Eliminarea stenocardiei, aritmiei, nevrozelor, îmbunătățirea memoriei, restabilirea vorbirii și mișcărilor după accident vascular cerebral.
 • Acțiune eficientă fără efecte secundare. Celulele vii ale plantelor corespund în totalitate celulelor organizmului uman.

Mod de administrare

În cutie sunt 20 de capsule a câte 500 mg fiecare.. Se recomandă a utiliza de 2 ori pe zi câte o capsulă. Femeile gravide și cele care alăptează vor administra numai după consultarea medicului. Nu depășiți dozajul indicat.

CardiCaps împotriva hipertensiunii arteriale: tensiune în limitele normei de la prima utilizare și pentru totdeauna

Opiniile persoanelor care au evaluat efectul CardiCaps©

Exemplul suroriii mele mai mari m-a convins că scăderea TA cu pastile duce la accident vascular cerebral ischemic, un infarct al creierului. Medicii i-au salvat viața, dar ea nu și-a revenit niciodată până la capăt. Când am fost atinsă de această boală, eu deja eram informată și știam ce trebuie să caut dintre soluțiile din plante. Doctorul meu, o doamnă foarte înțeleaptă, mi-a prescris CardiCaps. . Îi sunt foarte recunoscătoare. Deja de 4 ani nu mă simt hipertensivă. Sunt un om absolut sănătos și nu mă tem nici de infarct, nici de accident vascular cerebral. Vă doresc tuturor sănătate!

Lidia, Oravița, 61 de ani

Câțiva ani în urmă m-am tratat la o stațiune balneară. Acolo se desfășurau niște testări ale unui preparat nou pentru hipertensiune. Desigur, mă temeam. Dar ce să fac? Nici un fel de medicamente nu mă ajutau, și m-am decis. Spre fericirea mea am nimerit în grupul căruia i se administra CardiCaps, și nu ”placebo”. Peste 2 ore tensiunea mi-a revenit la normal, Și treptat, am început să mă simt excelent în totalitate! Sunt foarte bucuroasă că am participat atunci în testările preparatului. Tensiunea este la nivel normal permanent.

Тinca, Slatina, 47 de ani

Am 51 de ani. 3 ani în urmă la policlinică mi s-a pus diagnosticul de hipertensiune, murmur cardiac ș.a. Mă chinuiam, dar nu făceam nimic. Iar jumătate de an în urmă, după toate simptomele, am avut un microinsult. Am intrat în panică, dar am renunțat pe loc la pastilele prescrise. Preparatele chimice sunt dăunătoare, asta e știut de toți. Dar nu știam ce să fac. Bine că m-am întâlnit din întâmplare cu un anic, care mi-a recomandat CardiCaps. Acum, după cum ați presupus, NU MAI AM NIMIC. Tensiunea este normală, am o sănătate de taur!

Ion, Mărăști, 51 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: