Désir Éternel Femme: feromoni de generație nouă pentru femeia modernă și încrezătoare!

Désir Éternel Femme: feromoni de generație nouă pentru femeia modernă și încrezătoare!

Alege Désir Éternel Femme și vezi cum poți acționa asupra bărbaților!

  • atrage privirea masculină
  • devino mai încrezătoare şi evidențiază-ți sex-appeal-ul
  • trezește dorința
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

OAMENII DE ȘTIINȚĂ AU DEMONSTRAT CĂ EFECTUL FEROMONILOR ESTE PUTERNIC!

Feromonii sunt substanțe naturale secretate de organism. Aceștia sunt momeli pentru sexul opus, concepute pentru a crește atractivitatea. Cercetătorii de la Academia Chineză de Științe din Beijing au demonstrat că percepția sexului opus se bazează pe stimuli chemosenzoriali. Doamnele care produc feromoni naturali sunt mai atractive pentru sexul opus. Par mai sexy, mai colegiale, mai drăguțe și, mai ales, mai feminine pentru bărbați. Datorită feromonilor feminini, bărbaților le este mai ușor să se relaxeze în compania alesei lor. Sunt mai odihniți și mai veseli și, prin urmare, gata de acțiune.

Désir Éternel Femme: feromoni de generație nouă pentru femeia modernă și încrezătoare!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CE MIROS ARE DÉSIR ÉTERNEL FEMME?

Compoziția parfumului Désir Éternel Femme are în principal note proaspete și florale. Parfumuri rezervate doamnelor delicate, romantice și foarte feminine. Combinația de scorțișoară caldă, cu blândețea geraniumului și a citronelei îl va face, de asemenea, îndrăgit de femeile încrezătoare cărora le place să se înconjoare de parfumuri seducătoare. Adăugarea de arome proaspete de citrice și note de iasomie va atrage mulți bărbați. Iar feromonii subtili vor spori efectul. Te vor face să trimiți semnale non-verbale cu mai multă îndrăzneală, să zâmbești mai des, să ademenești, să tentezi, să atragi.

Dacă există cineva în jurul tău care nu răspunde cu reciprocitate la interesul pe care i-l arăți, atunci este timpul pentru Désir Éternel Femme!

DEVINO MAI ATRĂGĂTOARE, MAI ÎNCREZĂTOARE ȘI MAI FEMININĂ

În Désir Éternel Femme vei găsi doi feromoni feminini. Aceștia sunt estratetraenolul și copulina. Primul s-a dovedit a fi cel mai puternic purtător de informații. Este un semnal de feminitate, o momeală pentru bărbați. Expus la acest feromon, bărbatul devine mai protector față de aleasa sa, fără a putea rezista însă sex-appealului ei. Copulina, pe de altă parte, îți va sublinia feminitatea și îi va face pe bărbați să te considere atractivă, mai colegială, relaxată și activă. Feromonii afectează nu numai mediul înconjurător, ci și pe tine! Aceștia îți vor da încredere, îți vor îmbunătăți starea de spirit şi îți vor creşte sex-appeal-ul. Descoperă cum noua generație de feromoni îți poate schimba viața!

CE ALTCEVA VEI CÂȘTIGA DIN UTILIZAREA DÉSIR ÉTERNEL FEMME?

  • vei deveni mai atrăgătoare pentru bărbați, indiferent de cum te vezi astăzi
  • vei părea mai odihnită, mai relaxată și, prin urmare, mai tentantă în ochii bărbaților
  • vei fi plină de sex-appeal și vei atrage privirile bărbaților ca un magnet

Désir Éternel Femme: feromoni de generație nouă pentru femeia modernă și încrezătoare!

ANNA SAVIC SCRIE DESPRE EFECTELE FEROMONILOR

„Am lucrat cu soțul meu Russel la un proiect despre cum funcționează feromonii. Nu am fost întotdeauna de acord cu el și de multe ori, am simțit nevoia să îi atrag atenţia asupra greșelilor. Dar descoperirea a venit atunci când am decis să folosesc eu însumi feromonii. Spre surprinderea soțului meu, nu a putut să le reziste. Și acesta a fost impulsul pentru a întreprinde cercetări suplimentare. Am studiat peste 100 de cupluri și am demonstrat că inhalarea feromonilor a stimulat dorința sexuală a acestora, le-a modificat memoria situațiilor și chiar le-a modificat starea de spirit. Parfumul cu feromoni Désir Éternel Femme s-a dovedit eficient. Bărbații erau pur și simplu înnebuniți după doamnele care le foloseau. Îi pot recomanda din toată inima.”

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Ce este Désir Éternel Femme?

Désir Éternel Femme este un parfum cu adaos de feromoni feminini: estratetraenol și copulin, care acționează ca un afrodiziac asupra bărbaților. Îi atrage, le stârnește interesul și le reduce incertitudinea. Ție îți vor adăuga sex-appeal și atractivitate.

 

2. Care este compoziția lui Désir Éternel Femme?

INCI Désir Éternel Femme: Alcohol denat., Parfum, Aqua, Benzyl alcohol, Benzyl benzonate, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol, Cintronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

 

3. Pentru cine este Désir Éternel Femme?

Désir Éternel Femme este un parfum cu feromoni pentru femeile îndrăznețe, încrezătoare și pentru cele care doresc să-și facă noi cunoștințe. Acest lucru se datorează faptului că feromonii sunt afrodiziace puternice care te ajută să faci o impresie mai bună asupra bărbaților. Vei deveni mai atrăgătoare, mai colegială și mai apropiată de ei.

 

4. Când pot aștepta primele rezultate de la Désir Éternel Femme?

Désir Éternel Femme este un parfum. Prin urmare, vei observa efectele după prima aplicare.

 

5. Este Désir Éternel Femme sigur?

Da. Désir Éternel Femme este un parfum cu feromoni naturali care este absolut sigur.

 

6. Care este capacitatea Désir Éternel Femme?

Ambalajul standard Désir Éternel Femme conține 50 ml de parfum cu feromoni.

 

7. Cum se utilizează Désir Éternel Femme?

Folosește Désir Éternel Femme ca pe orice parfum. Pulverizează pe încheieturile mâinilor, decolteu și gât. Nu freca aceste zone, iar pentru a spori efectul, poți aplica pe piele o cremă neparfumată chiar înainte de a aplica parfumul cu feromoni. Astfel, parfumul va dura mai mult timp. Nu aplica direct pe haine.

 

8. Pot utiliza alte parfumuri în timp ce folosesc Désir Éternel Femme?

Désir Éternel Femme este un parfum cu feromoni. Prin urmare, nu este nevoie să aplici un al doilea parfum în acelaşi timp. Cu toate acestea, dacă doreşti, poți folosi Désir Éternel Femme alternativ cu parfumul tău preferat.

OPINII DESPRE DÉSIR ÉTERNEL FEMME

“Feromonii din parfumul Désir Éternel Femme mi-au dat încredere în sine. Până acum îmi era frică de bărbați ca de foc. Iar acum, văzând privirile lor, zâmbesc cu plăcere. Și trebuie să spun că îmi place. Sunt mai atrăgătoare în ochii lor, am mai multă încredere în mine și chiar am îndrăznit să-mi schimb în sfârșit coafura pentru a fi puțin mai originală”.

Carolina, 24 ani

„Nu am vrut să cred în efectul feromonilor. La urma urmei, am citit atât de multe despre faptul că nu se simt deloc. Ei bine, dacă nu le simți mirosul, cum pot acționa asupra cuiva. Dar, spre surprinderea mea, Désir Éternel Femme chiar funcționează. De când îl folosesc, am mai mult succes cu bărbați. Sunt mai dispuși să mă agațe, dar și mai dispuși să vorbească cu mine în general.”

Ioana, 31 ani

„Nu credeam că mai pot găsi pe cineva după divorț. Credeam că la vârsta mea nu mai sunt atât de atrăgătoare pentru bărbați. Sora mea mi-a cumpărat de ziua mea parfumul Désir Éternel Femme fără să-mi spună deloc că este cu feromoni. Abia când am început să-l folosesc și i-am împărtășit faptul că, cumva, bărbații au început să se uite la mine pe stradă și un coleg de serviciu mă tot invită la masă și nu știu ce să cred despre asta, m-a întrebat dacă îmi place noul parfum și abia atunci mi-a dezvăluit secretul. Că e vorba de feromoni!”.

Beatrice, 45 ani

„Sunt bărbat, dar trebuie să îmi împărtășesc opinia. Am cumpărat acest parfum pentru soția mea. Cineva va crede că m-am împușcat în genunchi. Ei bine, un pic, da, pentru că bărbații se uită la ea pe stradă mult mai des decât o făceau înainte. Dar nu mă refer la asta. Datorită Désir Éternel Femme, Maria mea a căpătat multă încredere în sine, ceea ce s-a transpus în relația noastră. Serios. Acum suntem practic inseparabili. Iar Maria se simte atrăgătoare și nu se teme să-și expună feminitatea în fața mea. Ca să nu mai spun că mă atrage ca niciodată și sexul nostru este mult mai bun!”.

Ilie, 33 ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: