Diamond: regenerare rapidă a părului deteriorat

Diamond: regenerare rapidă a părului deteriorat

 • ACCELEREAZĂ creșterea părului nou
 • REDUCE căderea părului
 • REGENEREAZĂ structura părului
 • Creează efect de LAMINARE
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Secretul antic al părului luxos

Prințesa spaniolă Sofia a fost o frumusețe de invidiat cu păr lung luxos. Într-o zi, invidioșii s-au strecurat noaptea în camera prințesei și au tuns-o chilug. Mare le-a fost mirarea când, după câteva săptămâni, Sofia a apărut la recepție cu părul luxos de aproape aceeași lungime ca și înainte.

Secretul ei era un amestec unic pentru păr de ulei de argan, unt de shea și extracte de plante pe care prințesa îl aplica în fiecare zi pe păr la sfatul unui bătrân comerciant. Amestecul-miracolul intensifica creșterea părului și reda părului elasticitatea și strălucirea.

Compoziția remediului spaniol antic a stat la baza măștii Diamond.

Diamond: regenerare rapidă a părului deteriorat

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum funcționează masca regenerantă Diamond

Masca Diamond funcționează în 2 direcții:

 1. Faza de regenerare activă acționează asupra părului „din interior”: elimină principalele cauze ale subțierii și fragilității – blochează dehidrotestosteul și încetinește procesul de îmbătrânire a foliculilor. Crește fluxul de sânge spre cap, ceea ce contribuie la o nutriție calitativă a părului, precum și la accelerarea regenerării părului.
 2. Faza uleioasă îmbunătățește aspectul părului, hidratează părul, oferă o strălucire uimitoare. Fragilitatea dispare, părul devine neted, mătăsos și ascultător.

2 formule pentru o acțiune complexă

2 faze ale acțiunii măștii Diamond au un efect sinergic: regenerează complex părul deteriorat și favorizează creșterea vitalității întregii podoabe capilare.

 

Faza serică activă conține:

 • vitamina B5 – un stimulent puternic pentru creșterea părului. îmbunătățește microcirculația sangvină. Reduce căderea parului.
 • keratină. keratina hidrolizată restabilește firele slabe și fragile, conferă părului strălucire, întărește foliculii de păr, previne pierderea și stimulează creșterea părului nou.
 • Complex proteic. Restaurează structura părului deteriorat, înmoaie și hidratează părul.

Faza uleioasă conține:

 • ulei de argan activează creșterea părului, elimină vârfurile despicate, conferă strălucire, protejează împotriva efectelor negative ale mediului
 • unt de shea unul dintre cele mai valoroase unturi din lume. Furnizează părului și scalpului toate substanțele nutritive necesare, fortifică foliculii de păr, are efect hidratant și regenerant, stimulează procesul de creștere a părului.
 • ulei de nucă de cocos regenerează părul deteriorat, îmbunătățește structura și îl hidratează, previne despicarea vârfurilor părului, restabilește elasticitatea și strălucirea părului. Creează efectul de „laminare a părului”.

Opinia expertului

„Cu problema regenerării părului, mai devreme sau mai târziu se confruntă aproape fiecare doamnă. Dacă nu luați măsuri în timp util, atunci rezultatul poate fi chelie completă…

În final, oamenii de știință au dezvoltat un produs inovator care funcționează cu adevărat – masca pentru regenerarea vitalității părului slăbit și deteriorat Diamond.

Principala caracteristică a măștii este compoziția bifazică: faza serică elimină consecințele părului deteriorat și stimulează în mod activ creșterea lui, și faza uleioasă – îmbunătățește aspectul.

Acum puteți obține păr des și strălucitor, ca din salon, acasă!»

Ioana Sava, tricolog

Diamond: regenerare rapidă a părului deteriorat

Cum se aplică masca Diamond

 1. Deschideți tubul, aplicați faza mixtă la rădăcinile și tulpina părului.
 2. După 20 de minute clătiți cu apă caldă și șampon.
 3. Bucurați-vă de părul des și strălucitor!

Pentru a obține un rezultat maxim, este necesară aplicarea zilnică a măștii.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Comments: 0
 1. Iona Vița

  Și eu folosesc. Diamond – este un colac de salvare pentru mine. Acesta este singurul remediu care m-a ajutat să-mi restabilesc părul!

 2. Oana Eremie

  Comandă cu îndrăzneală. Dacă îți faci griji atât de mult, oricum nu va fi mai rău. Diamond – este un produs excepțional. Analogi moderni încă nu am întâlnit. Uite ce efect, și este doar după două săptămâni de aplicare. Frizerul chiar a fost de acord să mă vopsească! Până în prezent îi era frică, spunea că aș putea pierde jumătate din păr.

 3. Oana Noica

  Iată link-ul. Apropo, odată ce cititorii Mariei au o astfel de reducere, va fi mai înțelept să comandați mai multe ambalaje. . Eu am decis să economisesc și am cumpărat trei ambalaje imediat))) Mai știi, pot anula reducerea mai târziu…

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: