Ecofeet împotriva durerii: ameliorezi durerea în 11 minute

Ecofeet împotriva durerii: ameliorezi durerea în 11 minute

 • să ameliorezi orice durere în 11 minute – chiar dacă alte metode anti-durere s-au demonstrat ineficiente;
 • să combați inflamațiile, degenerările, edemurile și umflăturile – deja după 1 săptămână de utilizare;
 • detoxifierea organismului de toxine – îmbunătățirea metabolismului cu 60% și să scapi de grăsimea inutilă;
 • să facilitezi funcțiunea fiecărui organ – să combați problemele digestive și alergiile de piele;
 • să ai de 3 ori mai multă energie, să recuperezi aptitudinea de mișcare de 100% și starea de spirit excepțională;
 • și mulțumită acesteia să profiți pe deplin de viață!

Chiar dacă doctorul ți-a spus că ești condamnat la suferința provocată de durere, până la finalul vieții și că tot ce se poate face, este să fie ameliorată ușor… Află că sunt suficiente 11 minute și ameliorezi până la 41 de afecțiuni dureroase și peste 28 de zile să învingi durerea o dată pentru totdeauna și să te bucuri de o aptitudine de 100%!

CUMPĂRA

ESTE 100% SIGURĂ ȘI COPILĂROS DE SIMPLU DE UTILIZAT

 1. ameliorează durerea deja după 11 minute și după 28 de zile să o elimine ireversibil;
 2. este 100% naturală și acționează în conformitate cu organismul – nu provoacă nici un efect advers;
 3. curăță de toxine și pornește procesele de reparare în celule – elimină inflamațiile și alergiile, permițând slăbirea;
 4. este copilăros de simplă în utilizare – este suficient să introduci ecofeet în încălțăminte sau papuci;
 5. permite să economisești mii de lei, în loc să îi risipești pe tabletele dăunătoare, injecțiile dureroase și tratamentele ineficiente, terapiile sau masajele.

Talpa este ecranul sănătății

Ecofeet împotriva durerii: ameliorezi durerea în 11 minute

Ei bine, în tălpi se află peste 7000 de puncte, care reprezintă terminațiile nervoase care duc la orice organ din corpul nostru – acestea se numesc receptori.

 

Pe imaginea de mai jos, poți observa punctele-receptor, care răspund de organul individual al organismului. Stimularea corespunzătoare a acestor puncte prin masaj, permite reducerea durerii și facilitarea funcțiunii organelor. Pe asta se bazează acțiunea acupresurii naturale beneficie, antico-chinezească.

 

1. nas. 2. tiroidă 3. trahee 4. gât 5. sinusurile frontale și nazale 6. adrenal 7. cerebel 8. nervul trigemen 9. paratiroid 10. ochi 11. urechi 12. limfa 13. mușchiul trapez 14. umeri 15. plămânii și bronhiile 16. inimă 17. sistemul digestiv 18. stomac 19. vezica urinară 20. rinichi 21. splină 22. duoden 23. vezica biliară 24. pancreas 25. colonul transvers 26. tractul urinar 27. intestinul subțire 28. colonul descendent 29. rect 30. coccisul 31. anus 32. genunchi 33. articulația genunchiului 34. articulația șoldului 35. ovare 36. organele genitale 37. hemoroizi 38. sistemul nervos 39. apendicitele 40. glanda pituitară 41. hipertensiune

 • ACȚIUNEA ACUPRESURII. Inserțiile speciale masează talpa în perioada mersului și în același timp stimulează receptorii. Masajul benefic provoacă o circulație a sângelui considerabil mai bună către toate organele, ceea ce este esențial pentru sănătatea noastră. Și asta pentru că sângele transportă toate substanțele necesare pentru funcționarea corespunzătoare a organismului: oxigen, hormoni, anticorpi imunitari, enzime, dar de asemenea, elimină toxinele nocive.
 • ACȚIUNEA CÂMPILOR MAGNETICI. Câmpii magnetici intră instantaneu în țesuturile dureroase și nu permit impulsurilor electrice de durere să iasă din celule. Semnalul durerii este stins într-o clipire de ochi. Suplimentar, puterile magnetice sigure pentru sănătate cu o putere de 970 gauss, fac ca celulele roșii de sânge să ajungă la cele mai subțiri capilare. Mulțumită acesteia crește oxigenarea și hrănirea celulară a țesuturilor, împreună cu îndepărtarea toxinelor. Vindecarea inflamațiilor este accelerată, dispar edemurile, umflăturile și hipersensibilitatea.

Mulțumită combinației inovatoare a acupresurii și biomagnetoterapiei, Ecofeet elimină eficient orice durere fără nici un efect advers.

CUMPĂRA

ARE O EFICACITATE DE PESTE 98% ÎN ELIMINAREA DURERII ȘI REENERAREA ȚESUTURILOR ORGANISMULUI

Pentru a combate durerea o dată pentru totdeauna, pur și simplu introduci ecofeet în încălțăminte și… mergi. Faci ceea ce faci d obicei, iar organismul tău începe să funcționeze complet diferit. Câmpii magnetici intră instant în țesuturile dureroase și sting durerea la nivele celular. Puterile magnetice cu puterea de 970 de gauss, stimulează oxigenarea și hrănirea celulară, sprijinind curățarea organismului de toxine. Ca efect, încetezi să mai simți durerea și îți facilitezi funcționarea organismului. Nu trebuie să îți schimbi dieta, să înghiți tablete anti-durere, să faci injecții sau să mergi la masaje și tratamente. Pentru că organismul tău și așa luptă cu durerea.

Ecofeet împotriva durerii: ameliorezi durerea în 11 minute

Garanția triplă a satisfacției

 1. Garanția originalității – în Ecofeet pentru prima dată au fost combinate două terapii incredibil de eficiente în una. Acțiunea acesteia în combaterea durerii și corectarea funcțiunii organismului, este confirmată de testele clinice. O asfel de soluție nu o vei găsi în alte produse disponibile pe piață. De aceea poți avea siguranța că la tine ajunge produsul original, disponibil numai prin intermediul acestei pagini.
 2. Garanția calității – datorită modului avansat de producție, branțurile biomagnetice cu Turmalina îndeplinesc cele mai înalte norme de calitate. Puterea câmpului magnetic a fost aleasă special în așa mod, pentru a fi eficientă, dar pe deplin sigură pentru organism. Totul pentru ca efectele utilizării ecofeet să îndeplinească 100% așteptările tale.
 3. Garanția satisfacției – nenumărate teste de consum confirmă eficacitatea înaltă a ecofeet. Pe baza acestor rezultate, tratamentul a obținut recunoașterea celor mai buni fizioterapeuți și reabilitanți din întreaga Europă, care o recomandă clienților lor.

Opinii

Durerile mele cronice ale articulațiilor au devenit insuportabile. Nu eram în stare să fac nimic, din ceea ce îmi făcea cea mai mare plăcere: să merg în munți, să mer pe bicicletă și nici să mă ocup de grădină. De la înghițirea medicamentelor îmi ceda ficatul. Nu știam ce să mai fac, pentru a-mi recupera eficiența. Astăzi mă simt ca și cum mi-am recuperat o nouă viață. Mulțumită Ecofeet, fac tot ceea ce nu îmi permitea durerea. Mă pregătesc chiar și pentru a starta în semimaraton. O alinare minunată!

Lucia Mărgulescu, 44 de ani, Iași

Sunt coafeză, de aceea majoritatea timpului la muncă îl petrec stând în picioare. Din cauza aceasta aveam niște dureri de picioare, gambe și coloană, îngrozitoare. De când am început să merg cu brabțurile biomagnetice, durerea a încetat să mă mai supere, iar eu mi-am recuperat pasiunea pentru coafură din nou!

Andreea Enache, 34 de ani, Cluj

Durerile menstruale mă excludeau din viață. În „aceste zile” nu ieșeam din casă și nici măcar la muncă, stând doar în pat ghemuită. Un coșmar. Din fericire mama mea mi-a oferit la timp Ecofeet. În viața mea nu mă gândeam că asta mă ajută. Dar am reușit! În sfârșit mă simt independentă de durere și nu trebuie să mă mai stresez. Mama mereu știe cel mai bine.

Daniela Bornescu, 27 de ani, Craiova

Acasă mereu este ceva de făcut. Așează aici dulapul, repară bicicleta – soția mereu găsește ceva. Dar cum să te apleci și să te forțezi, când coloana vertebrală nu te lasă? Este adevărat, că excesul de greutate tot are vină. Fratele mi-a recomanda Ecofeet, pentru că pe el l-au ajutat cu rinichi. Și a funcționat. Nu doar că, coloana vertebrală a încetat să mă mai chinuie, dar suplimentar am mai slăbit 5 kilograme și jumătate! Mai târziu am aflat că datorită efectului curățării de toxine, mi s-a accelerat metabolismul. Dar ce este cel mai important: soția poate în sfârșit să se bazeze pe mine.

Vasile Croitoru, 62 de ani, Sfântu Gheorghe

CUMPĂRA
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: