Electricity saving box pentru a economisi energie: ajuta economisi bani!

Electricity saving box pentru a economisi energie: ajuta economisi bani!

Cel mai simplu mod de a economisi energie electrică! Utilizați energia electrică la fel ca înainte și plătiți de 2 ori mai puțin!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Parametri tehnici pentru Electricity Saving Box

Electricity saving box pentru a economisi energie: ajuta economisi bani!

  • Umiditatea maximă a aerului – 85% (nu instala aparatul în băi și piscine).
  • Rețea electrică standard în case sau apartamente
  • Garanție – 1 an
  • Sarcina maximă admisă 5kW – 19 kW (un dispozitiv este suficient pentru un apartament standard).
  • Greutate: 150g brut, 125g net.
  • Dimensiune: 5″x3″x1.6″

Comentarii

Angel7

Sigur că nu. Mă voi strădui să fiu mai explicit: un contor obișnuit înregistrează consumul energiei active dar aparatele electrice funcționează și din energie reactivă (reziduală). Da, ai înțeles corect, în afară de energie activă care se transformă în muncă utilă (mișcare, rotire, încălzire), aparatele electrice consumă și energie reactivă. Aceasta este necesară pentru crearea câmpului magnetic. De exemplu, mașina de spălat rufe și frigiderul consumă această energie din rețea și o încarcă neproductiv. Iar dacă vei conecta în rețea această cutiuță magică sau condensator, aparatele electrice vor consuma energia reactivă a condensatorului și nu vor încărca rețeaua electrică. Rezultă că facturile la energie electrică vor scădea, iar beneficiile consumului de energie electrică vor crește!

Viorica

Fiica mea, mi-a daruit un astfel de dispozitiv. Insa ce-i drept, e drept si acum platesc cu 45% mai putin in fiecare luna, la factura la curent , desi consum la fel. Un dispozitiv foarte util! Cel mai important e ca, acest economizor e foarte usor de folosit, il introduci in priza si gata! Tu consumi, iar el economiseste. Recomand!

Magda

Am cumparat dispozitivul, desi la inceput imi era cam frica, totusi dispozitivul e nou. Insa dupa o luna, cand am verificat cifrele la contor, am ramas uimita. Am economisit 50%. Si inca ceva… de fiecare data cand porneam fierul de calcat sau cuptorul cu microunde , cadea siguranta. Acum nu se mai intampla asa ceva. Uite asa.Va multumesc, dragii mei!

Mihai

Când eram tânăr, lucram ca electrician pentru companiile mari. Acestea foloseau peste tot condensatoare – nu poți supraviețui fără – consumul este atât de mare, încât costurile de producție ar fi fost de 2-3 ori mai mari. Deși nu am auzit de vreun dispozitiv pentru uz casnic, nu mă surprinde.

Lucian

Il folosesc de mai mult de 6 luni in apartamentul meu si pot spune cu certitudine ca m-am convins de calitatea si eficienta lui.In prima luna factura de curent a scazut de la 50 la 35 de euro. Ceea ce este perfect este ca scaderea costului n-a fost un fapt izolat, in continuare costul facturilor a ramas scazut. Admit ca am avut dubii la inceput, dar acum pot garanta pentru eficienta Energy!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: