Fehu amulet pentru bogăție: scăpați de eșecuri și pierderi cu puterea antică a runelor scandinave!

Fehu amulet pentru bogăție: scăpați de eșecuri și pierderi cu puterea antică a runelor scandinave!

Rune scandinave ale vikingilor – puterea magică a vechilor semne ale scandinavilor înțelepți.

 • Atrageți bani
 • Soluționați o situație dificilă
 • Influențați evoluția evenimentelor
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ce sunt runele?

O legendă din bogata mitologie scandinavă afirmă ca cunoștințele runice au fost prezente în această lume de la crearea ei – ele erau depozitate la baza universului – Pomul Vieții . Pentru a cunoaște puterea secretă a runelor, Dumnezeul tuturor zeilor scandinavi, împăratul Asgardei – Odin, s-a auto-sacrificat. Străpungându-și inima cu propria suliță, el s-a țintit de Pomul Vieții și a petrecut nouă zile și nouă nopți, cu capul în jos până când runele, în cele din urmă, i s-au deschis. Cunoscând toată puterea și sfințenia runelor – auzind runele, Odin s-a grăbit să interpreteze fiecare semn sacru prin simboluri grafice, înțelese de om.

 

Dacă privim în perioadele medievale ale erei noastre, alfabetul runic mai este și baza scrisului popoarelor germanice antice pe mai multe teritorii din Europa Centrală din sec. I până în sec. al XIX-lea.

 

Ordinea “literelor” în alfabetul runic este convențional numit “futhark” (abreviere din primele 6 semne din acest șir).

Fehu amulet pentru bogăție: scăpați de eșecuri și pierderi cu puterea antică a runelor scandinave!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Puterea Fehu

Fehu este prima rună din seria futhark, care simbolizează prosperitate spirituală și câștig material, totodată, această rună păstrează și înmulțește bunurile, deține deja de o persoană. Ea este dedicată zeiței dragostei Freya și zeului fertilității și verii Freyr. Într-un sens mai larg ea apare ca simbolul protecției și păstrării a tot, ce a fost obținut și câștigat prin muncă cinstită, și, totodată, atrage noi bunuri.

Nu ratați șansa de a atinge scopurile propuse și de a dirija viața pe o cale productivă, financiar stabilă și luminoasă.

Cu un medalion rune Fehu, veți primi:

 • Bunăstare financiară
  prosperitate în bani, multiplicarea economiilor și noroc în afaceri
 • Prosperitate spirituală
  pace interioară, fortificarea poziției de viață și autoritate printre prieteni și colegi
 • Protecție împotriva careva pierderi
  persoana dragă nu vă va părăsi, veți avea noroc în toate operațiile financiare, la locul de muncă veți fi apreciat și promovat în carieră

Fehu amulet pentru bogăție: scăpați de eșecuri și pierderi cu puterea antică a runelor scandinave!

Comentarii

Iată ce spune despre medalioanele noastre runice clienții:

“De fapt, foarte mult timp am tratat astfel de lucruri sceptic. Runele nu vor rezolva niciodată problemele tale în mod direct, este clar, dar… Am decis să încerc și să cumpăr un astfel de talisman… Și, știți, energie pe care o emite, a început să mă influențeze, să mă schimbe spre bine, de parcă m-ar “corecta”. Pe mine personal mă încarcă foarte bine cu energie și, se pare, că mă fac mai curajos. Pot afirma cu încredere că viața s-a schimbat mult după cumpărarea unuia dintre talismane. Literalmente, timp de câteva săptămâni în viața mea au avut loc câteva evenimente interesante: m-am mutat într-un apartament nou, am fost promovat la serviciu și chiar am avut parte de o întâlnire romantică, adică am primit cele promise în plan material și spiritual. Dar iată ce este cel mai important, trebuie să fii capabil în astfel de momente, să nu te pierzi cu firea și să faci acel pas înainte spre visul tău. Ce pot sa spun, sunt foarte încântat de această achiziție, fără echivoc. Recomand!”

Nicolae, 32 de ani

Într-un cuvânt – “mistică”! Eu nu înțeleg definitiv cum funcționează, dar funcționează! ) Am cumpărat un talisman doar din curiozitate și, știți, viața a început să se transforme. Cel mai important eveniment după cumpărarea talismanului – mi-a fost oferit în cele din urmă postul dorit într-o companie destul de prestigioasă! După care au urmat călătorii de afaceri, întâlniri interesante și noi perspective. Și acum talismanul este întotdeauna la gâtul meu, unde nu aș merge )”

Otilia, 28 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: