Fish XXL pentru pescuit de succes: cel mai puternic activator al tragerii la undiță din lume!

Fish XXL pentru pescuit de succes: cel mai puternic activator al tragerii la undiță din lume!

Duceți-vă la pescuit cu «dinamită»! Sarcina voastră principală pe care trebuie s-o rezolvați este să decideți dacă va fi destul loc în portbajag pentru tot peștele vostru? Oare se poate compara ceva cu dinamita? FishXXL— este o explozie adevărată în lumea pescarilor!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum lucrează?

Fish XXL pentru pescuit de succes: cel mai puternic activator al tragerii la undiță din lume!

Substanțele biologice create în anul 2015 de laboratorul savant producător LTD FishingBay, care intră în componentele activatorului tragerii la undiță FishXXL, provoacă excitația puternică a reacții de cooperare în turmă, mâncare și protectare de sine, acționând la creier.

Un fapt savant: peștele poate prinde urmele substanțelor celor mai mici dizolvate pe îndepărtare de câțiva kilometri.

Peștele de îndepărtare cooperează în cârd în căutarea izvorului substanțelor răspândite: în alte cuvinte, caută activatorul tragerii la undiță.

Ar putea compara cu reacția pisicilor la valeriana.

Cooperarea în cârduri, simțul scăzut de frică și ridicarea mare a poftei— sunt 3 instincte fără control care pur și simplu «buimăcesc peștele».

Instrucțiune de aplicare

Fish XXL pentru pescuit de succes: cel mai puternic activator al tragerii la undiță din lume!

Pentru prinderea peștelui pașnic amestacați 25 de ml cu nadă pe care o folosiți de obicei. Se poate fi orice nadă: cumpărată, făcută de dumneavoastră, din multe componente ș.a..

Pentru prinderea peștelui răpitor puteți unge cu FishXXL toate nadele naturale și artificiale. Nadele din silicon, wobblerele și vârcolacii le puteți pune în sticlă cu atractant.

FishXXL se poate fi folosit și cu nadă vivă în mod direct. Dizolvați conținutul pachetului-ampulă în orice apă, puneți acolo nadă pentru 1-2 secunde și o puneți pe cârlig.

Puteți folosi FishXXL și cu nadă vivă în mod direct. Deschideți flaconul și puneți nada acolo pentru 20 secunde și apoi puneți la cârlig.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

FishXXL effect îl aplică profesioniștii

  • Pescari profesioniști
  • Gospodării pescărești
  • Savanți biologi pentru controlul comportamentului peștelui

Aprecieri ale celor care au testat deja momeala

Ştefan

Sunt pasionat de pescuit de mai bine de 10 de ani, având mereu convingerea că mie nu-mi trebuie niciun FISH XXL, din moment ce nu m-am întors niciodată de la baltă cu mâna goală. Totul până în ziua când am fost umilit în ultimul hal de nişte ageamii în ale pescuitului. Ei foloseau, bineînţeles, FISH XXL, astfel încât eu nu am mai prins aproape nimic, chiar dacă pescuiam la mai puţin de o sută de metri de ei. Era locul meu favorit de pescuit, numai că, în ziua respectivă, tot peştele se îngrămădise la ei, nada mea tradiţională nemaifiind băgată în seamă. Progres ştiinţific, ce mai! Abia atunci am înţeles şi eu că acest aditiv este, într-adevăr, o chestie foarte tare, astfel încât acum îl folosesc și eu.

Maria

Soțul meu de obicei a sosit de la pescuit fără pește, și după starea lui a fost de înțeles ce a făcut acolo. Soțul prietenei mele cu care a mers totdeauna acolo, întotdeauna a spus– «păi nu trage, aș prinde peștele, dar nu e tragere, am băut de plictiseală». Am citit pe Internet despre FISH XXL și l-am dăruit soțului. Acum de la pescuit vine cu pește, mai bine să-l aducă mai puțin, căci să-l curețe și să gătească el nu vrea.

Nicolae

Eu sunt un pescar experimentat, iar primul meu gând a fost că FISH XXL ar putea fi o ţeapă ordinară. Cu toate acestea, l-am încercat şi eu până la urmă, după care m-am decis să-l folosesc la fiecare partidă de pescuit. Este, cu siguranţă, cel mai bun aditiv pentru nădire, atrăgând de fiecare dată o mulţime de peşte, astfel că şi capturile mele sunt incomparabil mai mari ca înainte!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: