Fortolex: eliminare nechirurgicală a deformării valgus a piciorului

Fortolex: eliminare nechirurgicală a deformării valgus a piciorului

ELIMINĂ MONTUL DE PE PICIOR:

 • Sigur
 • Rapid
 • Fără durere
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CE ESTE VALGUS?

Deformarea valgus a piciorului – hallux valgus – este cea mai frecventă boală ortopedică. Se caracterizează prin deformări neplăcute și dureroase sub formă de umflături pe oasele degetelor mari de la picioare.

În timp, durerea se intensifică și provoacă dificultăți de mers, până la pierderea completă a capacității de a se deplasa independent.

Pe lângă senzațiile dureroase și incapacitatea de a merge normal, hallux valgus arată extrem de inestetic și restricționează semnificativ alegerea pantofilor, care include confortabil un picior curbat.

Fortolex: eliminare nechirurgicală a deformării valgus a piciorului

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

NU MAI FI TIMID DE PICIOARE ȘI ÎNDURĂ DUREREA!

Fortolex reduce devierea degetelor de la picioare, încetinește dezvoltarea ulterioară a deformării și reduce umflătura.

Acesta este un remediu extern pentru corectarea hallux valgus a degetului mare. Are un efect antiinflamator și analgezic local, îmbunătățește microcirculația sângelui, normalizează procesele metabolice, elimină inflamația periostului, întărește sistemul musculo-scheletic.

AVEȚI NEVOIE DE FORTOLEX DACĂ VREȚI SĂ:

 • scăpați de durere și oboseală în picioare
 • alegeți pantofii care vă plac
 • nu vă fie frică să vă arătați picioarele
 • să vă puteți deplasa independent în viitor
 • nu faceți operații periculoase și dureroase pe picioare

ACȚIUNEA FORTOLEX

 1. Reduce durerea, umflarea și inflamația în zona articulației degetului mare
 2. Oferă prevenirea dezvoltării ulterioare a deformării
 3. Scapă de monturi
 4. Previne bolile asociate ale picioarelor
 5. Îmbunătățește mersul

OPINIA MEDICULUI

Fortolex: eliminare nechirurgicală a deformării valgus a piciorului

La baza bolii hallux valgus stă slăbiciunea țesutului conjunctiv și osos, care provoacă picioarele plate transversale. A doua cauză cea mai frecventă a hallux valgus este osteoporoza, care afectează în principal persoanele în vârstă, în special femeile.

Până de curând, singura modalitate de a corecta o astfel de deformare a fost intervenția chirurgicală. Cu toate acestea, farmacologia nu se oprește, și astăzi există astfel de mijloace care ajută la scăderea independentă a valgusului la domiciliu. De exemplu, Fortolex.

Componentele transdermice active ale acestui remediu pătrund în articulație și îndepărtează depozitele de săruri, întăresc țesutul conjunctiv, oasele și cartilajul. Astfel, există o eliminare completă a deformării articulației.

Igor Galbur, medic ortoped, 23 de ani de experiență

MODUL DE APLICARE:

Se recomandă utilizarea de 2-3 ori pe zi.

Aplicați crema pe zona inflamată a articulațiilor degetelor, distribuiți cu mișcări ușoare de masaj peste zona cu probleme și în jur.

Fortolex: eliminare nechirurgicală a deformării valgus a piciorului

RECENZII ALE CLIENȚILOR

Montul pe picior este foarte, foarte dureros și urât, provoacă probleme la mers, la alegerea pantofilor și la purtarea lor. Am realizat acest lucru prin exemplu personal. Odată cu vârsta, dimensiunea piciorului a devenit mai mare, a apărut un picior plat transversal. Medicii au spus că doar operația va ajuta, dar mi-e frică teribil de operație. Prin urmare, am decis să folosesc metode mai puțin invazive. Așa am dat peste Fortolex. Această cremă a ajutat la scăderea rapidă a umflăturii de pe picior, nu au existat probleme cu picioarele. Un remediu excelent!

Larisa, 48 de ani

În general, articulațiile sunt un punct slab la femeile din familia noastră, iar agravarea nu apare la bătrânețe, ci mai aproape de vârsta medie – 30-40 de ani. La mine, acest lucru s-a manifestat sub forma unei deformări valgus. Până când am început să folosesc Fortolex, m-am gândit că aceasta este povara mea și că pot uita pentru totdeauna de pantofii frumoși și eleganți. Dar, după cum s-a dovedit, acest lucru este ușor de tratat. Cu Fortolex, nodul de pe piciorul meu scădea în fiecare zi, ca prin magie. Acum este aproape invizibil.

Natalia, 50 de ani

Sincer să fiu, nodul de pe picior nu m-a deranjat cu adevărat. Da, doare să mergi, trebuie să alegi pantofi ortopedici. Dar sunt obișnuit să sufăr inconveniente în viața mea, așa că nu am văzut nimic teribil în legătură cu asta, mai ales că e vârsta deja – este timpul să fiu pregătit pentru defecțiuni ale corpului și toate astea. Fortolex mi-a fost adus de undeva de soția mea, se pare că prietena ei i-a sfătuit acest remediu. Și cu ajutorul acestei creme, am reușit să elimin montul proeminent în doar o lună. În cele din urmă mi-am amintit de acest sentiment de ușurință uitat de mult când mă mișc.

Dumitru, 65 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: