Fungoxil împotriva ciupercilor: curăță complet organismul de infecția fungică, prevenind orice complicații

Fungoxil împotriva ciupercilor: curăță complet organismul de infecția fungică, prevenind orice complicații

De la conferința de presă a dnei Otilia Atanasiu, medic șef din București și județului Ilfov: „Ciuperca unghiilor pătrunde în sânge și în organele interne, declanșând procesul de septicemie și distrugând organismul. Mortalitatea cauzată de ciuperca unghiilor în România este una dintre cele mai înalte din lume. Niciun infectat nu trăiește mai mult de 10–14 ani.”

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

De ce credeți că ciuperca unghiilor este o boală periculoasă?

Știți câți oameni a ucis ciuperca în 2021? În județul nostru în anul 2021 au decedat 55 de mii de oameni, dintre aceștia din cauza ciupercii unghiilor mai mult de 31 de mii, adică mai mult de jumătate. Ciuperca unghiilor acționează nu numai asupra unghiilor afectate. Prin țesuturile piciorului, aceasta pătrunde în sânge și se răspândește în tot corpul, ciuperca distruge literalmente corpul din interior, exercitând o presiune colosală asupra tuturor organelor. Sporii săi se opresc în organele interne și încep să se înmulțească treptat acolo, provocând daune. Se dezvoltă micoza organelor interne. Aceasta înseamnă că fiecare infectat în esență putrezește din interior. În orice moment inima se poate opri, se poate rupe un vas cerebral, poate apărea cancer hepatic sau insuficiență renală. Fiecare persoană cu ciuperca unghiilor este în pericol. Orice scădere a imunității din cauza răcelii obișnuite, suprasolicitării la locul de muncă sau stresului nervos se poate termina cu o moarte subită.

De aceea cred că ciuperca unghiilor este o boală extrem de periculoasă, care în prezent este una dintre liderii mortalității în rândul tuturor bolilor din România. Toată lumea știe de cancer și oncologie, dar să recunoaștem, cancerul apare la 3–4% din oameni, iar ciuperca unghiilor începând cu vârsta de 40-45 ani apare aproape la fiecare al doilea.

Fungoxil împotriva ciupercilor: curăță complet organismul de infecția fungică, prevenind orice complicații

Ce să facă în așa caz oamenii care au ciuperca unghiilor? Să aștepte moartea? Sunteți medicul șef, dacă știți despre această problemă, atunci de ce nu o rezolvați!

Firește, nu stau fără treabă, dar problema cu cadrele medicale nu este atât de ușor de soluționată. Aici totul depinde nu de mine ci de activitatea universităților medicale. Eu nu mă pot ocupa de pregătirea noilor doctori. Prin urmare, nu trebuie să așteptăm la o soluție rapidă a acestei probleme. În plus, această situație nu este doar la noi, în județele vecine nu este mai bine. Aproape peste tot este aceeași situație.

 

Dar există și un moment îmbucurător în această luptă pentru viețile oamenilor. Am reușit să obțin selectarea județului nostru în calitate de pilot pentru eliberarea unui nou remediu, capabil să învingă complet ciuperca unghiilor și să o elimine din organism.

De ce credeți că acest produs va schimba cumva situația?

Acesta învinge complet ciuperca unghiilor, eliminând atât manifestările sale externe cât și curățând organismul de urmele sale. Din primele zile de la utilizarea remediului, amenințarea vieții persoanei infestate scade aproape la zero. Persoana, pur și simplu, începe să folosească acest remediu și deja iese din zona de risc. Produsul curăță sângele și organele interne de ciupercă, care este răspândită în întregul organismul și oprește procesele cauzate de ciupercă, care ne ucide tăcut din interior.

În opinia mea, acest remediu va salva zeci de mii de vieți. Așa că mi-am depus toată străduința și am luptat la oficiali insistând ca județul nostru să fie ales în calitate de pilot.

Ce produs este acesta? Care este secretul eficacității sale?

Acest remediu este în prezent un lider absolut în eliminarea bolilor fungice, este un remediu de o nouă generație Fungoxil. Spre deosebire de multe alte medicamente, acesta nu este creat de o companie farmaceutică comercială, ci de structurile științifice. În crearea lui a fost implicat un grup interdepartamental de cei mai buni medici și cercetători din România. În ceea ce privește eficacitatea, este de zeci de ori mai mare, decât toate tratamentele medicale și cosmetice tradiționale cunoscute. În același timp nu are efecte secundare, nu provoacă dependență și produce imunitate la agenții patogeni fungici, ceea ce permite excluderea cazurilor de îmbolnăviri repetate.

Secretul eficacității sale este în acțiunea combinată și eficientă asupra corpului uman. Singurul motiv pentru supraviețuirea ciupercii unghiilor este complexitatea distrugerii sale complete. Cel mai adesea rămâne undeva pe picior sau pe organele interne, revenind după tratamentul unghiilor din nou și din nou. În acest caz sistemul imunitar al organismului nu este capabil să facă față pe cont propriu. Maximul pe care îl poate face, este de a opri dezvoltarea unei infecții fungice, iar orice scădere a imunității duce la o creștere rapidă a ciupercii, la dezvoltarea micozei și la moarte.

Fungoxil formează în organism anticorpi speciali care acționează asupra ciupercii și o distruge în întreg organismul. Datorită acestui fapt, corpul uman este complet curățat de ciupercă, în plus stimulează producția de anticorpi în viitor. Aplicarea remediului permite creșterea de zeci de ori a rezistenței organismului la ciupercă. Din nou probabil că nu o veți mai contacta. Într-un singur curs Fungoxil curăță complet organismul de infecția fungică, prevenind orice complicații.

Fungoxil împotriva ciupercilor: curăță complet organismul de infecția fungică, prevenind orice complicații

De ce Fungoxil este mai eficient decât alte mijloace antifungice cunoscute vândute în farmacie?

Infecțiile fungice sunt cunoscute ca organisme vii și acestea se adaptează la condițiile mediului înconjurător, ca orice organism viu. Absolut majoritatea agenților antifungici au fost dezvoltați acum 20–30 de ani și în această perioadă infecțiile fungice și-au creat propria imunitate la majoritatea agenților antifungici. Fungoxil este un remediu absolut nou, acesta a fost dezvoltat luând în considerare studierea patogenezei a peste 6000 de tulpini fungice diferite și, datorită formulei noi unice, distruge complet ciuperca, atât din exterior – pe unghii și pe piele, cât și în interiorul organismului și curăță corpul de ea.

Produsul are o acțiune puternică asupra corpului:

  1. Dezinfectează și distruge structura infecției fungice;
  2. Elimină mâncărimea, exfolierea și iritarea pielii picioarelor după primele aplicări;
  3. Reface rapid structura unghiilor și vindecă rănile și fisurile de pe picioare;
  4. Elimină mirosul neplăcut și normalizează activitatea glandelor sudoripare;
  5. Previne reproducerea și creșterea microflorei patogene;
  6. Normalizează sistemul imunitar, promovează vindecarea bolilor fungice cronice;
  7. Curăță sângele și limfa de produsele de putrefacție și descompunere a ciupercilor;
  8. Dezvoltă imunitate la majoritatea tulpinilor cunoscute de agenți patogeni fungici;
  9. Are un ambalaj inovator de unică folosință care exclude reinfectarea cu ciuperci;
  10. Elimină toate simptomele de micoză la utilizarea cursului recomandat.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Opiniile clienților

Am avut o ciupercă la unghii. Şi a dispărut… a trecut doar o lună! Mulțumesc pentru asta!

Maria Constantin / București

Susțin! Am primit Fungoxil, abia am început să-l folosesc, pe pielea din jurul unghiilor este deja efect!

Andreea Ștefănescu / Sibiu

Am încercat, îmi este mai ușor. Să vedem ce se întâmplă într-o săptămână. E prea devreme să spun ceva, revin mai târziu. Dar, în exterior, unghiile se schimbă deja spre bine. Deci, cred că va fi bine!

Andrei Vasilescu / Ploiești

Este un produs incredibil, vă sfătuiesc pe toți, așa am obosit de ciupercă, nu poți merge pe plajă, nu poți purta pantofi deschiși. Dar, după ce am folosit Fungoxil timp de patru săptămâni, starea s-a ameliorat și acum nu a mai rămas nicio urmă de ciupercă.

Marinela Stan / Timișoara

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: