Gigant Gel pentru a mări: simțiți o adevărată încredere în pat!

Gigant Gel pentru a mări: simțiți o adevărată încredere în pat!

 • Mărește lungimea și grosimea!
 • Sigur și simplu în utilizare!
 • 1 019 800 cumpărători mulțumiți!
 • FORMULA: Rhodiola rosea + Fructe de Paullinia cupana Salvie Menta
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Compoziția produsului

Gigant Gel pentru a mări: simțiți o adevărată încredere în pat!

 1. Rhodiola rosea întărește pereții vaselor de sânge și îmbunătățește circulația sângelui, permite sângelui să circule liber.
 2. Fructe de Paullinia cupana cresc țesuturile organului atât în lungime, cât și în diametru. Sunt o sursă bogată de substanțe care contribuie la îmbunătățirea producției de spermă și la creșterea activității sexuale a bărbaților.
 3. Salvie are un efect tonic și stimulator asupra potenței, stimulează secreția hormonului de creștere și este folosită chiar și în alimentația sportivă.
 4. Menta are un efect de încălzire, asigură circulaţie a sângelui spre penis, crește virilitatea.

CONCLUZIA EXPERTULUI BigBoy – o mărire garantată a penisului cu 5 cm într-o lună.

Acest gel nu provoacă reacții alergice sau alte efecte secundare, nu dă dependență, și cel mai important – rezultatul atins va rămâne pentru totdeauna cu dvs.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CUM FUNCȚIONEAZĂ BigBoy

Fermenții și afrodiziacii deosebiți din compoziție acționează benefic asupra țesuturilor penisului, care se dilată fără daune, iar cu ele și camerele corpului cavernos al organului genital,ceea ce contribuie la o mărire reală și în lungime și în circumferință. Gelul se aplică cu mișcări de masaj pe organul sexual în erecție. Veți adăuga garantat +5cm la lungimea penisului, după masajul cu BigBoy. Pentru un efect mai bun – aplicați gelul cu jumatate de ora înainea actului sexual. Aceasta vă va da o stimulare suplimentară pentru creșterea penisului și în lungime și a măririi volumului în circumferință.

Beneficiile medicamentului

Gigant Gel pentru a mări: simțiți o adevărată încredere în pat!

 1. EXTAZUL PARTENEREI ESTE GARANTAT Guarana, secretul melcului de vie, arginina și zincul – aceasta este formula care o va face pe femeie să roage mai mult!
 2. TOATĂ NOAPTEA ÎN FIECARE NOAPTE! Veți deveni AS-ul sex-marathonului datorită rezistenței de multe ore și erecției de oțel.
 3. UN PUTERNIC SEX-DRIVE Formula unică crește producerea testosteronului în sânge – hormonul ce este garanția forței bărbaților de succes!
 4. REZULTAT RAPID FĂRĂ EFECTE SECUNDARE Peste doar cateva zile veți simți o erecție de piatră și veți încerca orgazme puternice.

CÂND VOR FI VIZIBILE REZULTATELE?

 • săptămâna a 2-a Erecția devine mai lungă și mai tare, sensibilitatea organului sexual crește de 2 ori. Lungimea și circumferința penisului create până la 1,5 cm.
 • săptămâna a 3-a Penisul dvs este vizibil MAI MARE, forma devine anatomic corectă. Durata actului sexual crește cu 70 %!
 • săptămâna a 4-a Penisul se lungește cu 4-5 cm! De câteva ori crește calitatea sexului. Orgasmul apare mai repede, durează până la 5-7 minute!

Recenzii ale medicilor

Medicul-șef al secției urologie, Spitalul Clinic Central 23 din Moscova

Cu ajutorul gelului veți obține o considerabilă modificare a dimensiunii penisului, ceea ce se va reflecta direct asupra vieții dvs sexuale:veți obține o plăcere nepământească de la contactul cu femeile și le veți dărui orgasme puternice și de durată. Cu BigBoy veți fi întotdeauna gata de acte de curaj!

Recenzii ale clienților

Eugen Parhon 46 de ani

M-a impresionat BigBoy- iarba incilor pentru sex, am vrut să-mi măresc orgasmul, iar în rezultat a crescut penisul cu 2 cm. Orgasmele sunt de neuitat. Recomand.

Ciupa 35 de ani

Îi ca piatra,am avut-o pe a mea de 4 ori în toate colțurile apartamentului

Octav Șișu 42 de ani

Am acum o mare de spermă,termin cu plăcere pe burta gagicilor de cateva ori pe zi

Max Vulpe

La ai mei 55 de ani cu soția facem sex în fiecare zi. Soția e încântată! Sexul de calitate mi-a dat încredere în mine, ca bărbat. De la asemenea dispoziție totul pare realizabil))

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: