Gold Mask anti rid: o descoperie revoluționară a oamenilor de știință!

Gold Mask anti rid: o descoperie revoluționară a oamenilor de știință!

MASCA CU PUDRA DIN AUR 24K SI COLAGEN! /120G

 • IONII AURULUI NETEZESC RIDURILE în doar 25 de minute
 • STIMULEAZĂ PROCESUL de autoregenerare a pielii
 • ÎNCETINESTE PROCESULUI DE ÎMBĂTRÂNIRE A EPIDERMEI
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Stop! Nu mai irosi banii și timpul în zadar!

În cosmetologia modernă a apărut o formulă absolut revoluționară a oamenilor de știință – masca ”de aur” GOLD MASK care conține ioni de aur! Este ceva absolut nou! Grație celor mai noi cercetări științifice, specialiștii au resușit să folosească ionii din aur, ceea ce a adus industria frumuseții la un nou nivel! Acum poți învinge definitiv lupta cu ridurile și imprefecțiunile tenului tău!

GOLD MASK ESTE DE NEÎNLOCUIT DACĂ:

 • Aţi obosit să acoperiți ridurile și imperfecţiunile pielli cu un strat gros de fond de ten
 • V-aţi săturat să cheltuiți bani pe produse cosmetice care nu dau rezultate
 • Doriţi sa arătaţi impecabil și să stârniți admirația celor din jur
 • Nu doriţi să mai irosiți luni în şir în lupta cu ridurile fără să aveţi garanția unor rezultate bune
 • Vă gândiţi să recurgeți la injectări, dar vă este frică de eventuale complicații sau rezultate nereuşite
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Gold Mask anti rid: o descoperie revoluționară a oamenilor de știință!

Care este secretul GOLD MASK

MASCA CU IONI DE AUR GOLD MASK SE DEOSEBEȘTE PRIN COMPONENTELE SALE ȘI MODUL DE ACŢIONARE ASUPRA TENULUI.

 1. NETEZIREA RIDURILOR. Datorită ionilor din aur masca asigură netezirea ridurilor.
 2. EFECTUL DE LIFTING ȘI HIDRATARE. Calciul are un efect de lifting pronunțat, și ulei de măsline – hidratare efect.
 3. PRODUCEREA COLAGENULUI ȘI A ELASTINEI. Ginseng stimulează sintetizarea colagenului și împiedică distrugerea fibrelor de elastină.

CUM FUNCȚIONEAZĂ GOLD MASK?

 • ULEI DE MĂSLINE. Conținutul înalt de antioxidanți ajută la renovarea celulelor. Fenolii lungesc viața celulelor și împiedică apariția ridurilor. Hidratează și conferă elasticitate pielii.
 • GINSENG (EXTRACT DE RĂDĂCINĂ). Încetinește îmbătrânirea pielii și îmbunătățește elasticitatea ei. Înlătură simptomele de oboseala, cum ar fi insomnia și stresul. Asigură tinerețe și netezime, regenerând celulele. In plus, ginsengul accelerează eliminarea toxinelor și protejează împotriva radiațiilor solare, ceea ce poate provoca apariția melanomului. Deci, este un antioxidant puternic care încetinește îmbătrânirea pielii și oferă elasticitate, având un efect nutritiv.
 • GINKGO (EXTRACT DE FRUNZE) este unul dintre cei mai vechi copaci. În combinație cu ginsengul, ginkgo biloba previne semnele vizibile de îmbătrânire, care apar pe piele, cum ar fi ridurile, liniile fine și pielea uscata. El reduce inflamația cauzate de alergii și infecții. Extractul de Ginkgo biloba este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice și este o protecție naturală a pielii împotriva soarelui. Este un antioxidant natural foarte puternic. Înălbește și întinerește pielea.
 • CALCIU. Carența de calciu provoacă oboseala puternică, în absența țesutului subcutanat, contitatea necesară de calciu contribuie la unificarea și netezirea țesuturilor. Calciul joacă un rol important în metabolismul celular al pielii. Prezența lui înseamnă sănătate, vitalitate și tinerețe.

Gold Mask anti rid: o descoperie revoluționară a oamenilor de știință!

OPINIA SPECIALISTULUI

GOLD MASK – este un adevarat cocktail cu ingrediente extrem de puternice, creat special pentru doamnele care își doresc un ten luminos și fără riduri în ciuda regimului alert de viață.
Ionii din aur, care este un conductor puternic, în combinație cu calciu, un extract de Ginkgo biloba frunze de plante au în combinație un efect puternic de lifting care anterior se putea obține doar dacă mergeai cu regularitate la cosmetician.
Masca cu ioni de aur – este secretul tenului strălucitor al celebrităților! Când trebuie să arăți perfect pe covorul roşu sau la un alt eveniment important ai nevoie de doar 25 de minute ca să scapi de riduri, cearcăne sau alte imperfecţiuni, vei avea un ten proaspăt și luminos.

Alisa Martin, expert în inovații cosmetice

CUM FOLOSIȚI GOLD MASK:

 1. Curăţati tenul inainte de utilizarea măştii
 2. Aplicaţi masca GOLD MASK uniform, pe toată suprafața feței
 3. După 25 de minute îndepărtați masca cu mișcări ușoare în sus

RECENZIILE CLIENŢILOR

M-a surprins! Am început să am semne de îmbătrânire la 40 de ani, iar acum îmi trăiesc viața din plin, ies cu bărbați cu 15-20 de ani mai tineri ca mine și mă simt irezistibilă! Acum am aproape 50 de ani, nu uitați! Și folosesc mereu Gold Mask pe lângă fitness. Arăt mai bine și trăiesc o viață mai distractivă decât multe fete tinere!

Terezia

Fiica mea mi-a dăruit Gold Mask de Valentine’s Day. E interesant că e foarte ușor de utilizat. E foarte revigorantă și tonifică pielea foarte rapid, pe loc… Iar rezultatele sunt minunate!!! Acum, eu și fiica mea suntem considerate surori.

Tania Groza

Un produs minunat. M-am săturat de ace și de alte prostii care nu funcționează. O recomand. M-a ajutat foarte mult. Produsul e de origine japoneză. Nu am mai întâlnit niciodată o calitate atât de bună a liftingului. Cel mai important lucru este să nu achiziționați produse contrafăcute, astfel încât să nu fiți dezamăgite.

Miss Ana

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: