Hair Perfecta pentru cresterea barbii: intotdeauna o barbă frumoasă, deasă și mătăsoasă

Hair Perfecta pentru cresterea barbii: intotdeauna o barbă frumoasă, deasă și mătăsoasă

 • Formulă Incredibilă
 • Întotdeauna o barbă frumoasă, deasă și mătăsoasă
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Potrivit tuturor

 1. Stimulează creșterea bărbii
 2. Face barba moale și netedă
 3. Are un miros plăcut

Hair Perfecta pentru cresterea barbii: intotdeauna o barbă frumoasă, deasă și mătăsoasă

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Combinație eficientă de ingrediente active

 • Procapil. Ajută la întărirea părului prin stimularea metabolismului și îmbunătățirea structurii foliculului. Întărește și revitalizează foliculul de păr pentru a preveni căderea părului. Combinația de biotinil-GHK, apigenină și acid oleanolic.
 • Cheratină. O proteină naturală care este implicată în structura naturală a părului și a stratului superior al pielii umane. Are proprietăți speciale pentru a proteja celulele epiteliale de tulburări și stres și de a revitaliza foliculii de păr.
 • Magneziu. Previne acumularea de calciu pe scalp și înfundarea foliculilor, reduce inflamația scalpului cauzată de excesul de calciu. Stimulează circulația sângelui. Îmbunătățește sinteza proteinelor și creșterea normală a părului.
 • Cafeină. Pătrunde până la rădăcini și stimulează creșterea părului. Blochează efectul hormonului masculine numit dihidrotestosteron (DHT), care perturbă foliculii și provoacă chelie la bărbați. Face părul moale și strălucitor.

De ce să alegi Hair Perfecta?

 1. Formula incredibilă îmbunătățită: aceasta este o descoperire recentă a cercetătorilor europeni care a trecut toate studiile de laborator
 2. Potrivit pentru toate tipurile de păr: părul aspru devine mai moale și mai neted
 3. Are un parfum plăcut și revigorant, care atrage femeile
 4. Nu provoacă iritații ale pielii, mâncărimi sau reacții alergice
 5. Te va ajuta să îți faci un aspect mai îngrijit și mai sexy

Hair Perfecta pentru cresterea barbii: intotdeauna o barbă frumoasă, deasă și mătăsoasă

Opinia Expertului

Barba a fost considerată dintotdeauna un simbol al masculinității și al carismei. Astăzi această tendință își recapătă popularitatea. Femeilor li se par bărbații cu barbă mult mai atrăgători.

 

O barbă groasă este un semn al virilității și al stilului impecabil. Mulți bărbați vin la mine cu întrebari referitoare la îngrijirea bărbii lor și recomandări de remediu pentru creșterea bărbii. Recomand loțiunea Hair Perfecta tuturor, deoarece este potrivită pentru toate tipurile de barbă: părul aspru devine mai neted și mai ușor de aranjat, poate fi ușor coafat. Și clienții mei spun că femeile observă și efectul: un miros și o atingere mai plăcute.

Andrei Pop, frizer

Recenzii și rezultate reale

Acum barba este la modă. Și este atractivă și pentru femei, o consideră un lucru masculin. Așa că am decis să imi las barbă. Nu a fost însă atât de simplu, deoarece părul a început să crească neuniform. A apărut părul îngroșat și m-am confruntat cu iritatii. Pe scurt, nu am avut părul atât de frumos și neted pe care îl vedem în reviste.

George, 37 de ani

Mi-am lăsat barbă să par mai în vârstă, pentru că arăt prea tânăr și fetele nu mă iau în serios. Ei bine, ca să vă spun adevărul, am luat un exemplu de la un prieten. Mi-a plăcut foarte mult barba lui – frumoasă și îngrijită la fel ca în reclame. Dar părul meu a crescut în toate direcțiile și fața era iritată. Apoi l-am întrebat cum a procedat și mi-a spus că folosește Hair Perfecta. M-am decis să încerc. Mi-a plăcut foarte mult efectul! De fapt, părul a încetat să crească dezordonat și a devenit mai neted.

Mihai, 26 de ani

Îmi plac bărbații cu barbă, pentru că le oferă un aspect curajos și sexy după părerea mea. Sotul meu și-a lasat barba pentru mine și imi place. Dar, din anumite motive, nu a crescut așa cum ne-am imaginat. A vrut chiar să renunțe la tot și să o bărbierească. Dar l-am convins să nu facă asta. Am început să caut pe internet produse pentru îngrijirea bărbii. Și am dat de Hair Perfecta. L-am comandat și l-am lăsat pe soțul meu să încerce. Rezultatul a fost vizibil imediat după o săptămână. Barba soțului meu a devenit mai deasă, mai moale și mai moale.

Cristina, 30 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: