Hairstim pentru cresterea parului: împiedică căderea părului

Hairstim pentru cresterea parului: împiedică căderea părului

Unul dintre cei mai buni trichologi din Polonia, potrivit revistei PROFI, Karolina Sarecka, a vorbit despre experiența sa în tratarea părului deteriorat cu șampoane de pe piața de masă și a oferit instrucțiuni detaliate despre cum să oprească căderea părului și să restabilească densitatea.

“Profesia mă obligă să îmi actualizez în mod regulat calificările, deoarece piața produselor cosmetice nu stă pe loc și produce în masă noutăți care sunt adesea departe de performanțele declarate.

Șampoanele și loțiunile care se pretind a fi pentru volum, strălucire și împotriva căderii părului vorbesc despre cât de repede puteți obține un rezultat satisfăcător prin simpla spălare a capului. Design elegant, formă convenabilă, preț accesibil – este greu să nu fii tentat să cumperi un “super produs” care promite densitate și rezistență într-o singură sticlă, dar merită riscul?

Hairstim pentru cresterea parului: împiedică căderea părului

După ce am participat la un atelier despre îngrijirea corectă a părului, am aflat în cele din urmă că nu este așa. Problema este că majoritatea șampoanelor care promit atât de mult consumatorului conțin substanțe care afectează în mod negativ foliculul pilos și pielea. Prin însăși natura lor, astfel de produse sunt toxice și duc mai devreme sau mai târziu la moartea foliculului de păr, iar părul nu mai crește.

În acest fel, contribuim la exacerbarea problemei subțierii și a căderii părului, care va fi dificil de prevenit mai târziu. Cu toate acestea, atâta timp cât există păr pe cap, este posibil să creșteți cantitatea de păr fără a utiliza terapia hormonală. Mai mult, acest lucru se poate face cu ușurință și în mod plăcut la domiciliu astăzi.

Îmi fac griji pentru pacienții mei și caut cele mai sigure metode pentru a preveni căderea părului. Unul dintre cele mai bune și mai eficiente dintre ele este preparatul Hairstim. Este o emulsie concentrată cu mai multe ingrediente care reglează activitatea foliculilor de păr.

Acțiunea sa are ca scop stimularea foliculilor de păr morți și protejarea acestora împotriva ingredientelor periculoase din preparatele cosmetice, cum ar fi:

 • Sulfați (SLS)
 • DIETANOLOMINA (DEA)
 • Ftalat
 • LAS-Tenside
 • Benzen
 • Propilen glicol
 • Parabeny
 • Triclosan
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Hairstim Hrănește întreaga lungime a părului cu vitamine și minerale, formând astfel o barieră împotriva substanțelor toxice

Alte modalități de a rezolva problema căderii părului sunt folosirea șampoanelor, măștilor și balsamurilor care nu conțin substanțe periculoase. Cu toate acestea, nu există multe astfel de produse pe piața produselor cosmetice. Cele mai multe dintre ele conțin conservanți și substanțe toxice, care au ca efect prelungirea duratei de valabilitate a produsului.

Un produs profesional sigur pentru uz casnic este Hairstim. Eficacitatea sa a fost dovedită în cadrul testelor clinice și confirmată experimental. Utilizarea Hairstim de către pacienții mei care se confruntă cu problema chelirii totale a fost o surpriză pozitivă. Ei bine, Hairstim funcționează de câteva ori mai rapid și mai eficient decât alte produse care promit atât de mult…

Este important să ne amintim că Hairstim este un preparat complet natural, care are un efect multifațetat – atât asupra chelirii, cât și asupra mătreții. Tratamentul previne căderea ulterioară a părului și scalpul gras, dar nu numai!

Hairstim pentru cresterea parului: împiedică căderea părului

Un avantaj suplimentar al preparatului este ușurința aplicării sale. Este un spray care trebuie masat pe scalp imediat după spălare și preuscare, iar apoi lăsat să se absoarbă. Pentru rezultate mai bune, ar trebui să vă abțineți de la utilizarea uscătorului de păr pentru o perioadă de timp. Producătorul recomandă folosirea Hairstim zilnic, timp de cel puțin o lună, pentru a vedea rezultate cu adevărat satisfăcătoare. Deși primele schimbări pot fi vizibile după doar câteva zile de tratament!

 • Prima săptămână. Părul “prinde viață”: devine moale, ușor de pieptănat fără utilizarea de loțiuni și balsamuri.
 • A doua săptămână. Căderea și ruperea părului sunt reduse semnificativ, iar vârfurile despicate dispar pe întreaga lungime a părului.
 • A treia săptămână. Apariția unui păr nou și sănătos.
 • A patra săptămână. Volumul și cantitatea de păr este semnificativ crescută. Mătreața dispare complet. Căderea părului este redusă la standardul minim acceptabil.

Fie că preferați să vă tratați singur pierderea părului sau la cabinetul medicului – decizia vă aparține. Cu toate acestea, vă recomand cu tărie să nu amânați această decizie până în ultimul moment, deoarece riscați să vă pierdeți complet părul, iar fără un tratament hormonal costisitor nu veți putea remedia situația.”

Opiniile clienților

Hairstim este produsul meu preferat de mult timp. În tot acest timp am reușit să îmi crească un păr frumos. Se mai îndoiește cineva de eficiența sa?

Wiktoria Antoś

Vreau să împărtășesc un truc pentru cei care sunt deja pe subiect. Adaug de Hairstim în toate șampoanele mele și apoi mă spăl pe cap cu el. Părul meu a devenit moale, ușor de aranjat și strălucitor.

Alicja Radek

Știți, lucrez și ca tricholog. Pacienții mei știu de existența Hairstim, dar se duc la mine pentru analize și sunt adesea supărați când nu sunt detectate anomalii hormonale. Le prescriu și lor, pentru că, dintre terapiile non-hormonale, este singura care combate eficient problemele părului.

Diana Burska

Acest produs m-a salvat cu adevărat! Am scăpat de complexe o dată pentru totdeauna. Acum am încredere în mine și merg la întâlniri mai des!!! Vă recomand doamnelor și domnișoarelor!

Katarzyna Sokół

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: