Keramin împotriva ciupercii: dezinfectează și distruge structura infecției fungice

Keramin împotriva ciupercii: dezinfectează și distruge structura infecției fungice

De la conferința de presă a dnei Otilia Atanasiu, medic șef din București și județului Ilfov: „Ciuperca unghiilor pătrunde în sânge și în organele interne, declanșând procesul de septicemie și distrugând organismul. Mortalitatea cauzată de ciuperca unghiilor în România este una dintre cele mai înalte din lume. Niciun infectat nu trăiește mai mult de 10–14 ani.”

 

Interviu exclusiv pentru ediţia din București cu dna Otilia Atanasiu, medic șef din București.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

De ce credeți că acest produs va schimba cumva situația?

Acesta învinge complet ciuperca unghiilor, eliminând atât manifestările sale externe cât și curățând organismul de urmele sale. Din primele zile de la utilizarea remediului, amenințarea vieții persoanei infestate scade aproape la zero. Persoana, pur și simplu, începe să folosească acest remediu și deja iese din zona de risc. Produsul curăță sângele și organele interne de ciupercă, care este răspândită în întregul organismul și oprește procesele cauzate de ciupercă, care ne ucide tăcut din interior.

În opinia mea, acest remediu va salva zeci de mii de vieți. Așa că mi-am depus toată străduința și am luptat la oficiali insistând ca județul nostru să fie ales în calitate de pilot.

Keramin împotriva ciupercii: dezinfectează și distruge structura infecției fungice

Ce produs este acesta? Care este secretul eficacității sale?

Acest remediu este în prezent un lider absolut în eliminarea bolilor fungice, este un remediu de o nouă generație Keramin. Spre deosebire de multe alte medicamente, acesta nu este creat de o companie farmaceutică comercială, ci de structurile științifice. În crearea lui a fost implicat un grup interdepartamental de cei mai buni medici și cercetători din România. În ceea ce privește eficacitatea, este de zeci de ori mai mare, decât toate tratamentele medicale și cosmetice tradiționale cunoscute. În același timp nu are efecte secundare, nu provoacă dependență și produce imunitate la agenții patogeni fungici, ceea ce permite excluderea cazurilor de îmbolnăviri repetate.

Secretul eficacității sale este în acțiunea combinată și eficientă asupra corpului uman. Singurul motiv pentru supraviețuirea ciupercii unghiilor este complexitatea distrugerii sale complete. Cel mai adesea rămâne undeva pe picior sau pe organele interne, revenind după tratamentul unghiilor din nou și din nou. În acest caz sistemul imunitar al organismului nu este capabil să facă față pe cont propriu. Maximul pe care îl poate face, este de a opri dezvoltarea unei infecții fungice, iar orice scădere a imunității duce la o creștere rapidă a ciupercii, la dezvoltarea micozei și la moarte.

Keramin formează în organism anticorpi speciali care acționează asupra ciupercii și o distruge în întreg organismul. Datorită acestui fapt, corpul uman este complet curățat de ciupercă, în plus stimulează producția de anticorpi în viitor. Aplicarea remediului permite creșterea de zeci de ori a rezistenței organismului la ciupercă. Din nou probabil că nu o veți mai contacta. Într-un singur curs Keramin curăță complet organismul de infecția fungică, prevenind orice complicații.

De ce Keramin este mai eficient decât alte mijloace antifungice cunoscute vândute în farmacie?

Infecțiile fungice sunt cunoscute ca organisme vii și acestea se adaptează la condițiile mediului înconjurător, ca orice organism viu. Absolut majoritatea agenților antifungici au fost dezvoltați acum 20–30 de ani și în această perioadă infecțiile fungice și-au creat propria imunitate la majoritatea agenților antifungici. Keramin este un remediu absolut nou, acesta a fost dezvoltat luând în considerare studierea patogenezei a peste 6000 de tulpini fungice diferite și, datorită formulei noi unice, distruge complet ciuperca, atât din exterior – pe unghii și pe piele, cât și în interiorul organismului și curăță corpul de ea.

Keramin împotriva ciupercii: dezinfectează și distruge structura infecției fungice

Produsul are o acțiune puternică asupra corpului:

  1. Dezinfectează și distruge structura infecției fungice;
  2. Elimină mâncărimea, exfolierea și iritarea pielii picioarelor după primele aplicări;
  3. Reface rapid structura unghiilor și vindecă rănile și fisurile de pe picioare;
  4. Elimină mirosul neplăcut și normalizează activitatea glandelor sudoripare;
  5. Previne reproducerea și creșterea microflorei patogene;
  6. Normalizează sistemul imunitar, promovează vindecarea bolilor fungice cronice;
  7. Curăță sângele și limfa de produsele de putrefacție și descompunere a ciupercilor;
  8. Dezvoltă imunitate la majoritatea tulpinilor cunoscute de agenți patogeni fungici;
  9. Are un ambalaj inovator de unică folosință care exclude reinfectarea cu ciuperci;
  10. Elimină toate simptomele de micoză la utilizarea cursului recomandat.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Opiniile clienților

Am avut o ciupercă la unghii. Şi a dispărut… a trecut doar o lună! Mulțumesc pentru asta!

Maria Constantin / București

Susțin! Am primit Keramin, abia am început să-l folosesc, pe pielea din jurul unghiilor este deja efect!

Andreea Ștefănescu / Sibiu

Este un produs incredibil, vă sfătuiesc pe toți, așa am obosit de ciupercă, nu poți merge pe plajă, nu poți purta pantofi deschiși. Dar, după ce am folosit Keramin timp de patru săptămâni, starea s-a ameliorat și acum nu a mai rămas nicio urmă de ciupercă.

Marinela Stan / Timișoara

Văd că nu numai eu am astfel de probleme, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am dat acum o lună peste Keramin, m-a salvat de ciupercă, atât de repede cum nu au putut face o grămadă de medicamente.

Mihai Constantin / Baia-Mare

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: