Magna Power împotriva durerii: durerea trece în 11 minute!

Magna Power împotriva durerii: durerea trece în 11 minute!

Descoperirea inovatoare a românului, elimină 41 de afecțiuni dureroase – fără pastile, fără injecții, fără a sta la cozile de la cabinetele medicale și fără a cere ajutor

 

Noua metodă pentru combaterea durerii ruinează afacerile producătorilor de pastile anti-durere? Specialiștii remarcabili din domeniul farmaceutic nu au îndoieli, că da. Împreună cu metoda biomagnetică naturală creată de către profesorul român, a intervenit mult așteptata descoperire în lupta cu durerea.

Deja peste 14 mii de utilizatori, au scăpat ireversibil de 41 de dureri, afecțiuni și inflamații, printre altele ale coloanei vertebrale, articulațiilor, mușchilor, sistemului circulator și organelor interne, în 28 de zile – indiferent de cauza acestora. Ca efect, au încetat pe deplin să se mai otrăvească cu pastile, să dea averi pe reabilitări și să stea la cozile de la doctori, cerând orice fel de ajutor. Metoda, în numai 11 minute le permite să revină la viața normală, chiar și celor care nu mai aveau speranță că durerea va înceta. Cum este posibil?

Prof. Sorin Groza (expert în domeniul biologiei moleculare și ingineria biomedicală) a decis să își elibereze mama de durerea sciaticii și durerile reumatice puternice. Acesta a fost începutul revoluției din lupta cu durerea. Profesorul după un an de cercetări avansate, a creat metoda biomagnetică naturală, sigură și ușor de utilizat.

Magna Power împotriva durerii: durerea trece în 11 minute!

Revistele medicale profesionale, deja au salutat noul mod ca „descoperirea pro-sănătoasă de pionerat”, iar profesorul pentru realizările sale a obținut nominalizarea pentru Premiul Nobel. Metoda sa nu doar că ameliorează durerea și elimină complet cauza acesteia, dar curăță de asemenea organismul de toxine și inițiază oxigenarea și hrănirea celulară. Asta înseamnă că metoda pe deplin combate toate inflamațiile, corectează funcțiunea organelor (printre altele ale rinichilor, inimii, ficatului, stomacului sau plămânilor), dar de asemenea sprijină slăbirea. Secretul acțiunii acesteia se bazează pe combinația nemaiîntâlnită până acum, a acupresurii antic-chinezească benefică cu cea mai nouă biomagnetoterapie.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Tocmai de aceea, metoda biomagnetică a prof. Groza este o adevărată descoperire în lupta cu durerea

Tabletele analgezice, oferă numai o alinare temporară, distrug sistemul digestiv și otrăvesc organismul. Sug sănătatea din om și bani grei. Exact la fel acționează și reabilitarea, de la care organismul de asemenea devine dependent. În schimb, metoda biomagnetică a prof. Groza, acționează imediat și non-invaziv. Impulsul biomagnetic intră instant prin țesuturile dureroase și într-un moment stinge semnalul de durere. Durerea devine stinsă pe deplin și o dată pentru totdeauna blocată – fără a merge pe la doctori, a sta la cozi, a cere ajutor, rețete, reabilitare și înjosiri.

Mai mult, prin stimularea naturală a receptorilor corespunzători, celulele organismului se regenerează automat. Ca efect dispar inflamațiile, degenerările, durerea, edemurile și umflăturile. Metoda biomagnetică a indicat o eficacitate de 98% pentru persoanele cu dureri reumatice de mulți ani, artritice, migrene și chiar sciatică. După cum rezultă din cercetări, metoda ajută la reducerea colesterolului cu câteva puncte, reduce tensiunea arterială și nivelul de zahăr. Contracarează de asemenea afecțiunile serioase ale ficatului, rinichilor, inimii sau plămânilor.

O dată pentru totdeauna se poate elibera de durere și să-și recupereze aptitudinea deplină, poate acum oricine

Metoda biomagnetică a prof. Groza, este disponibilă deja în vânzarea cu amănuntul, sub denumirea de Magna Power. Are forma branțurilor biomagnetice unice pentru încălțăminte, care combină în ele acțiunea benefică a acupresurei antic-chinezească și a celei mai moderne biomagnetoterapii. Utilizarea acestora este pe deplin sigură pentru organism, ceea ce au indicat cercetările centrului științific elvețian din Geneva. Aceste cercetări au indicat de asemenea, că tratamentul cu Magna Power are o eficacitate de peste 98%. Mulțumită acestuia, persoanele cu vârste de 23-93 de ani, au avut efecte spectaculoase în combaterea a până la 41 de afecțiuni dureroase. Indiferent de vârstă, sex sau cauza și perioada de apariție a durerii, afecțiunii sau a inflamației.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Magna Power împotriva durerii: durerea trece în 11 minute!

Efectele documentate ale tratamentului de 28 de zile cu Magna Power ale prof. Groza, vorbesc singure de la sine:

  • Săptămâna 1. – ameliorează 41 de afecțiuni dureroase într-o medie de 11 minute de la utilizarea branțurilor biomagnetice, activarea proceselor de reparare în țesuturile organismului
  • Săptămâna 2. – oxigenarea intensivă și hrănirea celulară, combaterea inflamațiilor; edemurilor; umflăturilor
  • Săptămâna 3. – curățarea organismului de toxine, îmbunătățirea metabolismului, combaterea problemelor digestive și alergiile pielii
  • Săptămâna 4. – eliminarea ireversibilă a 41 de afecțiuni dureroase, reducerea țesutului de grăsime inutil, obținerea unei energii de 3 ori mai mare

Comentarii

Stimati oameni. Va povestesc, pentru ca m-am chinuit cu articulatiile si coloana aproape 6 ani. Anii de munca in fabrica, dupa care in renovari, si-au facut treaba. Pe medicamente, geluri, unguente, injectii, dupa care tratamente la magicieni de minuni am dat multe mii de lei si ce? Si un cacat cu scuze. Cat am stat la cozi doar Dumnezeu stie. Deja imi imaginam viata pe caruciorul de invalizi, cand fiica mi-a dat aceste branturi pentru incaltaminte. Si parca m-au vindecat de am inceput sa plang de usurare. Nu ma mai chinuie nici o durere, merita sa incercati

Mihai

Eu la fel, colana a incetat sa ma mai doara si am combatut eczemele. Nu credeam ca niste branturi ma ajuta, dar functioneaza cu adevarat. Obligatoriu trebui sa i arat asta bunicii mele, a doua tinerete pentru ea :)

Miruna

De asemenea am folosit, durerile soldului, genunchilor si coloanei au fost invinse. Si cu aceasta ocazie nu ma mai doare caput li am o digenstie mai buna, am slabit :) recomand si va salut

Andreea

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: