Mezoderma mijloace de întinerire: fă-te mai tânăr de 20 de ani!

Mezoderma mijloace de întinerire: fă-te mai tânăr de 20 de ani!

 • Netezește ridurile și liniile fine
 • Reîntinerește celulele pielii
 • Oprește pierderea hidratării
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Încercați timp de 30 de zile și vedeți rezultatele

 • FACEȚI O POZĂ Înainte de a aplica MEZODERMA YOUTH ACTIVATOR pentru prima oară, faceți o fotografie a feței și gâtului dumneavoastră.
 • 30 DE ZILE Folosiți MEZODERMA timp de 1 lună și faceți din nou o fotografie.
 • ÎMPĂRTĂȘIȚI REZULTATELE Puneți fotografiile una lângă cealaltă. Vedeți diferența, nu o să vă vină să credeți!

Ce se întâmplă cu adevărat:

 • Rezultatul este incredibil: funcționează ca un produs de netezire a ridurilor, iar efectul este asemănător cu cel de după un facelift sau un tratament cu Botox, sau chiar mai bun;
 • Cea mai recentă tehnologie din domeniul îngrijirii anti-îmbătrânire a tenului chiar funcționează: are efect de matrikine, stimulând sinteza a 6 constituenți principali ai matricei pielii și a legăturii dintre dermă și epidermă (colagen I, III, IV, fibronectină, acid hialuronic și laminină 5).
 • Oprește pierderea hidratării tenului și previne deshidratarea și îmbătrânirea acestuia;
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Toată lumea va observa diferența!

Mezoderma mijloace de întinerire: fă-te mai tânăr de 20 de ani!

Avantajul este că tenul dumneavoastră reînnoit și cu aspect tânăr nu se șterge după ce vă spălați pe față. Adevărul reiese din sutele de studii revoluționare care au demonstrat efectele și din mărturiile a milioane de femei și bărbați fericiți de pe întreaga planetă. Majoritatea cercetărilor legate de ingredientele cheie au fost conduse de Universitatea din Reading, care a brevetat tehnologia celor mai recent descoperite peptide în domeniul îngrijirii anti-îmbătrânire: Matrixyl Synthe’6 TM. În combinație cu acțiunea multiplă dovedită a celulelor din măr Mule Domestica, responsabile pentru regenerarea și extinderea duratei de viață a celulelor pielii, efectul MEZODERMA asupra ridurilor este unul nemaiîntâlnit.

Ce este genial la această formulă anti-îmbătrânire este faptul că funcționează într-un mod sinergetic. MEZODERMA YOUTH ACTIVATOR implică acțiunea simultană a unor ingrediente separate foarte puternice anti-riduri și anti-îmbătrânire care, împreună, au un efect cumulat extrem de puternic.

Formula MEZODERMA YOUTH ACTIVATOR conține 6 dintre ingredientele cele mai eficiente (și hipoalergenice), dovedite științific că luptă împotriva îmbătrânirii pentru a revitaliza și întineri într-un mod dramatic tenul dumneavoastră, pentru a șterge complet, potențial, aspectul de riduri, pentru a crește rezistența tenului, pentru a șterge 10-15 ani din aspectul dumneavoastră, pentru a diminua efectul de „piele uzată” cauzat de deshidratare și decolorare și pentru a conferi o strălucire nouă tenului după tratamentul pentru față și decolteu.

Compoziția produsului

Mezoderma mijloace de întinerire: fă-te mai tânăr de 20 de ani!

 1. Trigliceridele caprilice sunt un emolient care intră repede în piele și conferă o barieră protectoare împotriva deshidratării. Acestea funcționează ca un agent de îngroșare, dar sarcina sa principală este de a hidrata și umple epiderma. Nu dă sensibilitate.
 2. Extractul din frunze de ceai verde este un cunoscut antioxidant, cu conținut de polifenoli, care sunt cunoscuți ca eficienți devoratori de radicali liberi, pentru a conferi un efect de hidratare prelungită. Extractul din frunze de ceai verde îmbunătățește microrelieful de la nivelul tenului și netezește pielea.
 3. Extract de Echinaceea Angustifolia Cunoscut mai ales pentru proprietățile sale de creștere a imunității și ca plantă folosită în tratarea răcelii, Echinaceea ajută la combaterea ridurilor: bogată în echinaceină, o substanță care vine în sprijinul celulelor fibroblaste (acele celule care creează colagenul necesar pentru o piele netedă) pentru ca acestea să lucreze mai eficient.
 4. Extract de Guarana cunoscut antioxidant, care luptă împotriva radicalilor liberi. Având un conținut bogat de acizi tanici, Guarana accelerează regenerarea pielii.
 5. Unt de Shea un hidratant puternic, care asigură pielii un strat gros protector de hidratare și ajută la reducerea afecțiunilor pielii, inclusiv petele, ridurile și eczemele.

Citiți mai multe despre părerile unor medici cunoscuți

Dr. Shannon Humphrey este în topul medicilor inovatori din domeniul dermatologiei cosmetice. Filozofia ei este de a dezvolta planuri de tratament personalizate care se concentrează pe preferințele pacienților, pe rezultate cu aspect natural și pe folosirea unor tehnologii și produse de vârf la nivel mondial. Ea declară că „ce este important este să asculți pacienții și să încerci cu adevărat să le înțelegi preocupările.” Ea este director al secțiunii Educație Medicală Continuă din Departamentul de Dermatologie și Științe ale Pielii din cadrul Universității din British Columbia. Prezentă des în media, Dr. Humphrey este un membru activ al comitetului din cadrul Academiei Americane de Dermatologie, Societății Americane pentru Chirurgie Dermatologică, Societatea dermatologică a femeilor și Asociației Canadiene de Dermatologie.

Dr. Shannon Humphrey Dermatologist

Comentarii

Sunt jurnalist la o revistă de afaceri și felul în care arăt este foarte important pentru mine. În fiecare zi întâlnesc politicieni și alte persoane importante, iar felul în care arată tenul și corpul meu mă preocupă profund. Dar au apărut ridurile … ce pot să fac? Nu mă simt confortabil să apelez la proceduri chirurgicale sau vreun fel de injecții, astfel că acum două luni nu știam ce să fac. Apoi, după un interviu cu o femeie de afaceri care a apărut pe coperta ediției de vară a revistei noastre, aceasta mi-a spus secretul său pentru un ten perfect, lipsit de riduri. Iar acesta era produsul Mezoderma Youth Activator. Utilizez Mezoderma de două luni deja și cu siguranță îl recomand cu toată încrederea! Ridurile mele au dispărut, iar acum arăt cu 20 de ani mai tânără.

Clara Belei

Sunt fost director la o emisiune de modă. Munca mea era legată în trecut de femei frumoase. La vârsta de 55 de ani am realizat că vremea a lăsat urme adânci pe fața mea, iar liniile fine se adânciseră și deveniseră foarte vizibile. Am început să folosesc Mezoderma acum o lună. Mi-a fost recomandată de una din cele mai bune prietene, care este model, iar acum văd rezultatele: ridurile au devenit mai fine, iar tenul meu arată mai tânăr. Nu ai putea sa-mi ghicești vârsta, uitându-te doar la tenul meu și chiar nici la pielea de pe gât. Tenul meu arată ca al unei femei de 30 de ani. De când am început să aplic Mezoderma, pielea de pe ten, gât și decolteu a devenit mult mai fermă.

Rebeca Geamănu

Recomand cu încredere Mezoderma Youth Activator. Am început să folosesc produsul de jumătate de an, iar tenul meu a devenit strălucitor. Soțul meu este uimit de rezultate, parcă ar fi cu o femeie mai tânără. Îmi este foarte frică de orice fel de injecții dureroase și fire postchirurgicale. Dar Mezoderma pare să lucreze cu rezultate și mai bune pentru mine. Efectul chiar merită banii și apare cu ușurință. În ziua a 25-a ridurile mele au început să dispară, iar acum elasticitatea pielii este vizibil îmbunătățită. Continui să îl folosesc, deoarece este cel mai bun produs anti-îmbătrânire pentru mine.

Angela Macoveanu

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: