MIAFLOW din riduri: a doua șansă pentru piele tânără!

MIAFLOW din riduri: a doua șansă pentru piele tânără!

 • Contribuie la regenerarea celulelor pielii
 • Încetinește procesele de îmbătrânire
 • Ajută la eliminarea uscăciunii și iritației
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Care este secretul cremei Miaflow?

MIAFLOW din riduri: a doua șansă pentru piele tânără!

 1. Mucina melcului este bogată în substanțe utile care pătrund adânc în epidermă și contribuie la restaurarea acesteia pe diferite straturi. Mucina – o sursă de colagen și elastină. Lipsa lor este cea care duce la apariția unor schimbări legate de vârstă.
 2. Formula cremei de întinerire este suplimentată cu acizi glicolici și hialuronici, antioxidanți, vitaminele A, B, E.
 3. Moleculele amfifile mici sunt capabile să pătrundă în straturile profunde ale pielii și să stimuleze regenerarea celulelor. Ele ajută la terapia complexă anti-vârstă și la prevenirea schimbărilor legate de vârstă.
 4. Crema Miaflow ajută la restabilirea, neutralizarea efectelor negative ale radicalilor liberi care declanșează procesul de îmbătrânire. Ajută la uniformizarea tonului feței, face pielea moale, elimină inflamația și descuamarea.

Formula Inovatoare de întinerire Miaflow

MIAFLOW din riduri: a doua șansă pentru piele tânără!

 • Mucină de melc
  o componentă de lifting activă.
 • Peptide
  întinerire în straturi profunde
 • Ulei de nucă de cocos
  protecție împotriva inflamației și nutriție
 • Ulei de argan
  menținerea echilibrului de apă
 • Molecule de colagen
  tinerețea și sănătatea pielii
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Experți despre Miaflow

Îmbătrânirea – proces genetic și ireversibil. Se începe la vârsta de 25 de ani, când diviziunea celulelor epidermice încetinește, producția de colagen și elastină scade, cantitatea de acid hialuronic scade. Este imposibil să evitați schimbările legate de vârstă, dar acest proces poate fi într-adevăr suspendat și amânat pentru câțiva ani.

 

Cosmetica modernă cu componente active este capabilă să restabilească pielea care și-a pierdut elasticitatea și flexibilitatea, să reducă severitatea ridurilor și adâncimea lor, precum și să activeze procesele metabolice.

 

Unul dintre ingredientele care se ocupă de aceste sarcini este mucina melcului. Această substanță și-a dovedit mult timp eficacitatea și este utilizată în mod activ în cosmetologie. Este netoxică și, de regulă, hipoalergenică, are o capacitate mare de penetrare.

Carolina Brăileanu

Specialist în frumusețe, expert în îngrijirea pielii

Ce spun femeile care au încercat crema Miaflow

Adelina Brucescu,
38 de ani

Folosesc crema Miaflow de câteva luni acum. Și în fiecare dimineață mă bucur de rezultatul pe care îl văd. Pielea mea s-a netezit, uscăciunea și descuamarea au dispărut, ridurile au devenit mai puțin pronunțate. Îmi place textura sa, este ușoară, aproape imperceptibilă pe piele. Crema se absoarbe rapid, nu se rostogolește pe piele, nu lasă o strălucire grasă. Potrivit ca bază pentru machiaj. Practic nu o simt, dar simt și văd efectul folosirii ei când mă uit în oglindă.

Petra Dabija,
43 de ani

Este foarte dificil pentru mine să aleg produse cosmetice de îngrijire. Pielea mea reacționează agresiv la orice mijloace. Roșeața și iritarea apar. De mult timp căutam o cremă care să mi se potrivească. Și am găsit-o. Miaflow este bine absorbit, hidratează și hrănește. În același timp, pielea mea a început să reacționeze mai puțin la stimuli externi. Tenul s-a uniformizat, a devenit mai sănătos. Iar semnele schimbărilor legate de vârstă au scăzut considerabil: riduri sunt mai puține. Chiar și atunci când zâmbesc, zonele cu probleme nu îmi arată vârsta.

Gabriel Piper,
45 de ani

După utilizarea Miaflow, nu sunt gata să utilizez alte creme. Îmi place foarte mult textura și sunt mulțumită de rezultat. Crema îmi dă un sentiment de prospețime pentru întreaga zi. Văd și simt cum s-a îmbunătățit starea pielii, a devenit mai elastică. Mai ales zona din jurul ochilor și pliurile nazolabiale s-au schimbat. Au devenit mai mici. Întotdeauna aleg produse pe baza compoziției și texturii lor. Și în acest caz, ele sunt perfecte pentru mine. Îl recomand tuturor celor a căror piele și-a pierdut tonul și are nevoie de hidratare.

Victoria Amalia Echim,
40 de ani

Masa mea de toaletă este plină cu seruri, creme și măști. Întotdeauna să stărui să încerc instrumente noi pentru a găsi ceva potrivit și eficient. Când am găsit crema Miaflow, m-am oprit. Acum este produsul meu must-have acasă sau în călătorii. Ritualul de dimineață și de seară nu poate fi fără el. Pielea mea a devenit mai plăcută la atingere, uscăciunea a dispărut. Reacționează mai puțin la vânt și frig, nu devine roșă și nu se cojește. Văd rezultatul în toate zonele problematice: de la zona din jurul ochilor până la ovalul feței mele, care își păstrează forma clară.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: