Nikotinoff: renunțați la fumat după doar 1 cură

Nikotinoff: renunțați la fumat după doar 1 cură

Fără creștere în greutate. Fără abstinență. Fără iritație și furie.

  • Înlătură pofta de fumat
  • Elimină dependența psihologică
  • Suprimă nevoia de a fuma sub influența alcoolului
  • Previne creşterea în greutate
  • Curăță organismul de toxinele din tutun
  • Elimină dependența fizică
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Nikotinoff — renunțați la fumat după doar 1 cură!

Saponinele – substanțe naturale, care ajută să renunțați la fumat. Ele blochează receptorii de plăcere de la țigări si determină organismul să reacționeze la interacțiunea cu nicotina.

 

Astfel, persoana nu mai are nici o dorință de a fuma.

 

La baza formulei NikotinOff stau saponinele și extracte din plante medicinale, ce conțin numeroase vitamine și minerale. Datorită lor se îmbunătățește considerabil sănătatea printr-un proces de detoxifiere a organismului, fara acumularea de kilograme.

Nikotinoff: renunțați la fumat după doar 1 cură

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum NikotinOFF ajută să renunțați la fumat?

Complexul conține saponine, vitamine și extracte de plante medicinale. Picaturile protejează neuronii creierului de efectele nocive ale nicotinei, elimină stresul și reglează metabolismul.

93% din foștii fumători au raportat o îmbunătățire a activității sexuale, o creștere a activității fizice și capacității mentale fără a adăuga în greutate.

MOD DE FOLOSIRE

  1. Adăugați într-un pahar cu apă caldă 30-40 picături de produs
  2. Administrați produsul de 3 ori pe zi după masă.
  3. Administrați produsul pentru perioada recomandată de timp (30 de zile).

Părerea specialistului

Nikotinoff: renunțați la fumat după doar 1 cură

Dependența de tutun poate fi comparată cu cea de heroină. Imaginați-vă, nicotina intră în creier timp de 10 secunde după inhalare. Fiecare al doilea fumător suferă de insomnie, iritabilitate și tuse persistentă. Există o modalitate dovedită de a scăpa de dependența nicotinei pentru totdeauna. Este vorba despre NikotinOFF – un instrument pe care îl recomand pacientilor mei. El acționează atât în interior cât și în exterior. Picaturile normalizează funcția organelor interne. Dar cel mai important este faptul că dispar simptomele de sevraj și iritabilitate.

Andrei Stegarescu, Medic narcolog

42301 OAMENI AU COMANDAT DEJA NIKOTINOFF ȘI S-AU LĂSAT DE FUMAT

M-am lăsat de fumat cu ajutorul NikotinOFF. Îmi pare rău că nu am făcut-o mai devreme. Acum nu îmi mai cade părul, unghiile nu se mai exfoliază și nu mai simt acel miros insuportabil. Am uitat de țigări fără nici o iritație. Nu am crezut că poate fi atât de ușor! Dragii mei, lăsați-vă de fumat cît nu e târziu! Dacă eu am putut veți putea și voi!

Alina

Am fumat timp de 12 ani câte 1,5-2 pachete pe zi. De multe ori am încercat să mă las, dar nu mi s-a primit. Soția mi-a cumpărat Nikotinoff. Peste 7 zile dependența fizică a dispărut, a rămas doar cea psihologică. Nu mai vreau deloc să fumez. Acum trăiesc într-o lume plină de mirosuri și arome extrem de plăcute. Este minunat să fii liber de la țigări!

Dan

Fumez încă din adolescență. Mereu am crezut că mă pot lăsa de fumat fără probleme, dar timp de 7 ani nu am putut să o fac. Am încercat tot felul de pastile, plasture dar m-am ales doar cu +12 kg. Cu un an în urmă mama mi-a dăruit NikotinOFF. Nu fumez deja de 9 luni ;) În greutate nu am adăugat deloc! Super!!

Ion

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: