OPHTALAX pentru a restabili viziunea: oprește pierderea vederii și ameliorează umflarea datorită!

OPHTALAX pentru a restabili viziunea: oprește pierderea vederii și ameliorează umflarea datorită!

 • Ameliorează oboseala și încordarea ochilor dacă petreceți zile întregi la computer
 • Scapă de umflatură din jurul ochilor din cauza purtării lentilelor de contact, tensiunii oculare, alergiilor
 • Măreşte acuitatea vederii îmbunătățirea funcționării ochilor și a mușchilor oculari
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Formula patentată Ophtalax ajută

OPHTALAX pentru a restabili viziunea: oprește pierderea vederii și ameliorează umflarea datorită!

 1. În caz de scădere a vederii și umflare în jurul ochilor:
  Riboflavina (B2) ajută la eliminarea edemelor, cercurilor de sub ochi și opresc pierderea vederii
 2. În caz de miopie și hipermetropie:
  Zincul îmbunătățește capacitatea ochiului de a vedea la diferite distanțe
 3. Când lucrați la un computer:
  Tiamina (B1) și B12 reduc oboseala, creează o barieră protectoare pentru ochi și filtrează peste 80% din radiațiile UV
 4. După infecțiile oculare:
  Ophtalax ameliorează efectele infecțiilor transferate

Compoziția patentată a capsulelor Ophtalax oferă o nutriție completă a organelor de vedere cu substanțe utile necesare

OPHTALAX pentru a restabili viziunea: oprește pierderea vederii și ameliorează umflarea datorită!

 • Zinc
  Face parte din enzimele care reglează vederea în întuneric și ajută la adaptarea rapidă la lumină puternică, reducând efectul blițului strălucitor.
 • Vitamine de grupa B
  Ajută la prevenirea celei mai frecvente cauze de orbire la vârstnici – degenerescența maculară legată de vârstă. Combinația de vitamine poate scădea nivelurile de homocisteină, a proteinei din organism, care poate fi legată de inflamație și cu riscul crescut de a dezvolta degenerescență maculară.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Expertul: “În Ophtalax, substanțele active sunt concentrate atât de mult încât câte 2 capsule pe zi sunt suficiente”
image image

Fără calculator și gadget-uri, nu putem exista pe deplin în societate, dar ele ne strică vederea. Din alimente, nu primim toate vitaminele și oligoelementele necesare care ne protejează ochii. Un aport adăugărot de vitamine de grupa B și zinc este necesar pentru toată lumea și cu atât mai mult, pentru persoanele cu risc de dezvoltare a bolilor oculare.

 

Utilizați remediile pentru complexul de vitamine B1 + B2 + B6 + B12 și alte componente recomandate de oftalmologi. Din mijloace certificate și complet naturale, asociația noastră recomandă Ophtalax. Acest remediu susține sănătatea întregului sistem vizual.

 

Numai cu Ophtalax poate rezista la dezvoltarea modificărilor legate de vârstă ale retinei și a bolilor oculare timp de mulți ani înainte, chiar și cu sarcina anterioară asupra ochilor.

Mircea TudoranSeful Asociației oftalmologilor

Feedback-ul clienților, care le-a ajutat deja Ophtalax

Mariana, Galați

Mi-am înrăutățit vederea, la fel ca toată lumea de vârsta mea din cauza unui computer. Am stat ore întregi în fața unui monitor la serviciu, apoi acasă. Când am încetat să mai văd în mod normal fețele oamenilor, am dat seama că treaba e rea. M-am dus la Optica și mi-am verificat ochii. Vederea minus 2 sa dovedit a fi. Nu eram supărată și apoi am început să caut ceea cu ce îmi pot ajuta ochii. Așa am găsit Ophtalax. Am trecut cursul, vederea sa îmbunătățit cu 1 punct. Sunt mulțumită.

Radu, Oradea

Am avut întotdeauna probleme cu vederea, iar când am ajuns la -5, am decis să fac operația. După operație, am suferit de uscăciune, ochii repede oboseau și se inflamau. Am primit niște fonduri foarte scumpe, dar nu m-au ajutat. Apoi am găsit pe Internet Ophtalax. După primul curs, ochii au încetat să doară și să se usuce, iar după al doilea — în cele din urmă au uitat de inflamație.

Dorel Neamțu, Ploiești

Căutam un produs pentru vedere care va conține vitamine de grupa B și zinc. Acestea sunt cele mai puternice instrumente naturale pentru ochi. Oferte sunt multe, dar cele mai multe sunt fără certificate și licențe. Încredere a provocat doar Ophtalax. Am băut timp de 4 săptămâni, iar ochii au devenit mult mai puțin obosiți, așa cum am vrut.

Cristina, Brăila

Problema cu ochii am încercat să rezolv cu un mijloc popular. Numai după umflarea repetată a mucoasei oculare am aflat că oftalmologii nu recomandă aceste picături și nu le pot aplica mai mult de 2 zile. O prietenă l-a recomandat pe Ophtalax, a ușurat umflarea și mulțumită lui am reușit să trec cu siguranță permisul de conducere.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: