OPTIMOVE pentru articulații: reînnoiește complet osul și cartilajul

OPTIMOVE pentru articulații: reînnoiește complet osul și cartilajul

 • Ameliorează imediat durerea
 • Stopează procesul inflamator
 • Ameliorează umflarea articulațiilor
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

AVEȚI NEVOIE DE OPTIMOVE DACĂ PREZENTAȚI URMĂTOARELE SIMPTOME:

 1. Durere în partea inferioară a spatelui, coloanei vertebrale, coloanei vertebrale cervicale
 2. Disconfort la mers, rigiditate în mișcări
 3. Slăbiciune și temperatură ridicată periodică
 4. Scârțâituri, dureri persistente la nivelul articulațiilor

OPTIMOVE – ESTE UNICULCONDROPROTECTOR DE AȘA FEL DIN A CINCEA GENERAȚIE!

Datorită biodisponibilității sale ridicate (capacitatea de absorbție a medicamentului), este capabil nu numai să inhibe procesele degenerative în articulație, ci și SĂ O RESTABILEASCĂ activ. OPTIMOVE contribuie nu numai la regenerarea țesutului articular, dar și al cartilajelor.

OPTIMOVE – condroprotectorul de a cincea generație a încorporat toate CELE MAI BUNE PROPRIETĂȚI ale condroprotectoarelor din generațiile anterioare și acționează, în medie, DE 5 ORI MAI RAPID decât generațiile anterioare

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

OPTIMOVE pentru articulații: reînnoiește complet osul și cartilajul

COMPOZIȚIE UNICĂ A PREPARATULUI OPTIMOVE

 1. Harpagophytum. Reduce inflamația articulațiilor și a țesuturilor deteriorate. Suprimă procesele inflamatorii. Facilitează mobilitatea articulară.
 2. Condroitin. Stimulează sinteza acidului hialuronic. Întărește structurile țesutului conjunctiv din cartilaj, tendoane, ligamente. Promovează regenerarea activă a cartilajului.
 3. Glucozamina. Alimentează articulațiile și țesutul conjunctiv, previne distrugerea lor și consolidează pe deplin rezultatul tratamentului.
 4. Metilsulfonilmetan (MSM). Reduce inflamația. Îmbunătățește flexibilitatea și restabilește producția de colagen. Regenerează cartilajul și țesutul osos.
 5. Extract de rășină de Boswellia papyrifera. Mijloc antiinflamatoriu natural și analgezic. Ajută la reducerea degenerării cartilajelor articulatorii. Are efect protector asupra articulațiilor.
 6. Bromelaină. Ajută la îmbunătățirea microcirculației în țesuturile articulare. Ameliorează durerea. Activează regenerarea țesuturilor articulare.

REZULTATELE STUDIILOR CLINICE OPTIMOVE

În 2018, Institutul European de Ortopedie a efectuat studii la care au participat 1.700 de voluntari cu boli articulare de diferită gravitate. Conform condițiilor, persoanele testate au luat OPTIMOVE zilnic timp de trei săptămâni. După care urma o odihnă de trei săptămâni și, dacă era necesar, se repeta cursul. La sfârșitul experimentului, pe baza datelor obținute au fost întocmite următoarele statistici:

 • Durerea articulară a dispărut în 15-60 de minute după administrarea preparatului la 96% din persoanele testate
 • Restabilirea cartilajului pe parcursul unui curs de tratament 93% din persoanele testate
 • S-au vindecat de artrită, artroză, radiculită și alte boli existente 89 % din persoanele testate
 • S-a observat o îmbunătățire a funcției articulare în general 97% din persoanele testate
 • Fără efecte secundare și dependență – la 100% din persoanele testate 96% dintre persoanele cu

PĂREREA EXPERTULUI

«Suprafețele articulare sunt acoperite cu cartilaj hialin. În cartilajul articular lipsesc vasele și toți nutrienții sunt primiți prin difuzie din țesuturile înconjurătoare și lichidul sinovial. Componentele biologic active ale remediului OPTIMOVE măresc calitatea și cantitatea acestora, prin urmare cartilajul primește mai mulți nutrienți. De asemenea, OPTIMOVE întărește membranele sinoviale și mărește imunitatea cartilajului, îmbunătățește circulația sângelui, contribuie la regenerarea activă a celulelor și reînnoirea tuturor țesuturilor articulare. Niciunul dintre tipurile pre-existente de condroprotectoare nu a dat astfel de rezultate.

Pentru restaurarea articulară, recomand OPTIMOVE pacienților mei. Utilizarea sa arată pur și simplu rezultate fantastice pe parcursul tratamentului. Dacă doriți să aveți articulații sănătoase, mobile și puternice, chiar și la bătrânețe, vă recomand să încercați acest remediu unic.»

Denis Chirtoacă, reumatolog de categorie superioară, profesor

5 BENEFICII ALE PREPARATULUI OPTIMOVE

 1. Fără efecte secundare
 2. Corespunde celor mai stricte standarde internaționale
 3. Asigură efectul de vindecare pentru o lungă perioadă de timp
 4. Acționează asupra cauzei bolii, reduce inflamația
 5. Ameliorează durerea acută și persistentă

OPTIMOVE pentru articulații: reînnoiește complet osul și cartilajul

CUM SE ADMINISTREAZĂ?

 • 2 capsule zilnic cu apă
 • Se administrează zilnic de-a lungul întregului curs de tratament
 • Cursul poate fi repetat în cazul formei avansate a bolii

RECENZII ALE CLIENȚILOR

Fiecare dimineață era un coșmar pentru mine. Mă sculam din pat timp de 15 minute, pentru că nu puteam să mișc picioarele fără durere. S-a ajuns deja la punctul când puneam un taburet lângă pat și acolo erau unguente și analgezice, în caz că nu mă voi putea ridica deloc. Fratele meu s-a consultat cu cineva și mi-a adus OPTIMOVE. Am început să iau capsulele. O săptămână mai târziu, mi-am dat seama că nu mă tem să mă trezesc. Durerea a dispărut. Îl folosesc de 3 săptămâni și m-am întors deja la stilul normal de viață.

Ion Negrea, 67 de ani

Am fost diagnosticat cu osteohondroză în liceu. De atunci, toată viața mă lupt cu exacerbări periodice. Dureri groaznice, incapacitatea de a face orice – mă vor înțelege doar cei care s-au ciocnit cu acest lucru. Am încercat toate mijloacele posibile și imposibile. Dar rezultatul maxim era doar o ușurare temporară. La sfatul unui prieten am început să iau OPTIMOVE. De două luni acum nu-mi mai amintesc de nici o durerea articulară!

Nicolai Sâmbotean, 44 de ani

După o artrită infecțioasă severă, am întrebat ortopedul: „Când pot merge la antrenament?” El mi-a răspuns: „Care antrenament?! Acum va trebui să aveți grijă de genunchi toată viața! Sau doriți să deveniți invalid?” M-am rebutat ca persoană, pînă la momentul în care am dat de OPTIMOVE. Deja peste două săptămâni am putut să parcurg 6 km fără durere în articulații. O săptămână mai târziu, m-am dus la antrenamente și până astăzi mă simt minunat!

Olga Bejenaru, 56 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Comments: 3
 1. Constantin Cheptea

  Am luat-o pentru mama. Înainte de OptiMove chiar nu a putut să se ridice: articulațiile i se umflaseră și pielea era fierbinte. Cât de chinuită era! De îndată ce a început să folosească OptiMove , mama a uitat, în general, câți ani are. Picioarele nu dor, mâinile sunt în regulă, se ocupă de grădina preferată de acasă și de nepoți! Are 80 de ani deja!

 2. Adriana Harea

  Voi toți nu credeți, iar eu deja am avut un copil!)) Am fost îngrijorată de faptul că articulațiile dureroase mi-ar complica sarcina și, prin urmare, am ezitat să am copilul, iar timpul trecea ((Am încercat totul: atât agenții hormonali, cât și injecțiile, cât de multe pastile am băut, nimic nu mi-a ajutat! Și apoi prietena a sfătuit remediu OptiMove și chiar într-un curs m-am simțit mai bine, deja în luna următoare noi așteptam un bebeluș)) Iată un pic de odihnă și ne ducem pentru al doilea în timp ce sănătatea încă ne permite!

 3. Grigore Căpățină

  Mă bucur că am început să trăiesc fără durere! Mulțumesc! Am de gând să merg la schi cu fiicele mele în timpul iernii, înainte să mă tem chiar să mă gândesc la activități fizice, și aici sunt atât de norocos cu OptiMove

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: