ProFlexen pentru articulații: ajută articulațiile tale să se simtă mai bine!

ProFlexen pentru articulații: ajută articulațiile tale să se simtă mai bine!

 • Garantează funcționarea lejeră și confortabilă a articulațiilor.
 • Permite menținerea elasticității și a sănătății acestora.
 • Întărește sistemul osos și crește producția de colagen.
 • Împiedică rigiditatea articulațiilor care se resimte în special dimineața.
 • Protejează articulațiile în timpul eforturilor intensive.

ProFlexen este produsul ideal pentru oricine dorește să aibă articulații sănătoase. Formula specifică a suplimentului (care include UC-II®, o formă nedenaturată de colagen de tip II, a cărei eficiență a fost confirmată prin teste clinice) ajută la funcționarea adecvată a articulațiilor și vă permite să vă bucurați de o viață sănătoasă! Comandă acum preparatul ProFlexen și mișcă-te ca în tinerețe!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cele mai întâlnite probleme cu articulațiile

Durerile de încheieturi (din punct de vedere medicinal fiind numite și artralgia sau dureri articulare) își au originea în solicitarea prea puternică a încheieturilor și a zonelor aferente și pot apărea independent de vârsta persoanei sau activitatea fizică generală. Persoanele care au probleme cu încheieturile resimt de cele mai multe ori dureri în zona genunchilor sau a brațelor. Mai rar se întâmplă tulburări inflamatorii, care implică structurile înconjurătoare – adică tendoanele, ligamentele sau bursa sinovială. Cele mai întâlnite cauze ale aparițiilor durerilor articulare sunt:

 1. Un mod de viață sedentar.
 2. O dietă inadecvată și obezitatea.
 3. Un post de muncă în care trebuie să vă aflați permanent în picioare.
 4. Sporturile care solicită suplimentar articulațiile, de exemplu alergarea sau sala de forță.

ProFlexen pentru articulații: ajută articulațiile tale să se simtă mai bine!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ingrediente

Produsul ProFlexen se bazează pe ingrediente naturale și este foarte eficient pentru orice fel de probleme ale sistemului osos sau ale articulațiilor. Consultați caracteristicile ingredientelor care sunt conținute în formula unică a preparatului ProFlexen.

 • UC-II® este o formă nedenaturată de colagen de tip II, a cărei eficiență a fost confirmată prin teste clinice duble efectuate pe pacienți. Preparatul a fost testat profilactic pe persoane sănătoase, precum și pe pacienți diagnosticați cu boală articulară degenerativă. În cazul ambelor teste clinice, produsul UC-II® s-a dovedit mult mai eficient decât combinația clasică de glucozamină și condroitină.
 • Extractul din rășină de tămâie indiană – boswellia serrata este o plantă indiană specială care susține funcționarea confortabilă și relaxată a încheieturilor. Acțiunea unică a acestui ingredient se bazează pe acizii cu structura triterpenului pentociclic. Utilizarea regulară a extractelor din această plantă îmbunătățește radical elasticitatea articulațiilor și are grijă de condiția generală a acestora. În cadrul medicinei tradiționale indiene ingredientul este folosit la vindecarea inflamațiilor articulațiilor și a coloanei vertebrale, precum și în cazul problemelor legate de căile respiratorii superioare.
 • Extractul din curcumă – plantă cultivată în India și țările tropicale, cunoscută și sub denumirea de turmenic. Este o substanță foarte valoroasă, mai ales din cauza conținutului de cucurmină, care permite menținerea stării adecvate a sistemului osos și a încheieturilor.
 • Extractul din ghimbir medicinal – această plantă este cunoscută de mai multe secole în medicina tradițională cât și cea contemporană. Îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și împiedică rigidizarea acestora în momentul în care vă treziți.
 • Vitamina C – ajută la producția naturală a colagenului pentru asigurarea funcționării adecvate a articulațiilor. În organism acționează ca un co-factor hidroxilazic al enzimelor responsabile pentru stabilizarea și combinarea fibrelor de colagen. De asemenea, poate avea un rol de generare a sintezei colagenului prin activarea transcripției acestuia și stabilizarea mRNA a procolagenului.
 • Manganul – facilitează formarea corectă a țesuturilor. Este prezent în centrele de reactivitate a mai multor enzime, ceea ce face din acesta un microelement indispensabil pentru o viață sănătoasă. Împreună cu zincul permite menținerea unui sistem osos sănătos și puternic.

Întrebări și răspunsuri- FAQ

Care sunt efectele utilizării preparatului ProFlexen?

ProFlexen ajută la îmbunătățirea stării sistemului osos și a articulațiilor, permițând funcționarea adecvată a acestora.

 

Este posibilă utilizarea sistemului ProFlexen în mod profilactic?

Bineînțeles că este posibilă. Acest produs este recomandat persoanelor care își solicită adițional articulațiile și sistemul osos – în mod special pentru prevenirea complicațiilor viitoare. Astfel veți evita durerile și neplăcerile ca urmare a îmbătrânirii.

 

Cât timp trebuie să se utilizeze preparatul ProFlexen?

Primele efecte de utilizare pot fi observate numai după câteva săptămâni de administrare, totuși se recomandă utilizarea regulară a preparatului timp de câteva luni.

 

Pentru cine este destinat suplimentul ProFlexen?

ProFlexen poate fi utilizat de către oricine, indiferent de vârsta sau nivelul de activitate fizică. În urma testelor clinice, s-au obținut următoarele rezultate: preparatul este foarte benefic pentru persoanele sănătoase, fiind totodată foarte eficient pentru pacienții cu boli cronice ale articulațiilor.

 

Utilizarea preparatului ProFlexen poate avea efecte secundare sau nedorite?

Nu. Acest supliment este absolut natural, fiind totodată sigur pentru sănătatea utilizatorului.

 

Cum se utilizează preparatul ProFlexen?

Porția recomandată de consum este de 2 capsule pe zi, cu aproximativ 30 de minute înainte de masă. Preparatul se administrează împreună cu aproximativ 300 ml de apă. Un ambalaj al acestui produs conține 60 de capsule – acestea vă for fi suficiente pentru o lună de utilizare.

Cum are grijă ProFlexen de articulațiile Tale?

ProFlexen pentru articulații: ajută articulațiile tale să se simtă mai bine!

Funcționarea preparatului ProFlexen se bazează pe o formulă compusă adecvat și absolut naturală, care îmbunătățește complex sănătatea articulațiilor Tale. O atenție specială trebuie acordată substanței UC-II® adică – colagenului nedenaturat de tip II – un ingredient care a făcut deja o furoare pe piața americană și devine din ce în ce mai popular în Europa. Funcționarea acestuia a fost dovedită prin teste clinice efectuate pe oameni conform metodei duble (o metodă care constă în ascunderea informațiilor cheie atât de la pacienți, cât și față de persoanele care administrează preparatul – doar coordonatorul știe dacă se administrează un placebo sau o substanță activă). Acest sistem garantează eficiența maximă precum și siguranța de utilizare.

Adițional, în componența preparatului ProFlexen veți găsi următoarele ingrediente: glucozamină, condroitină, MSM, tămâie indiană, turmeric lung, ghimbir, papaină, bromelaină, vitamină C, zinc, mangan și seleniu. Efectul acestora se completează reciproc și permite obținerea de rezultate rapide, care se mențin în timp!

Preparatul ProFlexen a fost apreciat de mai multe sute de clienții satisfăcuți

ProFlexen mi-a dat posibilitatea să îmi refac încrederea în propriul corp, precum și mi-a garantat mobilitatea necesară. Am început să utilizez acest preparat deoarece genunchii mei parcă „se înțepeneau” când urcam scările casei mele – poate din cauza că am lucrat foarte mult timp ca vânzătoare. Dar, acum pot să mă bucur din plin de viață!

Angela, 25 de ani

În fiecare zi am o manie – îmi place să alerg. Este pasiunea mea, iar satisfacția ca urmare a practicării acestui sport este ceva de vis. ProFlexen este un preparat care permite genunchilor mei să funcționeze adecvat chiar și în timpul celor mai lungi curse de alergare. Am impresia că – de când folosesc acest produs – problemele cu sistemul meu osos nu apar la fel de des ca înainte. Recomand cu toată inima acest preparat pentru orice persoană care are o viață activă.

Roland, 29 de ani

Nu există un supliment alimentar mai puternic pentru articulații. Am testat mai multe produse, dar acesta este singurul care m-a făcut să simt diferența! Când eram la muncă, petreceam mai multe ore în fața calculatorului și mă plângeam în continuu de durerile de spate, la genunchi sau încheieturi. Folosesc de 3 luni preparatul ProFlexen și mă simt fantastic – nu mă mai doare nimic!

Agnes, 55 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: