Prostasen: remediu special contra prostatitei

Prostasen: remediu special contra prostatitei

 • elimină inflamația și calmează durerea
 • elimină stresul și durerea în timpul urinării
 • rezultat sigur și pentru o lungă perioadă de timp acționează la orice vârstă
 • și la orice etapă a bolii
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Prostasen: Prostatita va fi învinsă în 3 pași!

 1. Îndepărtează inflamația și durerea
  Odată pătrunse în organism, componentele active încep să acționeze practic instantaneu, eliminând durerea și inflamația la nivel celular, calmând spasmele musculare, îndepărtând trombii și vindecând mucoasa.
 2. Restabilește urinarea normală
  Componentele formulei active restabilesc lumenul îngustat al uretrei. Se normalizează golirea regulată și completă a vizicii urinare, uitând de vizitele nocturne la WC, fără durere și disconfort.
 3. Învinge prostatita
  Celulele afectate și organele tractului urinar își recuperează funcțiile naturale. Este restabilită circulația sanguină din regiunea glandei prostata. Viața sexuală revine la normal. Rezultatul este fixat pentru o lungă perioadă de timp.

Prostasen: remediu special contra prostatitei

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

De ce recomandă specialiștii Prostasen

 • Elimină inflamația și durerea
 • Reduce la minim edemul prostatei
 • Distruge flora patogenă
 • Ameliorează circulația sanguină, elimină stagnarea lichidului în bazin
 • Reface rapid pereții vaselor sanguine
 • Purifică și recuperează vasele sanguine în regiunea bazinului
 • Elimină trombii, subțiază sângele
 • Vindecă mucoasa tractului urinar
 • Restabilește libidoul, erecția și ”puterea” masculină
 • Întărește imunitatea și crește rezistența organismului la stresuri

Prostasen este eficient datorită compoziției 100% naturale

 1. Extract din fructe de palmier și Zinc
  Reduc din inflamarea prostatei
 2. Pudră din semințe de dovleac și extract din afine roșii
  Îmbunătățesc urinarea și spermatogeneza
 3. Extract din gotu kola și Pudră din ciuperci shiitake
  Cresc libidoul. Refac circulația sanguină în prostată.
 4. Extract din ciuperci Reishi și Extract din sâmburi de rodie
  Elimină stresul în mod eficient și durerea la urinare și defecație.

Rezultatele studiilor clinice ale produsului Prostasen

 • Eliminarea inflamației, edemelor și durerii în regiunea inghinală și pelvină (scăderea numărului de acuze) – 82%
 • Eliminarea durerii și disconfortului în timpul urinării și ejaculării (scăderea numărului de acuze) – 79%
 • Ameliorarea stării glandei prostata (datele examenului secreției prostatice și ultrasunet) – 86%
 • Intensificarea erecției, creșterea duratei actului sexual (estimată conform Indexului internațional al funcției erectile) – 78%
 • Îmbunătățirea stării generale, fortificarea sistemului imun (datele analizei generale a sângelui și imunograma) – 87%

În ce mod Prostasen readuce sănătate prostatei

Prostasen: remediu special contra prostatitei

Datorită combinației echilibrate a plantelor medicinale din compoziția sa, Prostasen acționează eficient asupra principalelor cauze ale prostatitei, cât și asupra consecințelor cauzate de aceasta. Acțiunea antibacteriană și antiseptică a Prostasen ajută la distrugerea bacteriilor patogene și microorganismelor care cauzează apariția bolii, Prostasen înlătură principala cauză a apariției prostatitei.

Efectul puternic antiinflamator, antioxidant și vasoconstrictiv al Prostasen ajută la ameliorarea circulației din țesuturile glandei prostata, prin urmare, glanda își restabilește funcțiile normale. Datorită acțiunii diuretice a Prostasen, sunt eliminate tulburările de urinare: frecvența urinării scade, în special noaptea, fluxul de urină se intensifică, dispare senzația de disconfort, arsură, golirea incompletă a vezicii urinare, procesul de urinare nu mai este însoțit de durere.

Recuperarea funcției prostatei și eliminarea îngustării lumenului uretral provocată de inflamație și edem contribuie la o viață sexuală normală și posibilitatea de a concepe copii. Utilizarea Prostasen de către persoane în vârstă ale căror tulburări de urinare sunt asociate cu prostatită cronică sau cu adenom de prostată observate pentru o lungă perioadă de timp, îmbunătățește semnificativ calitatea vieții. Utilizarea Prostasen în cazurile de prostatită cronică, asociată cu dereglări ale funcției sexuale a avut succes. Administrarea întregului curs Prostasen permite evitarea acutizării prostatitei și dereglărilor sexuale însoțite de ea.

Camil Voiculescu, doctor în științe medicale, profesor, medic urolog experiența profesională 27 ani

Cum să folosiți corect Prostasen pentru rezultat maxim

 • Într-o capsulă zilnică, cu 30 de minute înainte de masă.
 • Curs de tratament fără pauze și întreruperi
 • La necesitate, poate fi repetat

Oameni reali, rezultate reale

Am primit recent această diagnoză, am 45 de ani, vreau să trăiesc o viață normală. Am administrat Prostasen și a avut un efect bun. Durerea a dispărut în aproximativ 2 săptămâni, noaptea merg la baie de 1-2 ori (înainte mergeam de 10 ori). Mă simt mai bine, nota 8 din 10. Sper că-mi va restabili potența, simt că situația se ameliorează. Viața revine la normal. Îmi pare rău că am aflat atât de târziu despre acest remediu.

Alexandru 45 ani

Am prostatită cronică din tinerețe. În ultima jumătate de an am avut dureri atât de mari, încât nici nu mă puteam gândi să fac sex cu soția. Am noroc că soția mea e doctor și mă consultă. Într-o zi mi-a adus Prostasen, iar peste o lună eram de nerecunoscut. Sănătos tun. Nu mai am dureri, nu mai am dereglări de urinare. Viața sexuală s-a ameliorat.

Flavius, 23 ani

Băieți, e un remediu excelent!!! Am decis să-l iau în calitate de profilaxie. Am impresia că am întinerit. Am forțe, energie, dispoziție, s-a fortificat potența. Am poftă de viață, îmi doresc să mă mișc. Toate acestea se datorează prostatei sănătoase!! Înainte de tratament mă simțeam ca un moșneag, deși aveam doar 53 de ani. Îl recomand tuturor, dacă nu l-ați încercat! E natural, fără reacții adverse!

Cornel, 53 ani

Am suferit de prostatită cronică timp de 10 ani. M-am obișnuit deja. Într-o zi, eu și soția am decis că ne dorim copii. Am făcut niște analize care au arătat că eram infertil, sperma era de proastă calitate. Atunci am aflat că prostatita conduce la infertilitate. Vroiam să mă izbăvesc cât mai rapid de această boală. Fără remedii naturiste. Eram pregătit să fac și o intervenție chirurgicală la necesitate, dar din fericire n-a fost nevoie. Am făcut toate examinările și medicul mi-a prescris Prostasen. Am urmat un singur curs și m-am însănătoșit. Prostatita a dispărut.

Andrei, 36 ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: