Prostect: remediu special contra prostatitei

Prostect: remediu special contra prostatitei

remediu natural pentru profilaxia și eliminarea adenomului, prostatitei cronice și acute

 • elimină inflamația și calmează durerea
 • elimină stresul și durerea în timpul urinării
 • rezultat sigur și pentru o lungă perioadă de timp
 • acționează la orice vârstă și la orice etapă a bolii
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Prostect: Prostatita va fi învinsă în 3 pași!

 1. Îndepărtează inflamația și durerea. Odată pătrunse în organism, componentele active încep să acționeze practic instantaneu, eliminând durerea și inflamația la nivel celular, calmând spasmele musculare, îndepărtând trombii și vindecând mucoasa.
 2. Restabilește urinarea normală. Componentele formulei active restabilesc lumenul îngustat al uretrei. Se normalizează golirea regulată și completă a vizicii urinare, uitând de vizitele nocturne la WC, fără durere și disconfort.
 3. Învinge prostatita. Celulele afectate și organele tractului urinar își recuperează funcțiile naturale. Este restabilită circulația sanguină din regiunea glandei prostata. Viața sexuală revine la normal. Rezultatul este fixat pentru o lungă perioadă de timp.

Prostect: remediu special contra prostatitei

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

De ce recomandă specialiștii Prostect

 • Elimină inflamația și durerea
 • Reduce la minim edemul prostatei
 • Distruge flora patogenă
 • Ameliorează circulația sanguină, elimină stagnarea lichidului în bazin
 • Reface rapid pereții vaselor sanguine
 • Purifică și recuperează vasele sanguine în regiunea bazinului
 • Elimină trombii, subțiază sângele
 • Vindecă mucoasa tractului urinar
 • Restabilește libidoul, erecția și ”puterea” masculină
 • Întărește imunitatea și crește rezistența organismului la stresuri

Opinia experților independenți despre Prostect

Asociația noastră a aprobat Prostect în unanimitate. Acest remediu natural face ca intervențiile chirurgicale și masajele să fie inutile. Prostect are compoziție naturală 100%, iată de ce a căpătat încrederea asociației noastre. Îl recomandăm în cazul prostatitei cronice și acute, dereglărilor funcțiilor sexuale, infertilitate și schimbărilor din cadrul sistemului urinar legate de vârstă.

Marian Ovidiu, Asociația medicilor urologi

Prostata este un organ extrem de important în corpul bărbaților. Nu e de mirare că este numită ”a doua inimă” a bărbaților. Problemele de prostată afectează sănătatea masculină. Apar dereglări de urinare, probleme de  erecție și chiar impotența. Este nevoie de o acțiune multiplă asupra sistemului urinar masculin, cât și  asupra prostatei. Iată de ce recomand pacienților mei Prostect. Cu atât mai mult că este recomandat și de Asociația medicilor urologi.

Adelian Bucuraș, Medic urolog, experiența profesională- 13 ani

Prostect este eficient datorită compoziției 100% naturale

 1. Ghimpe. În popor această plantă este numită ”remediul împotriva bătrâneții”. Îmbunătățește microcirculația sanguină în glanda prostatică și permeabilitatea vasculară. Are efect antiinflamator, restabilește funcțiile prostatei.
 2. Ienupăr. Ienupărul este un antioxidant puternic, ameliorează urinarea și spermatogeneza. Acționează în mod benefic asupra sistemului reproductiv și restabilirea funcției sexuale. Îmbunătățește circulația sanguină.
 3. Urzică-moartă albă. Urzica-moartă alba este folosită de mai multe milenii pentru intensificarea funcției sexuale la bărbați și tratarea prostatitei.
  Această plantă are capacitatea incredibilă de a crește nivelul hormonului masculin testosteron, oferă forțe și virilitate.
 4. Pufulița. Din cele mai vechi timpuri, infuzia de Pufuliță era folosită pentru a înmulți curajul și puterea, precum și în calitate de afrodiziac puternic.
  Pufulița intensifică circulația sanguină în regiunea glandei prostatei, are efect antiinflamator, recuperează funcția erectilă.
 5. Rădăcină de pir. În medicina populară din China, Coreea și Japonia, rădăcina de pir sau Agropyrum repens, a fost mult timp folosită pentru a spori libidoul. Îmbunătățește stresul și durerea în timpul urinării, excită senzualitatea, împiedică ejacularea prematură.
 6. Thlaspi. Cu ajutorul acestei plante, oamenii tratau prostatita cu succes și fără antibiotice, recuperau virilitatea. Această plantă are un efect antibacterian și antiinflamator. Este considerată unul dintre cele mai puternice remedii naturale pentru tratamentul prostatitei.

Prostect: remediu special contra prostatitei

Cum să folosiți corect Prostect pentru rezultat maxim

 • Câte 30 de picături dizolvate într-un pahar cu apă, de 3 ori pe zi, după mese
 • Curs de tratament fără pauze și întreruperi
 • La necesitate, poate fi repetat

Oameni reali, rezultate reale

Am prostatită cronică din tinerețe. În ultima jumătate de an am avut dureri atât de mari, încât nici nu mă puteam gândi să fac sex cu soția. Am noroc că soția mea e doctor și mă consultă. Într-o zi mi-a adus Prostect, iar peste o lună eram de nerecunoscut. Sănătos tun. Nu mai am dureri, nu mai am dereglări de urinare. Viața sexuală s-a ameliorat.

Flavius, 23 ani

Băieți, e un remediu excelent!!! Am decis să-l iau în calitate de profilaxie. Am impresia că am întinerit. Am forțe, energie, dispoziție, s-a fortificat potența. Am poftă de viață, îmi doresc să mă mișc. Toate acestea se datorează prostatei sănătoase!! Înainte de tratament mă simțeam ca un moșneag, deși aveam doar 53 de ani. Îl recomand tuturor, dacă nu l-ați încercat! E natural, fără reacții adverse!

Cornel, 53 ani

Am suferit de prostatită cronică timp de 10 ani. M-am obișnuit deja. Într-o zi, eu și soția am decis că ne dorim copii. Am făcut niște analize care au arătat că eram infertil, sperma era de proastă calitate. Atunci am aflat că prostatita conduce la infertilitate. Vroiam să mă izbăvesc cât mai rapid de această boală. Fără remedii naturiste. Eram pregătit să fac și o intervenție chirurgicală la necesitate, dar din fericire n-a fost nevoie. Am făcut toate examinările și medicul mi-a prescris Prostect. Am urmat un singur curs și m-am însănătoșit. Prostatita a dispărut.

Andrei, 36 ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: