Rechiol anti rid: tine vârsta în secret

Rechiol anti rid: tine vârsta în secret

Rechiol conține un analog modern al retinolului – bakuchiol
Pătrunzând în celulele pielii, bakuchiol activează căile chimice responsabile de generarea colagenului și reduce riscul de apariție a modificărilor precoce ale vârstei.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cauza îmbătrânirii insuficiență de retinol

După 35 de ani, pielea ta se va usca în mod inevitabil. Încetinește producția de retinol – un stimulent natural al tinereții pielii.

 • RIDURI FACIALE
 • PLIURI NAZOLABIALE
 • CEARCĂNE SUB OCHI
 • OVAL LĂSAT AL FEȚEI

Rechiol anti rid: tine vârsta în secret

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Care este secretul Rechiol?

Ingredientul activ al Rechiol este bakuchiolul – un substituent vegetal al retinolului. Acest fitoconcentrat este extras în India dintr-o plantă rară „Psoralea Corylifolia”.

Bakuchiolul activează producția de colagen de tip I, III IV (retinolul este „responsabil” numai pentru colagenul de tip I) și inhibă activitatea enzimelor care perturbă metabolismul proteic și celular al pielii. Acesta acționează nu numai pe suprafața epidermei, ci și pătrunde în straturile profunde ale dermei, declanșând mecanismul de reînnoire a celulelor din interior.

Spre deosebire de retinolul sintetic utilizat în cosmetologie, bakuchiolul nu este respins de piele și nu provoacă alergii. Acesta înlocuiește 100% retinolul natural, stimulează producția de colagen, netezește ridurile, aliniază relieful pielii, estompează roșeața și petele pigmentare.

MODELEAZĂ ȘI STRÂNGE OVALUL FEȚEI

 • Coborârea pomeților
 • Conturul feței lăsat
 • Edeme
 • Linia neclară a bărbiei

NETEZEȘTE RIDURILE FACIALE

 • Pliurile nazolabiale
 • Pliurile nazolacrimale
 • Ridurile „laba gâștei” sub ochi
 • Ridurile din jurul buzelor

PREVINE FORMAREA DE NOI RIDURI

 • Stimulează producția de colagen
 • Estompează roșeața
 • Luptă împotriva petelor pigmentare
 • Îmbunătățește elasticitatea pielii

Opinia experților

Insuficiența de retinol este o problemă a 90% dintre femeile după 35 de ani. Dar medicamentele sale în comprimate sunt cancerigene și afectează negativ ficatul. Exfolierile cu retinol sunt eficiente, dar au multe efecte secundare: descuamarea pielii, mâncărime, recuperare prelungită. Concentratul cu efect lifting Rechiol este o înlocuirea decentă a acestor metode. Acesta conține bakuchiol – un analog vegetal al retinolului, care stimulează intens reînnoirea celulelor și activează producția de colagen. Acest ingredient prețios este extras numai în India.

În câteva săptămâni, Rechiol reduce ridurile profunde, luptă împotriva petelor pigmentare, roșeții, restabilește fermitatea și elasticitatea pielii. Acesta acționează țintit asupra locurilor problematice: „laba gâștei”, pliurile nazolabiale, etc. După utilizarea lui, pielea nu se descuamează, poate fi folosit în orice anotimp al anului, chiar și în timpul verii.

Cleopatra Matei, cosmetician estetician

Rechiol anti rid: tine vârsta în secret

Cum arată formula tinereții Rechiol?

 1. BAKUCHIOL un analog vegetal al retinolului, care este derivat din planta indiană Psoralea Corylifolia. Stimulează producția de colagen, restabilește tonul și elasticitatea pielii, combate ridurile și inhibă producția de melanină. Componenta elimină, de asemenea, roșeața și acneea datorită proprietăților sale antiseptice.
 2. ULEI DE MIGDALE hidratează pielea feței și gâtului, combate îmbătrânire cauzată de lumină, restabilește funcțiile de barieră ale pielii, o saturează cu vitamine și acizi grași.
 3. VITAMINA C un antioxidant natural puternic, curăță pielea și o protejează de distrugerea radicalilor liberi. Are proprietăți antiinflamatorii, promovează vindecarea rănilor, elimină pigmentarea nedorită cauzată de vârstă.
 4. COLAGEN proteina de bază a țesutului conjunctiv al pielii. În tinerețe, colagenul este produs de organism. Dar, în timp, nivelul său scade. Pielea își pierde elasticitatea, fața se deformează. Prin urmare, alimentarea cu colagen din exterior după 35 de ani este vitală pentru piele.
 5. EXTRACT DE LEMN DULCE stimulează formarea fibrelor de colagen, netezește ridurile, luptă împotriva edemelor.

Recenzii ale clienților reali Rechiol

Nu credeam că voi arăta mai bine la 37 de ani decât la 27… Fără injecții de frumusețe și operații estetice. Folosesc Rechiol timp de 3 luni. Pielea după el este atât nemaipomenită încât nu mai am nevoie de pudră, fond de ten sau concealer.

Roxana 37 de ani

Mulțumesc prietenei mele pentru Rechiol. Un cadou minunat! Această cremă m-a ajutat să-mi conturez fața, să îndepărtez pliurile de pe obraji.

Ina 41 de ani

Am riduri faciale de la 22-23 de ani. Am luptat cu ele mult timp și practic fără niciun rezultat. Am încercat de toate, am făcut gimnastică pentru față, am încercat rețete naturiste, am mers la exfolieri și proceduri cu aparate. Doar crema Rechiol m-a ajutat.

Eugenia 39 de ani

Compoziția este organică, iar acest lucru este foarte important pentru mine. Textura este ușoară, nu este lipicioasă, se distribuie bine pe piele, miroase frumos. Am deja mai puține riduri. Pentru prevenirea îmbătrânirii premature, această cremă este pur și simplu ideală.

Abdrea 31 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: