Traugel: este o cremă contra durerii la nivelul articulațiilor, artritei și artrozei

Traugel: este o cremă contra durerii la nivelul articulațiilor, artritei și artrozei

 • Se prepară din ingrediente rare
 • Sunt produse doar 1500 ambalaje pe an
 • Elimină durerile și edemele la nivelul articulațiilor
 • Reabilitează articulațiile și țesuturile
 • Este indicat în caz de artrită și artroză
 • Este eficient la osteocondroză
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Structura

 1. Horse chestnut îmbunătățește starea capilarelor, scade vâscozitatea sângelui. Normalizează activitatea sistemului vascular al corpului. Ea are un efect decongestionant, antiinflamator și analgezic.
 2. Lucerne – ajută la reducerea cantității de săruri din articulații. Are proprietăți anticoagulante, previne apariția cheagurilor de sânge, reduce nivelul colesterolului din sânge. Crește tonul corpului, îmbunătățește metabolismul.
 3. Southern blue gum – întărește pereții vaselor de sânge, ajută la reducerea tensiunii arteriale. Provoacă efect sedativ și antiaritmic. Este un antioxidant, promovează repararea celulelor.

Traugel: este o cremă contra durerii la nivelul articulațiilor, artritei și artrozei

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Prin ce anume Traugel este mai eficient în tratarea articulațiilor decât alte remedii?

În zilele noastre afecțiunile țesutului cartilaginos, precum : artritele, artrozele, poliartritele, coxartrozele, osteocondrozele, ocupă un loc însemnat la nivel mondial în ceea ce privește răspândirea în rândul populației. Spre regret, în prezent aceste patologii nu mai sunt datorate vârstei.

 

În țara noastră situația este catastrofală, circa 50% din populație au probleme legate de articulații. Dar cel mai grav este faptul că persoanele preferă metode de tratament „netradiționale”, care, de regulă, conduc la complicații. Drept rezultat, pentru evitarea agravării situației, există un remediu nou și care este cel mai eficient la ziua de azi, destinat tratării afecțiunilor țesuturilor cartilaginoase, și anume „Traugel”.

 

Conform rezultatelor studiilor clinice de masă, „Traugel” va elimina timp de 1,5-2 luni orice boală a țesutului cartilaginos. După performanță, remediul a depășit de 2-3 ori absolut TOATE analogurile scumpe.

 • Regenerează eficient țesutul cartilaginos lezat
 • Elimină durerile, edemele și amorțeala din articulații
 • Restabilește mobilitatea membrelor

Traugel aceasta este o cremă bazată pe componente rare concepute pentru regenerarea articulațiilor

Traugel este preparat în baza unei rețete antice a poporului Maori, o populație indigenă din Noua Zeelandă. Rețeta se transmite din generație în generație și este ținută în mare secret. Poporul polinezian a încredințat companiei noastre rețeta cu o condiție: să producem nu mai mult de 1500 borcane de cremă pe an.

В состав продукта входят драгоценные capsicum, Horse chestnut, Lucerne, Southern blue gum и Mentha piperita leaf extract.

În comparație cu injecțiile, la aplicare remediul nu afectează țesuturile moi și structura capsulei articulare, ci invers, pătrunde în cavitatea articulară prin osmoză și concomitent alimentează și regenerează structura și funcțiile capsulei articulare. Acest efect se realizează datorită formulei secrete a cremei “Traugel”.

Eficacitatea cremei Traugel este demonstrată de către pacienți

Traugel: este o cremă contra durerii la nivelul articulațiilor, artritei și artrozei

Recomand crema “Traugel” tuturor pacienților mei cu afecțiuni articulare cu origine și grad de severitate diverse. Desigur că nu toți pot să cumpere această cremă din cauza producției limitate. Crema acționează local, pătrunde direct în capsula articulară și comportă nemijlocit înlăturarea afecțiunii. Compoziția unică a remediului “Traugel” regenerează țesutul cartilaginos lezat, elimină durerile și inflamația articulațiilor și restabilește funcționarea lor normală. Este perfect pentru tratarea osteocondrozei, artritei, artrozei, dereglării funcțiilor sistemului locomotor.

Andrei Cotruță. Chirurg de categorie superioară

Instrucțiuni de utilizare

 • Puneți o cantitate mică de cremă pe palmă
 • Aplicați cu mișcări de masaj ușoare asupra zonei afectate
 • Utilizați crema de 3 oripe zi

Recenzii ale clienților cu privire la cremă “Traugel”

Trei ani în urmă, în februarie genunchiul meu s-a îmbolnăvit. Mai întâi mi-au făcut radiografia și au spus că am artrită. Abia-abia mergeam. Ca un invalid. Medicii mi-au propus o intervenție chirurgicală la genunchi. Nu vroiam să ajung pe masa de operație. Am început să studiez singur această problemă. Am făcut bine că nu i-am ascultat. Am aflat despre crema nouă “Traugel”, am făcut o comandă pe site-ul oficial. Crema a fost livrată peste 7 zile, am aplicat-o așa cum este prevăzut în instrucțiuni. În cea de-a 11-a zi am început să mă pregătesc de maratonul municipal. Genunchiul nu mă mai supără!!

Anatol, 45 de ani

Am fost internată la spital cu condroză și dureri în zona articulaţiei glenohumerale (era inflamată). M-am tratat cu picurătoarea, vitamine, magneți, saltea (pentru regiunea lombară), acupunctură și masaj. Până la urmă, m-au externat, trebuia să mă întorc la serviciu, dar mâna mă mai durea. La o ședință neuropatologul mi-a propus ultima soluție, chiar așa a spus, să încerc un produs recent. Aplicam crema “Traugel”, de 3 ori pe zi. Pe mine m-a ajutat, acum pot să lucrez liniștit și să dansez.

Ana, 30 de ani

Văd că nu numai mie mi-a ajutat crema “Traugel”! Aceasta mă bucură. Credeam că trebuie să mă supun unei intervenții chirurgicale, dar am avut noroc de un medic bun, care mi-a prescris acest preparat. După trei tratamente articulația a fost recuperată complet, nu mai am dureri și nici edeme. Crema este perfectă, nimic de spus.

Valentin, 62 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: