UpSize pentru marirea sanilor: bustul frumos fără operație!

UpSize pentru marirea sanilor: bustul frumos fără operație!

Am reușit totuși să-mi MĂRESC sânii cu 2 mărimi, şi asta chiar în condiții casnice!!!

 

Vă mai aduceți aminte cum scriam, cu aproximativ 1 an în urmă, că nu îmi plac deloc sânii mei ”microscopici” și Vă ceream sfatul despre cum aș putea să îi măresc?

 

Așadar, am încercat tot ce mi-ați recomandat, și exercițiile, și pastilele, și cadrul al 25-lea, etc. PROSTII GOGONATE. Nimic nu a ajutat. Sânii nu s-au mărit nici cu un milimetru. Totul a fost inutil.

Mă resemnasem deja, mai ales că la noi, în familie, nu prea are nimeni sânii mari. Toți au relief de ”șes”, fir-ar sa fie :-)

 

Așa că am renunțat la această idee și « am lăsat-o pentru altă dată» .

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

A fost descoperit remediul de salvare a sânilor mici?!

Odată, navigând prin blogurile de pe Internet, am descoperit un blog unde o fată scria că a reușit, în chip miraculos, să își mărească sânii ÎN CONDIȚII CASNICE, în 5 zile, cu ajutorul unei creme speciale “UpSize”! Bineînțeles că am fost foarte interesată și am cercetat totul în detaliu.

 

La început nu prea mi-a venit să cred, mai ales că la TV rulau tot felul de reclame în această privință… dar tipa era una respectată pe Internet și am hotărât să îi urmez sfatul.

 

Așadar, am comandat această cremă și am primit-o prin curier. Am despachetat-o, am citit instrucțiunea și am început să o aplic.

Care a fost rezultatul? Mi s-au mărit sânii?

UpSize pentru marirea sanilor: bustul frumos fără operație!

Aplicam o singură dată pe zi, câte o bobiță de cremă pe sâni. Și ce credeți? Peste 5 zile, după ce mi-am măsurat sânii, am rămas cu gura căscată!!!Sânii s-au MĂRIT CU 2 MĂRIMI!!! În 5 zile!!!!! Vă vine să credeți??? Nu-mi venea să cred ochilor și i-am mai măsurat încă o dată… +2 mărimi!!!!! Nu am greșit și nici nu înnebunisem! Nici nu îmi pot descrie bucuria. Ultima dată m-am bucurat atât de mult, cred, cu vreo 20 de ani în urmă :)

M-am oprit aici și nu am mai aplicat crema, pentru că, după părerea mea, mărimea 3 este cea mai potrivită opțiune, una ”de aur”. Nu îi vreau mai mari, pentru ca, atunci când voi îmbătrâni, să nu arate ca niște ”urechi de cățel”.

La birou toată lumea a observat imediat că mi s-au mărit brusc sânii și au început să mă întrebe ce am făcut. Celei mai pesimiste dintre colege, care afirma că e vorba de o operație estetică, i-am împrumutat crema mea. În prima zi de după week-end, aceasta a venit la birou cu ochii cât cepele și cu o expresie a feței de parcă ar fi câștigat la loto un milion, și asta pentru că i se măriseră sânii cu 1 mărime! În 3 zile! Bineînțeles că, după aceasta, crema a început să umble ”din mână în mână” prin birou :)))

De atunci, viaţa mea s-a schimbat radical. Bărbații nu mă lasă să fac un pas, fără să îmi adreseze o grămadă de complimente. Și este foarte plăcut să te scalzi în atenția lor. Șeful mi-a oferit o mărire de salariu, oare și aceasta o fi legată de faptul că am sânii mai mari :)

Mă bucur nespus de mult că totul a ieșit atât de bine. Odată cu mărirea sânilor, am realizat că mulți dintre noi consideră ca fiind ineficiente lucrurile simple. Iar cele mai complicate, de exemplu operațiile, mult mai eficiente. Dar nu este deloc așa. Sânii pot fi măriți printr-o metodă naturală, rapidă și nepericuloasă. Testat!Pentru cei interesați: am făcut comanda pe acest site.. Este singura companie certificată din țara noastră, care comercializează “UpSize”. Iar în ceea ce privește livrarea, coletul vine prin curier rapid. Așa că totul este foarte sigur.

Așadar, sper că această informație v-a fost de folos și, în sfârșit, veți reuși să obțineți mărimea dorită a sânilor în doar câteva zile! Vă doresc succes!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Comentarii

Voileta Alexandrescu

Am comandat de pe site, este foarte rapid și comod. Întotdeauna m-am ferit de magazinele online, dar acum am înțeles că nu am avut dreptate. Trebuia să comand de pe site-ul oficial

Florenta Pavel

Buna Roza. Fiica mea a folosit, timp de o săptămână, această cremă și sânii ei au devenit ca ai Pamelei Anderson))) Aceasta chiar funcționează. O recomand.

Octavia Bârladeanu

Buna Roza! O aplic deja de o săptămână și bucuria mea nu are margini! Sânii meu lăsați au devenit vizibil mai fermi și s-au mărit cu 5-8 cm! E super. O recomand tuturor.

Lena Adorable

În SUA, deja de mai bine de 5 ani, femeile îşi măresc sânii prin această metodă! Toate fetele de la noi de la birou arată ca niște star-uri de la Hollywood:))

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: