Valgus 2 in 1 împotriva valgusului: ajută la eliminarea cauzelor și la vindecarea completă a bolii

Valgus 2 in 1 împotriva valgusului: ajută la eliminarea cauzelor și la vindecarea completă a bolii

Dacă ați fost diagnosticat cu hallux valgus – nu vă grăbiți să apelați la bisturiu!

 

O boală comună a tălpii piciorului, denumită în popor „mont” sau os proeminent lângă degetul mare, este caracterizată de către doctori drept hallux valgus. Se declanșează sub forma unei ușoare umflături care în timp devine tot mai vizibilă și dureroasă până la punctul în care nu mai puteți merge pe jos. De obicei, medicii se pronunță pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale, cu multe riscuri de fapt, pentru îndepărtarea osului și, eventual, instalarea implantului.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Istoria unei paciente care s-a confruntat cu problema hallux valgus

Partea introductivă. Am 58 de ani, iar în ultimii 20 de ani, oasele de la baza degetelor mari s-au mărit și degetele par răsucite. Această problemă se numește hallux valgus.

 

Până acum era suportabil, dar în ultimul timp am dureri când calc pe picior, mai ales cu dreptul, orice efort fizic: mersul spre muncă și la muncă, lucrările în grădină, chiar și deplasarea prin casă au devenit o problemă. Am mers la un doctor ortoped. Mi-a recomandat masaj , pur și simplu țipam de durere, n-am suportat nici măcar până la sfârșitul ședinței. În mod clar, am refuzat cele 10 ședințe. Atunci mi-a spus că doar o operație mă poate salva. Categoric NU. Nu pot să accept operația din motive de sănătate (am diabet zaharat), rănile se vindecă foarte greu.

 

Cred că am încercat tot ce se putea, toate rețetele medicinei naturiste, de la frecare cu usturoi, băițe și gimnastică până la comprese cu urină. Niciuna din aceste metode nu m-a ajutat.

Valgus 2 in 1 împotriva valgusului: ajută la eliminarea cauzelor și la vindecarea completă a bolii

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

SOLUȚIA A VENIT PE NEAȘTEPTATE

Prietena fiicei mele m-a sfătuit să achiziționez sistem Valgus 2 in 1, mama ei l-a folosit cu succes. Așa cum era o problemă acută, n-am ezitat să comand pe site în formularul de comandă acest dispozitiv.

Câteva cuvinte despre sistem Valgus 2 in 1 (Valgus Stop + Valgus Step) este set profesional de atele care se poartă în timpul zilei și în timpul nopții tratarea hallux valgus, care ajută la eliminarea cauzelor și la vindecarea completă a bolii.

Atele a trecut toate testele clinice. Eficacitatea lor este dovedită de certificatul de calitate. Deosebirea principală este faptul că acționează nu numai spre îndreptarea degetului mare, dar combate platfusul transversal. Deci, Valgus 2 in 1 nu elimină doar „montura”, ci și cauza apariției acesteia. De îndată ce am început să-l folosesc, degetul mare s-a îndreptat imediat, iar osul a „intrat” în interior.

Deși în instrucțiuni scrie că efectul survine după 6 ore de utilizare zilnică, am început să simt efectul peste 3 ore. Practic în 7 zile a dispărut COMPLET durerea în pernuțele tălpilor și degete . Plăcerea și fericirea pe care le-am simțit nu pot fi descrise. Timp de 7-10 zile au dispărut roșeața din zona articulațiilor și edemele. Puteam să-mi încalț din nou pantofii și eram fericită. La sfârșit țin să adaug că pentru a scăpa complet de „monturi” și să nu vă mai amintiți de acele dureri, vă recomand să achiziționați un set de atele cât mai curând posibil

Valgus 2 in 1 împotriva valgusului: ajută la eliminarea cauzelor și la vindecarea completă a bolii

PĂREREA MEDICILOR

Vă sfătuiesc să încercați Valgus 2 in 1. Mod 100% care permit să vă izbăviți de hallux valgus și este sigur pentru sănătatea dumneavoastră.

Horea Ovidiu. Medic ortoped (Experiența profesională: peste 30 de ani)

Eficacitatea Valgus 2 in 1 este dovedită, tratează deformarea osului chiar și la ultimul stadiu în timp rapid, este cea mai eficientă metodă.

Păunescu Nicoleta. Medic Ortoped (Experiența profesională: 20 de ani)

Recenzii

În cazul meu își face efectul. Am început să-l folosesc acum 7 zile, dar este sigur că funcționează.

Claudia Sebastian

Valgus 2 in 1 e super! M-a ajutat pe mine și pe sora mea. Sora mea avea această montură de 5-6 ani. Încercase o mulțime de remedii. Recomand cu încredere.

Tereza Brumaru

Mă deranja demult osul de la degetul mare, din această cauză am avut probleme cu alegerea pantofilor. Nu aveam încredere în Valgus 2 in 1, dar am riscat și a fost decizia corectă! Procesul inflamator s-a diminuat la scurt timp, osul scade treptat în dimensiune.

Corina Udrea

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: