Variconis împotriva venelor varicoase: picioare sănătoase si frumoase

Variconis împotriva venelor varicoase: picioare sănătoase si frumoase

Recuperarea completă venelor varicoase timp de 28 de zile

 • Elimină simptomele și semnele vizibile ale venelor varicoase
 • Previne debutul precoce al venelor varicoase
 • Elimină rigiditatea și greutatea picioarelor
 • Produs sigur și natural
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

VARICONIS – PRODUS DE NOUA GENERAȚIE

Drogul se luptă atât în stadiul inițial de manifestare a simptomelor, în stadiul de dezvoltare a leziunilor sistemului venos, cât și în timpul recuperării în perioada de reabilitare.

VARICONIS FUNCȚIONEAZĂ PE TOATE DIRECȚIILE

 1. Elimină vene varicoase și cauzele lor – cheaguri de sânge
 2. Stimulează circulația sângelui și consolidează pereții vaselor de sânge

INGREDIENTE COMPLET NATURALE

Variconis împotriva venelor varicoase: picioare sănătoase si frumoase

Aloe Vera Barbadensis

 • Conține cantități mari de linaloolester, fenilpropan și ginkgolid, o substanță unică
 • Extinde vasele de sânge
 • Creșterea elasticității peretelui vasului
 • Reduce inflamația

Hamamelis Virginiana

 • Dă un miros plăcut și reduce transpirația excesivă
 • Îndepărtează uscăciunea și tensiunea a pielii
 • Hidrateaza si hraneste pielea în mod profund

Aesculus Hippocastenum

 • Taninuri speciale bazate pe gama-melanită și flavonoide
 • Efect antioxidant
 • Împiedică formarea radicalilor liberi care dăunează pereților vasculare

Lavandula Hybrida Oil

 • Vitamina P activă
 • Joacă un rol în procesul de reducere oxidativă
 • Reduce permeabilitatea și fragilitatea capilarelor
 • Întăreste pereții vaselor de sange
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

FUNCȚIONEAZĂ PAS CU PAS ÎN MOD COMPLEX

 1. NORMALIZEAZĂ ACTIVITATEA VALVELOR VENOASE. În cazul venelor varicoase, supapele ale venelor nu sunt complet deschise, crescând probabilitatea refluxului de sânge. De obicei, sângele circulă de jos în sus, de la picioare la piept. În cazul refluxului, cea mai mare parte a sângelui rămâne în membrele inferioare. Variconis consolidează valvele, restabilește conexiunile nervoase, îmbunătățește aportul de nutrienți și normalizează circulația sângelui.
 2. ÎNTĂREȘTE STRATUL DE ENDOTELIUL VASCULAR. Numărul de celule moarte în procese anormale depășește norma. Ele blochează vasele de sânge și le fac mai subțiri. Variconis consolidează stratul de endoteliu, făcând vasele de sânge mai puternice și mai flexibile. Aceasta este o modalitate foarte bună de a preveni și de a trata venele varicoase.
 3. REDUCE ACTIVITATEA TROMBOCITELOR. Enzimele leucocitelor intră în vasele de sânge, afectează trombocitele, distrug cheagurile de sânge și vă epuizează corpul.

Variconis împotriva venelor varicoase: picioare sănătoase si frumoase

TREI ETAPE PENTRU RECUPERAREA SĂNĂTĂȚII ȘI A FRUMUSEȚII:

 1. Aplicați o cantitate suficientă de produs în zonele problematice și așteptați până se absoarbe complet. Aplicați-l zilnic (de 1-2 ori pe zi)
 2. Pentru cele mai bune rezultate, frecați crema cu mișcări de masaj
 3. Durata recomandată a cursului este de 28 de zile

OPINIA CHIRURGULUI-FLEBOLOG

Vin din Australia și știu despre puterea incredibilă a naturii pentru sănătate. Cercetarea efectuată cu VARICONIS a fost foarte importantă pentru mine în întreaga comunitate de flebologi.

Împreună cu oamenii de știință austrieci am dezvoltat formula uneia dintre cele mai eficiente medicamente împotriva varicelor. VARICONIS a ajutat deja miilor de femei să experimenteze un sentiment de ușurință și să uite de venele umflate picioarelor.

Sunt sigur că gelul va ajuta picioarelor dvs. și nu trebuie să vă culcați pe masa chirurgului. Știu despre ce vorbesc, pentru că eu sunt chirurgul însuși. Nu aveți nevoie de ajutorul meu, aveți VARICONIS.

Giulia Calò este chirurg cardiovascular, flebolog, Candidat la Științe Medicale, membru al Societatii Europene de Chirurgie Vasculara

NUMĂRUL MAXIM DE EVALUĂRI POZITIVE

După nașterea copilului meu, am început să am probleme cu venele. Ciorapii de compresie nu au salvat situația. Venele au început să se înfurie. Picioarele au fost pur și simplu acoperite cu “umflaturi” venoase la sfârșitul zilei! Acestea arăta teribil. Bineînțeles, au apărut edemuri și dererea. Am crezut că graviditatea este o sarcină grea, dar după nașterea fiicei mele, nu am zburat de fericire, dar m-am cățărat ca un paralizant (am fost la doctor și mi-a recomandat să folosesc acest gel Variconis. El mi-a spus să lubrific zilnic, de 2 ori pe zi. Am văzut primul efect după 5 zile. În primul rând au dispărut umflarea și durerea. Venele se uita aproape normal. După o lună de utilizare, am observat că durerea a dispărut, picioarele mele nu mai “dureau” și aproape nu se umflau. Am continuat tratamentul!

Susanna Rossi, 29 de ani

Varicele au fost blestemul meu de aproape 10 ani. Companionii mei eterni au fost unguente, creme și tablete. Din tot ce am încercat, cel mai bun este Variconis. Se răcește pielea în mod plăcut, ușurează umflarea instantaneu și se absorbă rapid. Și cel mai important, ajută mai bine decât altele. După aceasta, nu am mâncărime, erupții cutanate pe pielea mea, așa cum a fost după diferite produse de farmacie. Văd că umflări și inflamații trec. Da, ei nu trec rapid, dar trec. Eu-s o fată cu experiență și pentru mine acesta este o bucurie. Și încă un lucru, gelul nu creează dependență. Efectul este chiar dacă nu îl folosiți în mod regulat.

Sara Palma, 45 de ani

Am avut a doua etapă de varicoza. Venele pe brațe erau foarte vizibile, pielea era uscată. Umflarea și durerea picioarelor au fost aproape constante. Fiica mea mi-a cumpărat acest gel – Variconis, deși nu mă așteptam nimic. Folosit pentru o lungă perioadă de timp înainte de apariția vizibilă a efectului. Aproximativ 2,5 luni. Dar am avut un caz foarte neglijat. Primul lucru pe care l-am observat – pielea mea a devenit normală. Apoi dureri și umflarea au început treptat să dispară. Conuri varicoase au dispărut aproape complet. Nu voi spune că este ceva magic. Dar răbdarea și munca vă va da un rezultat serios!

Alice Zucconi, 58 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: