Welltone: invinge hipertensiunea arterială și toate simptomele ei

Welltone: invinge hipertensiunea arterială și toate simptomele ei

 • Normalizează presiunea în mod natural
 • Restabilește elasticitatea vasculară
 • Scade nivelul colesterolului din sânge
 • Protejează împotriva atacurilor de cord și atacurilor vascular-cerebrale
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

3 ETAPE DE ACȚIUNE Welltone

 1. RECUPERAREA
  Stabilizează tensiunea arterială la parametrii fiziologici individuali.
 2. NORMALIZARE
  Restabilește ritmul cardiac, compoziția sângelui și vâscozitatea, reduce hipertrofia inimii și vaselor sangvine.
 3. PROTECȚIA
  Previne modificările aterosclerotice ale vaselor sangvine ale inimii și protejează împotriva atacurilor de cord și a atacurilor cerebrale.

Welltone: invinge hipertensiunea arterială și toate simptomele ei

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

COMPOZIȚIE NATURALĂ ȘI EXTREM DE EFICIENTĂ Welltone

 1. Păducel având un efect vasodilatator, tonifică mușchiul cardiac și asigură un aport suficient de oxigen. Frecvența bătăilor inimii scade, se stabilizează ritmul, crește puterea contracțiilor inimii. Ca urmare, excitabilitatea inimii scade, oboseala ei este eliminată, iar fluxul sanguin coronarian și circulația cerebrală se îmbunătățesc.
 2. Acid ascorbic asigură întărirea imunității, este un factor de protecție al organismului împotriva efectelor stresului. Este necesar pentru maturarea și rezistența colagenului, cea mai răspândită proteină din organism și, în special, responsabilă pentru formarea cadrului vaselor de sânge. Este un antioxidant important. Asigură eliminarea colesterolului din organism.
 3. L-arginină aminoacid care declanșează producția de oxid nitric (ON) în organism, care dilată vasele de sânge. Expunerea regulată la L-arginină îmbunătățește circulația sângelui, restabilește funcționarea normală a vaselor sanguine.
 4. Roiniță întărește pereții vaselor sanguine. Asigură scăderea tensiunii arteriale. Produce un efect sedativ și antiaritmic. Este un antioxidant și asigură regenerarea celulară.
 5. Extract din frunze de dafin asigură normalizarea tensiunii arteriale. Dilată vasele sanguine, ceea ce le reduce rezistența periferică la fluxul sanguin. Are efect diuretic și elimină excesul de lichid din organism, ceea ce facilitează și ușurează activitatea inimii.
 6. Extract din rădăcină de valeriană are efect sedativ și antispastic. Încetinește ritmul cardiac și dilată vasele sanguine coronare. Aduce la normal somnul, calmează și atenuează tensiunea nervoasă. Normalizează funcționarea sistemului cardiovascular.
 7. Vitamina В1 are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular și nervos. Joacă un rol deosebit de important în metabolismul carbohidraților și în metabolismul legat de energie, grăsimi, proteine și schimbul apă-sare.

REZULTATELE CERCETĂRII

În 2018, Institutul Național de Sănătate a Inimii a efectuat studii clinice ale Welltone. Studiul a implicat 221 de persoane de diferite vârste care sufereau de hipertensiune arterială.

 • LA 98% DE PERSOANELE TESTATE — a avut loc stabilizarea presiunii în limitele 130/80 în primele ore după administrare
 • 97% DE PERSOANE TESTATE — au scăpat de toate simptomele hipertensiunii arteriale după primele două săptămâni după administrare
 • 82% DE PERSOANE TESTATE — au notat absența atacurilor de hipertensiune arterială după primele trei zile de administrare

Welltone: invinge hipertensiunea arterială și toate simptomele ei

Modalitatea de administrare:

20 de picături dizolvate în 100 ml de apă, înainte de masă de 1-2 ori pe zi.

CE VEȚI OBȚINE DUPĂ CURSUL DE ADMINISTRARE

 1. Tensiunea normală
 2. Vase sănătoase
 3. Somn strâns
 4. Imunitate puternică
 5. Creșterea rezistenței

COMENTARIILE CLIENȚILOR NOȘTRI

«De la vârsta de 30 de ani am suferit de excesul de greutate, apoi am fost diagnosticată cu diabet – urmat de hipertensiune. Toate acestea la mine sunt ereditare, așa că m-am împăcat cu boala. Nu trăiam, ci existam. Luam pastile cu duiumul — depindeam complet de ele. La recomandarea unei prietene, cu probleme de hipertensiune în trecut, am administrat cursul de Welltone. De atunci, a început o nouă etapă în viața mea! Problemele de tensiune au dispărut, acum sunt o persoană absolut sănătoasă. Recomand acest medicament tuturor celor care s-au ciocnit cu o astfel de problemă și doresc o însănătoșire rapidă»

Mariana, 55 de ani

«Preparat excelent. Timp de aproape 4 ani, tensiunea creștea. Uneori puteam trăi, iar alteori era foarte greu — devenea înfricoșător ca nu cumva să plesnească un vas. Evident, mergeam la medici și administram diferite pastile. Dar când încetam să le iau, totul se întorcea la loc. După ce am început să administrez Welltone, tensiunea a încetat să mă mai deranjeze. Cursul a fost primăvara, pe parcursul verii și toamnei, tensiunea nu a crescut nici măcar o dată.»

Anna, 42 de ani

«Tensiunea mea a oscila de mai multe ori pe zi – nu știam cum să o stabilizez. Probabil că am testat întregul sortiment din farmacie pe mine. În sfârșit, am găsit Welltone pentru mine, nu mai simt niciun fel de tensiune. În cele din urmă, am putut să respir liniștit și să trăiesc viața din plin»

Mihai, 57 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: