Xynogen: formula ideală pentru câștigarea masei musculare

Xynogen: formula ideală pentru câștigarea masei musculare

 • DĂ UN IMPULS DE ENERGIE, CREȘTE REZISTENȚA
 • FACE UN ANTRENAMENT REGULAT DE TREI ORI MAI EFICIENT
 • REZULTAT 100%
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Xynogen VĂ VA AJUTA SĂ VĂ ATINGEȚI CORPUL DE VIS!

 1. OFERĂ UN EFECT ENERGETIC PUTERNIC , îmbunătățește metabolismul celular pentru o muncă musculară eficientă, vă permite să vă antrenați mai greu și mai mult
 2. СREȘTE EFICIENȚA ANTRENAMENTELOR, întărește mușchii, își păstrează elasticitatea și capacitatea de recuperare după antrenament
 3. ACCELEREAZĂ CREȘTEREA ȚESUTULUI MUSCULAR, CREEAZĂ UN RELIEF

Xynogen: formula ideală pentru câștigarea masei musculare

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CUM FUNCȚIONEAZĂ Xynogen

COCKTAILUL CONȚINE UN EXTRACT DIN PLANTA SIBERIANĂ – RHODIOLA ROSEA. EFECTUEAZĂ MAI MULTE FUNCȚII SIMULTAN:

 • Compensează lipsa de proteine din mușchi, nepermițându-i să “ardă” în timpul antrenamentelor.
 • Promovează construirea activă a masei musculare.
 • Accelerează procesul de ardere a grăsimilor și protejează mușchii, permițându-vă să obțineți o claritate maximă a reliefului.

Xynogen ACESTA ESTE:

 1. UN CORP DE RELIEF PUTERNIC
 2. O PRESĂ DURĂ CU “CUBURI”
 3. UN PROCENT SCĂZUT DE GRĂSIME SUBCUTANATĂ
 4. MUȘCHII GRELE “USCATE”
 5. O ÎNCĂRCARE PUTERNICĂ DE ENERGIE
 6. SALVAREA REZULTATULUI PENTRU O LUNGĂ PERIOADĂ DE TIMP

COMPOZIȚIA MOLECULARĂ DEZVOLTATĂ SPECIAL PENTRU PRODUCEREA UNUI CORP DE RELIEF

 • INGREDIENT UNIC – RHODIOLA ROSEA. Este un adaptogen – o substanță care ajută organismul să se adapteze la factorii de stres și crește imunitatea. Combate oboseala, ajută la îmbunătățirea performanței. Crește rezistența, permițând mușchilor să facă față unei sarcini mai intense.
 • VITAMINA B2. Este cunoscută sub numele de riboflavină — o componentă activă necesară pentru reacțiile intracelulare de nutriție și respirație. Participă la procesele metabolice și la reacțiile redox, oferind țesuturilor oxigen. Menține sănătatea nervilor, epidermei și țesutului muscular.
 • VITAMINA B5. Când este ingerată, este transformată în pantetina, o substanță care reglează metabolismul carbohidraților și lipidelor. Ajută la normalizarea metabolismului și la distribuirea eficientă a energiei primite cu nutriție. Ajută la întărirea corpului, crește imunitatea. Stabilizează fundalul hormonal.
 • GINSENG. Un stimulent metabolic bine cunoscut care promovează procesarea glucozei în energie și blochează acumularea acesteia sub forma unui strat de grăsime. Crește rezistența corpului în timpul exercițiilor de forță, întărește sistemul cardiovascular, sporind eficacitatea antrenamentului cardio.
 • CAFEINĂ. Un alcaloid este un stimulent al sistemului nervos central. Crește rezistența, ajută la obținerea unor rezultate atletice mai bune. Este capabil să afecteze direct mușchii scheletici prin schimbarea enzimelor sau sistemelor cheie, forțându-i să utilizeze acizi grași disponibili pentru producerea de energie.
 • BCAA ÎNTR-UN RAPORT DE 2:1:1. Este un amestec de leucină, izoleucină și valină – substanțe care participă la construcția țesutului muscular. Ele sunt de neînlocuit, deoarece nu sunt sintetizate în corpul uman, ci vin împreună cu nutriția. Leucina este ingredientul principal din BCAA și este cel mai activ în sinteza proteinelor. Izoleucina – promovează producerea de proteine și, de asemenea, ajută la menținerea unui nivel normal de glucoză din sânge: stimulează mușchii să proceseze această substanță în energie. Valina – pe lângă participarea la sinteza proteinelor, are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, ajută la îmbunătățirea stării de bine și a dispoziției.

OPINIA EXPERTULUI DESPRE Xynogen

Xynogen: formula ideală pentru câștigarea masei musculare

Toată lumea știe că sportivii profesioniști au secretele lor. Există un număr mare de suplimente sportive, dintre care doar câteva funcționează cu adevărat. Xynogen este foarte popular cu gimnaști de amator și culturiști. Oferă un set rapid de formă optimă, datorită digestibilității sale ușoare și complete, nu dăunează organelor interne, ajută la scăderea excesului de grăsime în timpul perioadei de uscare a corpului fără pierderea masei musculare.

Ce trebuie să vă amintiți în primul rând: orice medicamente pentru creșterea masei musculare nu sunt “pastile magice” din care mușchii vor apărea de la sine. Desigur, trebuie să vă implicați activ în sport.

Sergiu Catrinescu, nutriționist sportiv, experiență de muncă de 13 ani

METODA DE ADMINISTRARE A Xynogen

 • AMESTECAȚI CU APĂ
 • BEȚI
 • ÎNCEPEȚI ANTRENAMENTUL

RECENZII ALE CLIENȚILOR

Am știut despre beneficiile suplimentelor care accelerează creșterea masei musculare de mult timp, dar nu l-am putut găsi pe cel potrivit. Știți, sunt atât de mulți astăzi încât este ușor să te poticnești pe niște falsuri. Am încercat multe dintre acestea și am fost nemulțumit de toate. Nu am putut să-mi ating obiectivul și să câștig masa musculară până nu am încercat Xynogen. Acest remediu mi se potrivește în orice. L-am luat zilnic timp de patru săptămâni, rezultatul este vizibil cu ochiul liber. Pe cântar se vede + 6 kilograme de masă musculară pură.

Pavel, 29 de ani

În general, am fost un adolescent foarte gras până la 18 ani. Apoi am avut grijă de mine, am început să mănânc bine, să fac exerciții fizice, să alerg. Am pierdut 30 de kilograme. Am devenit doar subțire, dar am vrut să obțin forma bărbaților din reclamă – să am mușchi de relief, brațe și picioare puternice. Am devenit mai activ cu greutăți, dar mușchii mei nu se grăbeau să răspundă la sarcini. Apoi antrenorul m-a sfătuit să încerc Xynogen. Și cu acest remediu, fac progrese! Sunt mândru de mine că am reușit să mă transform dintr-o saltea grasă într-un culturist și să devin un model pentru alți băieți.

Dumitru, 26 de ani

Întotdeauna am vrut să obțin un corp perfect, dar indiferent cât timp am petrecut în sala de sport, mușchii nu au vrut să crească în nici un fel. Da, au devenit un pic mai vizibili, și numai atât. Am încercat tot felul de suplimente, cocktailuri de proteine – totul este în zadar! Greutatea menține, volumul brațului nu crește, presa nu este proeminentă. În sala de sport, mi-am împărtășit problema cu un culturist care mi-a recomandat Xynogen. Și chestia asta funcționează cu adevărat! În doar câteva luni, am obținut forma pentru care mă ucideam în sala de sport de câțiva ani.

Ion, 32 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: