Alcobarrier: un produs eficient în lupta împotriva alcoolismului

Alcobarrier: un produs eficient în lupta împotriva alcoolismului

ALCOBARRIER – SPUNE «NU» DEPENDENȚEI DE ALCOOL!

 • Elimină pofta de alcool
 • Repară celulele hepatice deteriorate
 • Efect detoxifiant asupra organismului
 • Calmează sistemul nervos
 • Nu are gust și miros

Alcobarrier – produs eficient ce suprima pofta de alcool si care ajuta la reducerea sau chiar eliminarea efectelor devastatoare asupra organismului cauzate de consumul excesiv de alcool. Aceste actiuni se datoreaza acidului succinic și fibregamului din compoziție, care ajuta totodata la restabilirea echilibrului metabolic al organismului, ce sufera ca urmare a consumului excesiv de alcool.

 

Component vegetal, extractul de anghinare, ajuta mentinerea sanatatii sistemului hepato-biliar prin sustinerea secretiei si eliminarii de bila, protejarea si regenerarea celulei hepatice,detoxifierea ficatului si la combaterea starilor de oboseala.

 

În componența formulei brevetate AlcoBarrier intră si vitamina B6, deficitara in cazul persoanelor dependente de alcool. Vitamina B6 ajuta organismul sa produca numerosi neurotransmitatori, care au rol de transmitere a semnale nervoase catre receptori. Ajuta totodata si la formarea de serotonina, norepinefrina si melatonina, hormoni care influenteaza starea emotionala si ceasul biologic natural al organismului. Toate aceste carente duc la aparatia starilor depresive, anxioase, de frustrare, stari ce pot determina cresterea consumului de acool.

 

Utilizand AlcoBarrier conform recomandarilor, se va reduce simtitor dorinta de a consuma alcool, fara efecte adverse, agresive asupra starii dvs psihice si fizice (ex. sevraj, transpiratie excesiva, ameteala, voma etc)

 

Alcobarrier nu are miros sau gust pronuntate și este ușor solubil în apă. Prin urmare nu provoacă repulsie sau stari de greata.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Alcobarrier: un produs eficient în lupta împotriva alcoolismului

CUM FUNCTIONEAZA ALCOBARRIER

 1. FIBREGAMUL elimină toxinele din organism și normalizează funcționarea tractului gastro-intestinal
 2. EXTRACTUL DE ANGHINARE reduce pofta de alcool, are un efect hepatoprotector și detoxifiant
 3. EXTRACTUL DE TALPA GÂȘTEI (LEONURUS CARDIACA) calmează sistemul nervos, ajută la ameliorarea intoxicației cu alcoolea intoxicației cu alcool
 4. ACIDUL SUCCINIC reduce efectul toxic al alcoolului, elimină mahmureala, contribuie la o mai bună funcționare a inimii
 5. VITAMINA В6 contribuie la ameliorarea stării psihice, reduce pofta de alcool
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

MEDICI PSIHOTERAPEUTI SI PSIHIATRI RECOMANDĂ ALCOBARRIER

Recomand Alcobarrier tuturor persoanelor, chiar și celor ce se confruntă cu stări de mahmureală sau celor care consumă alcool ocazional, dar doresc sa nu mai consume deloc. Produsul nu numai că elimină pofta de alcool din punct de vedere psihologic, dar și îmbunătățește starea de sănătate a organismului, are o influență pozitivă asupra ficatului, inimii, sistemului nervos. Acțiunea complexă a preparatului ajută la eliminarea dependentei de alcool și la revenirea la o viața normală.

Niconov А.А., psihoterapeut

ALCOBARRIER TESTAT PRACTIC

În anul 2016 a fost efectuat un studiu în care 1000 de voluntari care sufereau de alcoolism, Au consumat Alcobarrier regulat, timp de o lună.

Conform rezultatelor studiului 25% din aceștia au remarcat reducerea poftei de alcool și ameliorarea stării psihice, iar 75% de voluntari au renunțat în totalitate la alcool! În urma examenului medical s-a constatat o ameliorare vizibilă a markerilor hepatici, a stării de sănătate a sistemului cardio-vascular și a sistemului nervos.

Tratamentul și-a demonstrat eficacitatea la toți cei 1000 de voluntari, indiferent de severitatea bolii și durata consumului excesiv de alcool.

Alcobarrier: un produs eficient în lupta împotriva alcoolismului

MODUL DE ADMINISTRARE

 • Este foarte simplu de administrat – sub forma de praf solubil.
 • Efectulele se observă din prima zi de administrare. Se recomandă a se administra 1 dată pe zi.

MĂRTURIILE CLIENŢILOR

Când am divorțat de soție, am luat-o razna. Câteva luni la rând am băut aproape în fiecare zi si mi-am pierdut locul de muncă. Am înțeles că mă afund în beznă, dar nu puteam face nimic. Îi mulțumesc fratelui că mi-a venit în ajutor. M-a impus să iau Alcobarrier. El a insistat și avea grijă să iau preparatul în mod regulat. Acum pot afirma cu certitudine că sunt o persoana liberă de oricare dependență. Dacă dumneavoastră sau rudele dumneavoastră se confruntă cu acest gen de probleme, folosiți Alcobarrier, el într-adevăr ajută!

Sergiu, 40 de ani

Soțul meu consuma ocazional alcool, dar cu timpul consumul s-a transformat în dependență. Însă soțul meu nu realiza că sufera de alcoolism. O cunoscută mi-a recomandat să încerc produsul ”Alcobarrier” în lupta soțului meu împotriva dependenței de alcool. Am început să adaug Alcobarrier în băutura lui. Bine că forma și gustul AlcoBarrier mi-au permis s-o fac fără ca soțul să observe ceva.Peste ceva timp pofta de alcool la soțului meu a dispărut. Acum a scăpat de dependență! Vă mulțumesc pentru AlcoBarrier!

Antonina, 53 de ani

Tatăl meu era dependent de alcool. Adeseori după «sărbători» eram nevoiți să cerem ajutorul medicilor, pentru ca aceștia cu ajutorul perfuziilor să-l readucă la starea normală. Împreună cu mama mea am comandat produsul Alcobarrier și am început să-l adăugăm imperceptibil în băuturile tatălui. De trei luni tata nu mai bea deloc, iar cauza este cunoscuta numai de mine și mama mea).Dacă în familia dumneavoastră există această problemă groaznică, folosiți produsul Alcobarrier!

Nicolae, 35 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: