Artrovex pentru articulații: salvați-vă de osteochondroză!

Artrovex pentru articulații: salvați-vă de osteochondroză!

 • Stimulează formarea și restabilirea oaselor, articulațiilor, cartilajelor
 • Restabilește elasticitatea discurilor intervertebrale
 • Suprimă procesul de inflamare și umflarea articulațiilor
 • Are un efect analgezic de lungă durată Îmbunătățește metabolismul coloanei vertebrale

Ce face ca Artrovex să fie atât de eficientă?

Artrovex pentru articulații: salvați-vă de osteochondroză!

 1. Grăsimea de rechin Ameliorează umflăturile și durerea, are o acțiune puternică de tonifiere a venelor și participă la resorbția cheagurilor de sânge. Contribuie la vindecarea activă a țesuturilor, activează procesele metabolice.
 2. Extractul de frunze de tătăneasă medicinală Accelerează regenerarea țesuturilor masei osoase, restabilește circuitul sanguin, fortifică structura oaselor, ligamentelor și tendoanelor.
 3. Glucozamina Un complex de reconstruire a lichidelor articulare și a țesuturilor. Ameliorează simptomele, ajută la restabilirea articulațiilor deteriorate.
 4. Chondroitina Stimulează regenerarea țesutului cartilaginos, de asemenea contribuie la îmbunătățirea pătrunderii glucozaminei în articulația deteriorată.
 5. Extractul de propolis Are o acțiune viu pronunțată analgezică și antiinflamatoare locală.
 6. Uleiul de pin de litoral Activează circuitul sanguin, elimină roșeața, inflamațiile și umflăturile, redă mobilitatea membrelor.

Cum folosim Artrovex?

Artrovex pentru articulații: salvați-vă de osteochondroză!

 • Luați o cantitate mică de soluție component
 • Aplicați pe zonele cu probleme (spate, gât ș.a.m.d.) component
 • Fricționați cu mișcări de masaj component
 • Permiteți cremei să se absoarbă component
 • Repetați în fiecare zi

Atenție! Feriți-vă de falsuri!

Cu toate că Artrovex este un produs nou pe piața soluțiilor de vindecare a osteochondrozei, deja au apărut o mulțime de falsuri, produse contrafăcute! Țineți minte, produsele contrafăcute și orice analogi posibili nu doar că nu vor aduce rezultatul scontat, dar pot și dăuna sănătății dvs. Procurând Artrovex contra osteochondrozei de pe acest site, dvs vă protejați de asemenea neplăceri. Adevărata Artrovex contra osteochondrozei o puteți cumpăra doar în magazinul nostru. Noi suntem furnizorul oficial în România și vă garantăm calitatea întregii producții. Toată marfa este certificată.

Aprecieri despre Artrovex

Victoria, 36 de ani

«La lucru sunt nevoită să șed mult pe scaun, mă durea spatele după fiecare zi – nu puteam să mă dezdoi. Am încercat, practic, de toate: injecții, pastile, unguente. Îmi ameliorau durerea, dar însăși osteochondroza nu trecea. Vecina m-a sfătuit să încerc Artrovex. După ce am început să-l folosesc, durerile au încetat să apară. Vin acasă obosită ca și mai înainte, dar fără dureri.».

Ion, 45 de ani

«Superbă crema! Am osteochondroză de 8 ani. Foloseam în principal diferite ungente, când mă lua durerea. Dar în ultimul an totul a început să fie mult mai rău, durerile au început să apară mai des și mai puternice, unguentele au încetat să mă ajute. Medicul mi-a recomandat Artrovex, pe care am și cumpărat-o. Sincer vorbind, sunt mirat de efectul ei. Deja de 2 luni n-am nici un fel de dureri. Deloc! Mă simt ca unul tânăr, pot să dansez, să ridic greutăți, și n-am nimic. Înainte puteam doar să visez la asta. O recomand tuturor.»

Oana, 52 de ani

«După 40 de ani am început să am dureri de spate, și mi s-a pus un diagnostic ce nu mă consola – radiculită. Numai ce n-am încercat! Nu voiam să rămân pasivă la vârsta asta, doar am familie, copii… Doar Artrovex mi-a adus o ameliorare. Îl recomand tuturor celor care au probleme la coloana vertebrală, crema aceasta, întradevăr, ajută!»

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: