AUDITONUS: revenirea naturala a auzului

AUDITONUS: revenirea naturala a auzului

REZOLVA-TI PROBLEMELE ACUM INCEPAND CU ACEST TRATAMENT BENEFIC AUZULUI TAU

  • Iti reda 100% auzul fara operatie
  • Iti permite sa traiesti fara ajutoare auditive
  • Hipoalergenic si sigur la orice varsta
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ÎNCEPE TRATAMENTUL ACUM ȘI RECAPĂTĂ-ȚI AUZUL 100%!

  1. FĂRĂ ULEIURI URAT MIROSITOARE
  2. FĂRĂ ADMINISTRARE DE MEDICAMENTE
  3. FĂRĂ INTERVENTII MEDICALE
  4. FĂRĂ REMEDII BATRANESTI

MOD DE UTILIZARE
Cate 10 picaturi se dizolva intr-un pahar cu apa, de cate 3 ori / zi. Se consuma imediat dupa masa.

AUDITONUS: revenirea naturala a auzului

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

AVANTAJELE PRINCIPALE ALE AUDITONUS

  • Ajuta la eliminarea durerii si a inflamatiei, ajuta la recuperarea canalului auditiv, lupta impotriva infectiilor din ureche cauzate de bacterii cronice si intareste auzul.
  • Reface circulatia normala a sangelui din ureche, participa la procesul de formare a cartilajului si a regenerarii in cazul degradarii
  • Ajuta la mentinerea unui auz normal, ajuta la intarirea peretilor vaselor de sange si imbunatateste procesele metabolice din celulele urechii

100% compozitie naturala AUDITONUS

Tinctura din radacini de Ginseng-rosu. Existã şi studii care remarcã existenţa unor proprietãţi antiinflamatoare, antiulceroase, hipotensive şi de stimulare a imunitãţii. Unele ginsenozide au proprietã’i sedative, anticonvulsivante, analgezice şi antipsihotice. Pe de altã parte, alte ginsenozide au fost evidenţiate ca având proprietãţi stimulante asupra sistemului nervos.

 

Tinctura din frunze de Ginkgo Biloba. Gingko biloba este o plantă medicinală cu ramuri scurte, frunze în formă de evantai, fructe necomestibile, şi produce un miros puternic. Efectele terapeutice ale fructelor de Gingko Biloba: expectorante, tuberculostatice, antiastmatice, antibronsitice, sedative, digestive, vermifuge.

 

Tinctura din fructe de Coltii-babei. Toate partile plantelor au fost aplicate in medicina traditionala, in special in medicina traditionala chineza si ayurvedice. Indiferent daca se foloseste sub forma de decot sau ceai, aceasta planta contine diferiti sterol, saponine si beta-sitosterol, avand efecte antioxidante si antiinflamatorii asupra organismului.

 

Tinctura din radacini de Angelica. Rãdãcina conţine ulei volatil în a cãrui compoziţie intrã principii cumarinice, angelicina, xantotoxina, imperatorina, bergaptenul. Mai conţine acizii cafeic, clorogenic, angelic, fumaric, oxalic, acizi graşi, taninuri, substanţe glucidice. Uleiul volatil se recomandã în anorexie, dispepsii,meteorism. Uleiul eteric de angelicã se mai foloseşte şi extern în terapia reumatismului.

AUDITONUS: revenirea naturala a auzului

PĂRERILE EXPERȚILOR

PRODUSUL ARE EFICACITATE DOVEDITĂ CLINIC

 

Testarea clinică a fost realizata în 2016. Persoane cu vârsta cuprinsă între 28-53 de ani, au participat la studiu timp de 3 luni.

 

Pierderea auzului are legatura directa cu nivelele mari de zahar din sange sau cu colesterolul, imunitatea scazuta sau cu igiena personala precara. Este exact ce recomand eu in primul rand tuturor pacientilor care vin la mine. Trucul se regaseste in combinatia componentilor medicinali care vindeca natural nivelele acuitatii auzului.

Dr. Heike Freytag, Doctorat in ORL, 16 ani de experienta in domeniu

DIN EXPERIENTELE PERSOANELOR CARE AU FOLOSIT PRODUSUL

Am inceput dintr-o data sa imi pierd auzul. Am mers la ORL. Mi s-au prescris un fel de medicamente. Am cumparat un aparat special pentru ureche si am inceput sa-l port. Insa auzeam din ce in ce mai slab. Pe scurt, am cumparat AUDITONUS, si mi-a schimbat viata. Dupa doar o luna, totul a revenit la normal!

Mihai S.

Mi s-a spus ca trebuie sa fac operatie, ca nu se mai putea face nimic. Ca mai era un singur pas pana ajungeam sa fiu complet surd. Insa imi era frica de operatie, asa ca am decis sa caut altceva online. Si am gasit AUDITONUS. Dupa doua saptamani am simtit cum imi revenea auzul.

Andrei C.

Mi s-a recomandat AUDITONUS de catre o prietena care si-a vindecat auzul dupa un accident. Cat despre mine, eu mereu am avut probleme cu auzul. Am folosit un aparat auditiv intreaga mea viata, insa caum l-am dat la o parte! Nu-mi vine sa cred! E un produs foarte bun. Si ieftin.

Emilia V.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: