Bactefort: eliminarea rapidă a tuturor tipurilor de paraziți!

Bactefort: eliminarea rapidă a tuturor tipurilor de paraziți!

 • DATORITĂ FITONCIDELOR, SUPRIMĂ ACTIVITATEA VITALĂ A PARAZIȚILOR
 • ARE ACȚIUNE ANTIMICROBIANĂ
 • ELIMINĂ EFICIENT HELMINȚII
 • NORMALIZEAZĂ DIGESTIA
 • DETOXIFICĂ
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

O COMBINAȚIE UNICĂ DE EXTRACTE

Bactefort – este o combinație unică, sigură și eficientă de extracte din plante, care, atunci când este ingerată, are un efect negativ asupra paraziților. Prin stimularea proceselor de formare a urinei, a secreției biliare și a digestiei, în general, Bactefort ajută la eliminarea viermilor, care se află nu numai în lumenul intestinului, ci și în alte organe, de unde sunt extrem de dificil de eliminat prin metodele tradiționale. Efectul ușor laxativ al preparatului ajută nu doar la eliminare completă a paraziților, ci și la detoxifierea completă a organismului de reziduuri de produse de viermi, giardia și altele.

Bactefort – Este un produs natural eficient pentru eliminarea helminților și a simptomelor asociate

Bactefort: eliminarea rapidă a tuturor tipurilor de paraziți!

 1. FRUNZELE DE NUC. Paralizează paraziții, contribuind la descompunerea lor parțială și eliminarea din organism.
 2. EXTRACT DE MENTĂ. Are efect antispastic și antiseptic.
 3. CALENDULA OFFICINALIS. Crește producția naturală de interferoni, proteine protectoare ale sistemului imunitar uman, oferind un efect imunomodulator.
 4. MUȘEȚELUL. Tămăduiește leziunile mucoasei provocate de paraziți.
 5. TURIȚA MARE. Inhibă activitatea vitală a ouălor paraziților din organism.

Eficacitatea Bactefort calculată folosind tehnica standard (raportul dintre numărul de recuperări și numărul total de pacienți într-un grup de 100 de persoane tratate cu acest remediu):

 • Eliminarea helminților și a ouălor: 99%
 • Normalizarea funcționării și a stării pancreasului: 80%
 • Eliminarea dermatitei alergice: 90%
 • Eliminarea gastritei, ulcerelor, diareei: 90%
 • Eliminarea anemiei: 99%
 • Eliminarea papiloamelor și a negilor: 99%

BACTEFORT ESTE UN PRODUS CERTIFICAT SIGUR

 1. NU CONȚINE ORGANISME MODIFICATE GENETIC
 2. DIN INGREDIENTE NATURALE DIN PLANTE
 3. NU ARE CONTRAINDICAȚII
 4. NU ARE REACȚII ADVERSE
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Bactefort: eliminarea rapidă a tuturor tipurilor de paraziți!

DOZAREA

 • Diluați 30 de picături în 100-150 ml de apă caldă.
 • Luați o dată pe zi, înainte de a mânca.

NU E NOCIV PENTRU SĂNĂTATE?
Bactefort este realizat doar din ingrediente naturale și nu conține coloranți, conservanți și organisme modificate genetic dăunătoare. Băutura răcoritoare nu are contraindicații sau efecte secundare și are toate certificatele necesare de calitate, conform legislației.

RECENZII

Fiul meu are 12 ani, iar anul acesta luat viermi din tabăra pentru copii. Din această cauză și alergia lui s-a agravat, însă n-am îndrăznit să-i dau produse chimice. Am comandat Bactefort și am început să i-l administrez. Spre surprinderea mea, am văzut că preparatul funcționează rapid și eficient. Intestinele fiului meu nu numai că au fost curățate de paraziți, ci, de asemenea, pofta de mâncare i s-a îmbunătățit, are mai multă energie la joacă și pentru învățat. Alergia a dispărut. În orice caz, întreaga familie a luat Bactefort preventiv, inclusiv cea mai mică fiică. Acum, luăm doar Bactefort și nicio substanță chimică! La urma-urmei, este eficient și complet sigur.

ANA, 36 DE ANI

Băiatul meu a luat viermi din spital. Fiica mea nu a avut problem, dar nimeni nu este imun. Am decis să luăm acest preparat întreaga familie. Nu am luat medicamente, pentru că noi, adulții, avem o grămadă de boli și contraindicații. Am ales Bactefort, pentru că ne-a plăcut compoziția naturală. După o cură cu acest preparat, testele au fost negative. Apetitul s-a îmbunătățit și analizele au ieșit perfect. Soțul meu nu mai are deloc arsuri la stomac, iar eu am slăbit 2 kg! Toate acestea se datorează faptului că Bactefort nu numai că elimină paraziții, ci și normalizează digestia. Fiica mea a scăpat de anxietate și somnul ei s-a îmbunătățit. Acestea sunt cele mai interesante „efecte secundare” ale produsului Bactefort!

MARIA, 34 DE ANI

La analizele de rutină, mi s-au descoperit paraziți. Cine ar fi crezut că și adulții pot fi infectați cu aceste organisme oribile! Am căutat informații pe internet și am dat peste recenziile produsului Bactefort. Pacienții au fost mulțumiți, așa că am decis să comand și eu. Imaginați-vă surpriza mea când acest produsul complet natural a eliminat problema 100%! Acum nu mai este nevoie să înghit chimicale. Și, cel mai important, fluxul normal al bilei a fost refăcut, lucru pe care nu l-am putut realiza mult timp cu medicamentele tradiționale pentru tratamentul colecistitei. Acum recomand Bactefort tuturor și îl am mereu în casă.

ELENA, 29 DE ANI

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: