BEAUTY AGE COMPLEX antirid: in doar 1 curs, puteți obține piele frumoasă, tonifiată, radiantă pentru o lungă perioadă de timp

BEAUTY AGE COMPLEX antirid: in doar 1 curs, puteți obține piele frumoasă, tonifiată, radiantă pentru o lungă perioadă de timp

Această poveste incredibilă a devenit rapid populară pe Internet. Totul s-a început cu faptul că tânărul David Movilă, în vârstă de 22 de ani, a trimis un mesaj unei fete care îi plăcea, în care și-a exprimat dorința de a o întâlni. Fata a observat că David nu era singur în fotografia din profilul său și l-a întrebat dacă prietena lui s-ar supăra dacă s-ar întâlni cu ea. Răspunsul lui a speriat-o: “Nu este prietena mea, este mama mea”.

 

Fata a crezut că este o scuză ridicolă, dar după ce s-a uitat mai detaliat la profilul lui David, și-a dat seama că nu minte. Avea fotografii diferite numite “Eu și mama mea”, care arătau aceeași frumusețe: mama sa Paula Andrea, în vârstă de 47 de ani. Se pare că nu este prima dată când Paula se confundă cu prietena fiului său, iar apoi începe să i se pună întrebări despre cum reușește să arate jumătate din vârsta ei. Mulți bănuiau că a avut o intervenție chirurgicală plastică, dar, de fapt, secretul ei era complet diferit.

— Paula, judecând după fotografie, nu v-ați schimbat deloc în ultimii 20 de ani. Aș dori să vă pun o întrebare, deși probabil că sunteți deja obosită să răspundeți: cum ați făcut-o?

— În primul rând, permiteți-mi să vă mulțumesc, sunt foarte încântată și, în același timp, jenată, să aud astfel de cuvinte. Este adevărat că m-am schimbat, acum stilul meu și modul în care mă îmbrac s-au îmbunătățit cu siguranță. În al doilea rând, sunt norocoasă: sunt căsătorită cu un dermatolog.

— Deci arăți atât de tânără și frumoasă datorită lui?

— Desigur. E specialist. Pur și simplu urmez sfaturile lui.

BEAUTY AGE COMPLEX antirid: in doar 1 curs, puteți obține piele frumoasă, tonifiată, radiantă pentru o lungă perioadă de timp

— Dacă nu este secret, care sunt aceste recomandări?

— Sfaturi clasice pe care le-ați auzit de nenumărate ori: somn bun și nutriție adecvată, dar aș minți dacă v-aș spune că acest lucru este suficient. Soțul meu este un specialist licențiat care lucrează în colaborare cu diverse laboratoare. Au trecut 10 ani de când a inventat primul complex anti-îmbătrânire cu molecule nano, care se numește Beauty Age Nano. Am fost primul voluntar care a luat parte la aceste studii clinice. La acea vreme aveam 37 de ani și, desigur, aveam deja riduri, pete de vârstă și așa mai departe.

— Dă imediat rezultate bune?

— Formulele cremei și măștii de peeling au fost verificate și ajustate de mai multe ori, dar după aproximativ a doua sau a treia revizuire, erau deja rezultate vizibile. La recomandarea soțului meu, îmi spălam fața cu peeling în fiecare dimineață și seară, după care aplicam crema pe față, gât și decolteu, distribuind-o de-a lungul liniilor de masaj. Mai târziu, soțul meu a numit această metodă de aplicare — programul de sprijin.

După primul an, am trecut la un program activ și acum doar de 2 ori pe săptămână fac peeling pe față dimineața timp de 1-2 minute. În aceeași zi seara, las masca de peeling timp de 10-15 minute, apoi o spăl cu apă caldă. Și după fiecare procedură aplic crema.

 

Dar mi-a luat doar câteva săptămâni să observ într-o dimineață, uitându-mă în oglindă, că ridurile dispăruseră și tonul pielii devenise uniform.

BEAUTY AGE COMPLEX antirid: in doar 1 curs, puteți obține piele frumoasă, tonifiată, radiantă pentru o lungă perioadă de timp

— Dle Bogdan, spuneți-ne cum ați reușit să dezvoltați formula produsului care a dat astfel de rezultate remarcabile, și de ce aproape nimeni nu știe despre complex.

— Pentru mine, ca specialist, nu este nimic complicat în aceste formule: trebuie doar să știți cum funcționează organismul uman și care sunt funcțiile pielii. În ceea ce privește a doua întrebare, acest produs este foarte bine cunoscut: îl recomand clienților mei, iar ei îl recomandă prietenilor lor etc. Dar trebuie să știți că piața modernă este plină de produse cosmetice. Companiile mari investesc masiv în campanii de marketing și publicitate, iar zgomotul lor informațional nu poate fi oprit sau perturbat.

— Și cum funcționează complexul Beauty Age Nano?

— Dacă corpul nostru nu poate produce colagen, atunci trebuie să-l ajutăm. Din acest motiv, formula este îmbogățită cu colagen suplimentar, dar după cum știm, colagenul suplimentar influențează numai asupra consecințelor problemei, iar noi trebuie să luptăm împotriva cauzei acesteia: să stimulăm sinteza de colagen nou și acumularea fibrelor de colagen.

Ne-a luat ceva timp să găsim cea mai bună soluție, iar în prima noastră versiune a formulei am folosit retinol. Cu toate acestea, studiile au arătat că retinolul are multe efecte secundare: mâncărime, reacții alergice etc. Astfel, a trebuit să înlocuim retinolul cu nanoparticule și acid hialuronic.

Alte studii au arătat că nanoparticulele și acidul hialuronic nu numai că declanșează procesul de întinerire, ci și restabilește elasticitatea pielii și ridurile netede, precum și protejează de lumina soarelui și elimină petele de vârstă. În plus, ele ajută la hrănirea și hidratarea pielii. Și apoi mi-am dat seama că am găsit ceea ce aveam nevoie. Mi-am dat seama, cum să creez un produs perfect de îngrijire la domiciliu care poate înlocui liftingul, botoxul, peelingul mezo, curățarea și nutriția.

— Care este unicitatea Beauty Age Nano? Cum funcționează complexul dvs.?

— Beauty Age Nano — cosmetica inteligentă cu nano molecule care se adaptează la nevoile pielii. Deoarece aceste particule au dimensiuni foarte mici, ele sunt capabile să livreze ingrediente active în straturile profunde ale pielii. În afară de aceasta, protejează pielea de soare și scapă de pete de vârstă. Produsul, de asemenea, are un efect cumulativ și oferă un efect de lungă durată.

BEAUTY AGE COMPLEX antirid: in doar 1 curs, puteți obține piele frumoasă, tonifiată, radiantă pentru o lungă perioadă de timp

În special masca peeling Beauty Age Peeling cu acid hialuronic ajută la curățarea profundă a particulelor keratinizate, precum și la maximizarea umidității, la hrănirea pielii și la lansarea procesului de întinerire.

Iar crema Beauty Age 40+ conține acid hialuronic și componente regeneratoare pentru a asigura confortul pielii timp de 12 ore. Hrănește pielea și oferă îngrijire de bază.

Ca rezultat, complexul Beauty Age Nano vă permite să obțineți principalele proceduri care sunt incluse în îngrijirea profesională: curățare profundă, peeling, tonifiere, hidratare, nutriție, protecție împotriva factorilor externi de mediu, luptă local cu deficiențele minore etc. permite femeilor să rezolve 5 probleme principale:

  1. Pierderea tonusului și a elasticității;
  2. Manifestarea ridurilor;
  3. Pigmentarea;
  4. Deshidratarea;
  5. Edemuri.

În doar 1 curs, puteți obține piele frumoasă, tonifiată, radiantă pentru o lungă perioadă de timp, fără riduri și pete de vârstă pentru prețul unei proceduri în salon.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Comentarii:

Complexul Beauty Age Nano chiar funcționează! Crema are o textura placută și este absorbită rapid, iar peelingul curață perfect. După aceasta, pielea este netedă, ca un copil. Apropo, despre Paula am aflat din comentariile ei de pe Facebook, nu de la acest dermatolog sau de la clienții săi.

Maria Cebotaru

După terminarea cursului Beauty Age Nano nu mă recunosc în oglindă. Dar îmi place această străină)) în plus, viața mea s-a schimbat dramatic! Sunt fericită, încât nu pot descrie cu cuvinte.

Corina Achim

Sunt complet de acord! După ce am început să folosesc complexul Beauty Age Nano soțul meu a început să fie interesat de mine din nou, ca și cum am fi adolescenți, iar acum facem sex mai des decât acum 20 de ani!

Adriana L.

A comandat complexul Beauty Age Nano pentru mama. În opinia mea, prețul este destul de justificat, având în vedere că atât costă 1 lifting. Mama este fericită și îl folosește de 2 luni.

Veronica Baicu

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: