Bionetic: povestea unei fete care a găsit un produs pentru a-și reface părul și a-și găsi fericirea!

Bionetic: povestea unei fete care a găsit un produs pentru a-și reface părul și a-și găsi fericirea!

Povestea Irănei este plină de durere și luptă. Acum se uită cu un zâmbet calm. Dar încă din copilărie, ea a experimentat evenimente tragice care au lăsat o amprentă asupra întregii sale vieți.

 

Familia Irănei nu a putut sta într-un singur loc și schimbau mai multe orașe înainte de a se stabili în capitală. Fiind o fetiță mică, era nevoită să schimbe des școlile. În capitală i-a fost cu adevărat greu. Nimeni nu a vrut să vorbească cu ea. Tatăl și mama se certau în fiecare zi, fiind pe punctul de a divorța. Nu a mers bine nici cu învățătura ei la școală.

 

Pe fondul stresului și al alimentației proaste, fata a început să-și piardă rapid părul. În fiecare zi, pieptănându-și părul, plângea, luând fire mari de păr din pieptene. În timpul spălării capului, în baie rămânea o grămadă imensă de păr.

 

Drept urmare, la Irăna au apărut petice de chelie . Colegii ei noi de clasă nu au cruțat-o pe noua venită și au supus fata bullying puternic din cauza aspectului. Într-o zi, un huligan local cu complicii săi i-au dat foc rămășițelor părului Irânei cu o brichetă. Râdeau tare în timp ce fetița țipat și era în teroare. Capul i-au stins profesorii vinovații au fost expulzați din școală. Dar părul nu a putut fi returnat. Irăna a devenit cheală.

În următorii șapte ani, părul ba cădea în, ba creștea din nou. Cu toate acestea, la vârsta de 16 ani, fata și-a pierdut complet părul. Pentru totdeauna. Din acel moment, în viața ei a apărut peruca. A fost nevoie de șase luni pentru a pregăti prima. În tot acest timp fata stătea acasă, nu a mers nicăieri. Pentru fată acest lucru era un coșmar care a bântuit-o zi și noapte. Ea visa de multe ori că a pierdut peruca și toată lumea din jurul ei putea vedea că ea a era de fapt cheală. Irăna a trăit timp de 20 de ani sub teama de expunere. În toți acești ani, mi-a fost teamă în fiecare minut că acum toată lumea va afla despre tot. “Am ajuns la punctul fără întoarcere când am împlinit 35 de ani. Lucram în televiziune, ca producător. Într-o zi, întorcându-se de la o filmare, peruca s-a prins de ușa mașinii. Am prins-o din mers, am pus-o repede la loc, dar nu am mai putut privi în ochii colegilor mei. Așteptam acea zi când se va răspândi zvonul și toți vor începe a râde și a glumi.”

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Bionetic: povestea unei fete care a găsit un produs pentru a-și reface părul și a-și găsi fericirea!

Fata trăia tot timpul în teamă că va fi batjocorită

În acea zi, când a venit acasă, și-a dat seama: nu mai pot trăi așa. Și a decis să-și dezvăluie secretul. Să scape de frică veșnică, minciuni enervante. Irăna a apelat la un specialist în domeniul psihologiei pentru ajutor și, după un lung studiu al problemelor psihologice, s-a învățat în cele din urmă să accepte așa cum este și să se iubească.

Exact în această perioadă, s-a întâlnit cu Robert care a venit din Italia în orașul ei pentru timp de șase luni conform contractului de muncă. Bărbatul știa că, în ciuda faptului că Irăna și-a acceptat aspectul, ea încă visa la păr lung și des. Și dorința femeii iubite – este legea. Și el s-a grăbit să realizeze visele ei.

Robert și-a contactat prietenul, un om de știință care a lucrat la Centrul de trichologie inovatoare din Italia, pentru a se consulta despre un transplant de păr. Cu toate acestea, el a raportat că un grup de cercetători de la Centrul pentru de trihologie inovatoare, după 10 de ani de cercetări, au prezentat lumii științifice o metodă care poate deveni o alternativă la transplantul de par.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Oamenii de știință dezvoltau noua metodă de mai bine de 10 ani

Această descoperire a fost numită – Bionetic și are formatul unui spray convenabil. Faptul este că ingredientele din plante, care sunt incluse în acest produs, au dat un efect impresionant atât la bărbați, cât și la femei, potrivit cercetărilor efectuate. Acest produs unisex pentru îngrijirea intensivă a scalpului are un efect triplu*! În timpul cercetărilor s-a remarcat că spray-ul Bionetic afectează cauzele problemei și poate elimina căderea părului, mătreața și părul gri. Adică, aceasta este o îmbunătățire cuprinzătoare a scalpului care contribuie la accelerarea creșterii. Spray-ul ajută la formarea părului puternic și sănătos.

 

Bionetic vă poate ajuta să scăpați de cheltuielile vizitelor la saloane, deoarece eficacitatea produsului trichologic și rezultatul asupra părului este comparabil cu procedurile scumpe de salon. Acest remediu complex este un stimulent puternic al creșterii care afectează celulele stem ale foliculilor. Formula găsită de oamenii de știință contribuie la nutriția mai bună și creșterea părului, precum și ajută la prevenirea căderii părului.

 

Special pentru iubita sa, Robert a cumpărat spray-ul Bionetic. Când a început să-l folosească și au devenit vizibile primele rezultate, Irăna a izbucnit în lacrimi de fericire. Visul ei s-a împlinit, de atunci a fost mândră de părul ei lung și luxos.

Acum fata este absolut fericită

Curând Robert a cerut-o în căsătorie pe Irăna. El afirmă că totdeauna o considera pe iubita sa atractivă, dar după curs cu Bionetic – este pur și simplu incredibil de frumoasă..

Redacția noastră s-a interesat de produsul inovator Bionetic și am cerut experții să comenteze acțiunea sa.

Bionetic: povestea unei fete care a găsit un produs pentru a-și reface părul și a-și găsi fericirea!

Opinia expertului

Bionetic sfătuiesc tuturor care vin la mine cu întrebări despre problemele de păr. Produsul are proprietăți puternice de creștere și regenerare. Când îl utilizați ajută la restabilirea pielii și eliminarea mătreții, poate compensa pierderea de umiditate cu un conținut excesiv de grăsimi, contribuie la activarea proceselor metabolice ale foliculilor de păr, ajută să facă buclele mătăsoase și netede.

Uleiurile din plante conținute în compoziție au un efect bun asupra părului și a foliculilor de păr. Extractele din ingrediente din plante ajută la saturarea scalpului și foliculii de păr cu substanțe utile.

Giordano Coppola – expert în domeniul cosmetologiei estetice

Spray-ul Bionetic contribuie la:

  • reducerea căderii parului
  • stimularea creșterii părului
  • ameliorarea mâncărimii scalpului
  • eliminarea mătreții
  • prevenirea apariției părului gri
  • hidratarea scalpului și a părului
  • îmbunătățirea strălucirii părului.

Comentarii:

Vreau să vă admit cât de convenabil este să folosești spray-ul! Este atât de ușor să pulverizați pe rădăcinile părului, este o plăcere. Rezultatul mi-a depășit toate așteptările.

Aurelia Ionuș

Am comandat, datorită recenziilor entuziaste ale prietenii mele. După Bionetic părul meu a devenit mătăsos și ascultător. Nu știu cum am trăit fără el, este pur și simplu de neînlocuit în arsenalul meu de frumusețe.

Stela Matei

În tinerețe avea un păr magnific. După 30 de ani, părul a început să cadă treptat, lăsând chelie. Încercam să-l ascund sub șapcă, dar arăta patetic și ridicol. Soția mea a comandat Bionetic și viața mea tocmai s-a schimbat! Părul a crescut și a devenit luxuriant cum a fost mulți ani în urmă.

Ionuț Codreanu

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: