Bioretin anti rid: principalul aliat în lupta contra vârstei

Bioretin anti rid: principalul aliat în lupta contra vârstei

 • Reduce ridurile
 • Restabilește elasticitatea
 • Reface conturul
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

BIORETIN – INOVAȚII ȘI REZULTAT

Bioretin – este o cremă inovativă, care conține ulei tămăduitor de argan și avocado, vitamine și acid hialuronic, hrănește și întinerește straturile adânci ale pielii, stimulează creșterea țesutului epitelial

 

Crema stimulează activ producerea de colagen și regenerarea ”matricei” intercelulare. Aceasta ajută la reducerea remarcabilă a ridurilor mimetice de pe frunte, din regiunea gurii și ochilor (riduri ”laba gâștei”).

 

Bioretin – rste un ”coctail” impresionant pentru corecția pliurilor nosolabiale și ridurilor dintre sprâncene. Conține componente care sunt create pentru a ”mări volumul” în locul unde acționează, ceea ce unple ridurile și pliurile din interior, “împingând” pielea înapoi. Deasemenea, ajută la ”relaxarea” micro-contracțiilor musculare, pentru a împiedica increțirea pielii între sprâncene.

 

Bioretin – conține unul dintre cei mai puternici antioxidanți, care neutralizează radicalii liberi, ce sut principala pricină a înbătrânirii.
Inhibă dezintegrarea colagenului , adică, luptă cu îmbătrânirea prin protejarea celulelor de distrugere. Stimulează circuitul limfei pentru eliminarea umflăturilor și micșorarea urmelor vineții de sub ochi. Consolidează structura pielii reface relieful, ovalul feței, datorită producerii naturale de golagen și elastină.

Bioretin anti rid: principalul aliat în lupta contra vârstei

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

EFECTUL SENZAȚIONAL BIORETIN

După 40 de ani regenerarea celulelor începe sa încetinească. Apar tot mai multe riduri, pielea își pierde elasticitatea, iar conturul feței devine mai puțin pronunțat. Îngrijirea revoluționară împotriva îmbătrânirii Bioretin a fost creat anume pentru îngrijirea pielii în ofilire.
Acțiunea triplă a Bioretin este confirmată de testările clinice la scară largă:

 • 1183 de femei Au remarcato reducere considerabilă a ridurilor și liniilor date de privirea încruntată (de 77%), la colțul ochilor (de 56%) și pe frunte (de 76%)
 • 927 de femei S-a umplut volumul în pliurile nosolabiale, volumul în regiunea pomeților a fost restabilit (+41%). Ovalul feței este vizibil mai pronunțat, pielea netedă și umplută cu volum.
 • 1321 de femei Rezultate vizibile. Elasticiatea pielii a crescut (+65%), pielea este mai densă (+54%) și hidratată pentru 48 de ore.

OPINIA INDEPENDENTĂ A COSMETOLOGILOR

Dacă aș fi fost în locul cosmetologului Dvs, atunci, desigur, m-aș fi străduit să vă ofer maximum din ceea ce pot și din ce este accesibil prin tehnologiile de frumusețe: botox, plasmolifting, filere ș.a. Dar, ca persoană și ca femeie, înțeleg că cu ajutorul Bioretin toate aceste proceduri pot fi amânate încă vreo 6 ani.

Tatiana Miculescu, Medic cosmetolog-dermatolog, Stagiul de practică 18 ani

Eu recomand să nu vă grăbiți cu injecțiile, operațiile și alte intervenții traumatizante. Amânați aceste îdei pentru înce 20 de ani. Doarîncercați Bioretin și peste 1 lună veți înțelege că în medicina estetică s-a produs o revoluție. Cosmeteutica (medicina cosmetică) este viitorul în domeniul frumuseții și tinereții, de rezultatele căruia putem să ne folosim deja acum, și să ne delectăm cu rezultatele.

Doriana Livădaru, Asistent superior al chirurgului plastician, Stagiul de practică 7 ani

Bioretin anti rid: principalul aliat în lupta contra vârstei

12 000 000 $ AU FOST INVESTITE PENTRU CREAREA BIORETIN

 • 4 ani pentru desfășurarea testărilor
 • 3 ani pentru crearea formulei
 • 118 specialiști activi
 • 100 procente eficacitate
 • 89 procente femei fericite
 • 3 certificat de calitate UE, RTS, ISO
 • 80 procente componente naturale

OPINII SINCERE

Am cumpărat Bioretin cu puţin timp în urmă şi deja sut mulţumită de rezultat – pielea feţei s-a întins, ridurile s-au diminuat. De asemenea, s-au diminuat porii, sunt foarte mulţumită de felul în care arăt acum. Şi cel mai important – nu a trebuit să aştept prea mult ca să văd rezultatul

Victoria, Timișoara

Desigur, după 40 de ani pielea nu mai este la fel, şi nu prea aveam încredere că o oarecare mască îmi poate ajuta. Însă Bioretin este eficientă – faţa arată mai proaspătă, culoarea feţei s-a îmbunătăţit, ridurile nu mai sunt la fel de adânci. Sunt foarte mulţumită

Sorina,Iași

Bioretin – este cea mai bună mască pe care am încercat-o. Nu am multe riduri, însă mă deranjează ridurile de expresie, iar culoarea pielii lasă uneori de droit. Cu Bioretin ridurile au dispărut complet, faţa a devenit atât de proaspătă, încât nimeni nu crede că am 30 de ani

Ana, Sibiu

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: