Black Latte: latte cu cărbune pentru iubitorii de dulce care visează să slăbească

Black Latte: latte cu cărbune pentru iubitorii de dulce care visează să slăbească

 • Absoarbe grăsimea, transformând-o în energie
 • Elimină toxinele din organism
 • Suprimă pofta de mâncare și-ți oferă energie
 • Elimină excesul de lichid din organism
 • Produce dopamina (hormonul fericirii)

Cel mai popular produs pentru slăbire al starurilor!

 

Nutriționistul Sintya Pascal, consultantul în dietologie al Charlize Theron și Sandra Bullok recomandă pentru o pierdere rapidă în greutate să substituiți gustările și/sau una din mese cu latte cu cărbune. Acesta stimulează metabolismul, îți dă putere și energie pentru un ritm de viață activ și beneficii pentru siluetă. Subsituie mesele principale cu el timp de o lună. În acest timp, poți obține rezultate impresionante.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

REZULTAT VIZIBIL DIN PRIMELE ZILE!

Oamenii de știință americani au gasit in sfârșit o modalitate simplă și confortabilă de a slăbi fără a schimba modul de viață obișnuit Au elaborat formula băuturii Black Latte, are același gust al băuturii preferate, dar conține cărbune activat care absoarbe activ grăsimea și o descompune, elimină toxinele din organism. Kilogramele se topesc, dar sânii nu se micșorează. Black Latte intensifică metabolismul și inhibă apetitul, fapt ce permite să pierzi în mod constant câte 3-4 kg pe săptămână fără exerciții fizice suplimentare sau restricții dietetice.

Black Latte: latte cu cărbune pentru iubitorii de dulce care visează să slăbească

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Compoziția funcționează 100%, iar aceasta înseamnă că vei pierde în greutate rapid și sigur!

CĂRBUNELE ACTIV. Previne absorbția a până la 80% din grăsimi din alimente și acumularea lor în organism; asigură descompunerea, prelucrarea și eliminarea rezervelor de grăsime și a substanțelor toxice.

LAPTE DE NUCĂ DE COCOS. Determină accelerarea metabolismului de 3-4 ori. Activează procesul de ”autopurificare” a organismului- procesarea activă a grăsimilor interne vechi acumulate pe șolduri, abdomen și coapse.

L-CARNITINĂ. Descompune și elimină excesul de grăsime subcutanantă, formele acerbe de celulită; luptă cu pielea lăsată; tonifică pielea după procesul de slăbire.

OMEGA-3. Creste nivelul de leptină, hormonul responsabil de viteza de descompunere a grăsimilor in organism. Organismul uman nu este capabil să producă Omega-3, o primește doar din exterior.

Cum trebuie să fie administrat Black Latte?

 • Se amestecă 2 lingurițe sau o lingură de Black Latte într-un pahar sau ceașcă de apă clocotită.
 • Luați 1 porție pe zi. Pentru absorbție maximă se recomandă să consumați băutura în timpul micului dejun.
 • Curs recomandat – 1 lună

Black Latte: latte cu cărbune pentru iubitorii de dulce care visează să slăbească

CUM SE VA SCHIMBA CORPUL TĂU, ATUNCI CÂND VEI ÎNCEPE SĂ CONSUMI BLACK LATTE

 • 1 zi. Vei nota că dimineața te vei trezi odihnită și plină de putere
 • a 5-a zi. Organismul funcționează în regim de slăbire, ai slăbit cu 2-3 kg
 • a 10-a zi. Ești viguroasă, ai slăbit cu 5-6 kg și porți haine cu o mărime mai mică
 • a 21-a zi. Organismul a întinerit, ai scăzut în volum cu 6-7 cm și ai slăbit cu 10 kg
 • a 28-a zi. Ai slăbit cu 15-20 kg și porți haine sexy cu 3 mărimi mai mici, bărbații sunt înnebuniți după tine!

EFICIENȚA BLACK LATTE ESTE CONFIRMATĂ DE REZULTATELE TESTELOR CLINICE EFECTUATE ÎN CLINICILE DIN SUA, ROMÂNIA ȘI ISRAEL

LA EXPERIMENT AU PARTICIPAT 900 PERSOANE CU EXCES DE GREUTATE DE 10-40 KG

 • Scăderea volumului cu 11-16 cm – 91%
 • Pierzi 8-16 kg – 99%
 • Dispar arsurile și greutatea din stomac – 100%
 • Reglează somnul și crește eficiența muncii – 97%
 • Reduce edemele și celulita – 94%

CU BLACK LATTE DE LA VIS LA REZULTAT EXISTĂ UN SINGUR PAS! UNELE DIN CELE 2350 ISTORII ALE CUMPĂRĂTORILOR

La 30 de ani cântăream 80 kg. Am probleme cu stomacul și nu-mi convine orice dietă. Încearcă să găsești produse sănătoase în orașul nostru mic. Încă din copilărie nu mi-a plăcut să fac sport. Dar situația s-a schimbat când am aflat despre Black Latte. Aceasta este o băutură instant cu gustul iubitului meu Latte pe care trebuie să o bei o dată pe zi. Producătorul recomandă să consumi 1,5 litri de apă pe zi. Am urmat instrucțiunile în decurs de 1 lună și speranțele mele nu au fost dezamăgite! Am pierdut 16 kg în doar 4 săptămâni! Incredibil. În acest răstimp mi-am reînnoit garderoba și mi-am găsit un iubit! Flori, întâlniri, plimbări sub lună! N-am crezut că mi se poate întâmpla una ca asta! Cred că voi comanda încă un curs. Îl voi repeta mai târziu pentru a consolida și îmbunătăți rezultatul.

Camelia Boierescu , 30 ani, Târgu Secuiesc

După nașterea celui de-al treilea copil, nu mi-am putut reveni în formă. Burtă lăsată, grăsime pe șolduri… Situația mă întrista, dar nu puteam face prea multe. O mamă cu mulți copii nu-și poate croi timp pentru sport… Nici diete nu pot ține pentru că sunt alergică la aproape toate produsele! Îl alăptam pe bebe. În aceste condiții nu e ușor să-ți faci un regim alimentar sănătos. O vecină mi-a povestit că nepoata ei a slăbit după naștere cu ajutorul Black Latte de cărbune. În prospect scria că băutura miraculoasă mă va scăpa de grăsime într-o singură lună. Sincer, nu credeam. O singură ceașcă pe zi, zero efort și minus 15 kg? Și totuși am citit compoziția- 100% naturală și am căutat opinii. Am decis că nu poate fi mai rău decât atât. Am început să beau. Primele schimbări le-am resimțit la o săptămână. Eram plină de energie, dormeam bine. Sigur, putea fi doar o coincidență – vremea se îmbunătățise, copilul mai mic s-a mutat în camera lui. Peste 2 săptămâni m-am cântărit și nu-mi venea să cred! Minus 7 kg!! N-a trecut nici măcar o lună și încap în blugii pe care i-am purtat înainte de prima sarcină! Soțul nu mă scapă din ochi, în acest tempou mai facem un copil. Acum știu cum să revin în formă după naștere. Nu mă tem.

Emanuela , 30 ani, Buzău

Până la vârsta de 27 de ani făceam shaping, arătam bine, pielea era tonifiată. Dar anii și dereglările hormonale și-au făcut efectul. Pentru sport nu-mi ajung puteri, iar pentru diete- autocontrol. Mi-am actualizat garderoba, cumpărându-mi haine cu o mărime mai mare. Peste ceva vreme- învă cu o mărime mai mare… Iar atunci când nu mai încăpeam nici în ele, prietena mi-a adus băutura instant Black Latte și mi-a zis să beau o dată pe zi. Mi-a recomandat să măresc cantitatea de apă consumată. Nu credeam că va funcționa. Mare mi-a fost uimirea când peste o lună am putut să îmbrac hainele vechi! Mă simt vioaie și plină de puteri! Tenul meu a întinerit. Nu știu dacă este datorită Black Latte, convingerii sau este o simplă coincidență, dar cântarul nu-l poți păcăli: minus 18 kg! În plus, cred că am întinerit cu 10 ani!

Valeria , 34 ani, Brașov

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: