Bushnell: monocular super precis de generație nouă

Bushnell: monocular super precis de generație nouă

CARACTERISTICILE MONOCULARULUI

 • Rezistent la apă
 • Intervalul de temperatură de funcționare -40 +50
 • Ajustare dublă
 • Carcasă cauciucată
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

NU RATAȚI NICIUN DETALIU

De multe ori ieșiți în natură? Este important să urmăriți obiectele îndepărtate? Vânătorii cu experiență sau iubitori de activități în aer liber vor avea cu siguranță nevoie de un monocular bun.

Bushnell: monocular super precis de generație nouă

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

UNDE NU SE POATE FĂRĂ MONOCULARUL BUSHNELL?

 1. LA VÂNĂTOARE veți urmări prada într-o clipită
 2. ÎN NATURĂ bucurați-vă de peisaje minunate
 3. PE STADION uitați-vă la fotbal chiar din ultimele rânduri

CARACTERISTICILE MONOCULARULUI

 • Putere de mărire: 16x
 • Câmp de vedere: 66 m/8000 m
 • Imagine: calitativă, clară
 • Diametru obiectiv: 52 mm
 • Intervalul de temperatură de funcționare: de la -40 la +50
 • Greutate: 270 g.
 • Optica: sticlă
 • Carcasă: metalică cauciucată

Bushnell: monocular super precis de generație nouă

DE CE ANUME BUSHNELL?

 1. ESTE EXTREM DE UȘOR DE UTILIZAT
 2. DISPOZITIV COMPACT ȘI UȘOR
 3. ZOOM SUPER-PUTERNIC
 4. DESIGN DUBLU DE AJUSTARE

RECENZIILE CLIENȚILOR

Sunt un vânător înrăit și vânez diferite vietăți. Uneori, când mergi pe urmele unui animal trebuie să trec prin desișuri și în acest moment este incomod să porți cu tine binocluri mari, așa că am decis să cumpăr un monocular, iar marca am ales-o Bushnell, deoarece produsele sale sunt de înaltă calitate. Am pus multe întrebări managerului despre calitate și caracteristici. Pentru că mi-a plăcut acest model, am făcut o comandă. Când am primit acest monocular și l-am luat în mână, cuvintele managerului s-au adeverit. Calitate excelentă și suprafață cauciucată plăcută la atingere. De asemenea, este rezistent la umiditate, ceea ce este important pentru mine. Am încercat monocularul la vânătoare, datorită dimensiunilor sale, este foarte convenabil și practic în utilizare. Îl folosesc nu numai la vânătoare, îl iau întotdeauna în drumeții și excursii turistice. În general, este potrivit pentru orice activitate în aer liber în natură. Cumpărătura m-a bucurat nespus, am rămas mulțumit. Mulțumesc!

Matei Teodorescu

MONOCULARUL VA PLĂCEA TUTUROR IUBITORILOR DE ACTIVITĂȚI ÎN AER LIBER ȘI TURISM!! Suntem pasionați cu prietenii, de călătorii pe râuri de munte, o ocupație foarte interesantă. Nu poți lua multe lucruri cu tine în barcă. Prin urmare, am optat pentru acest monocular Bushnell, deoarece este compact în comparație cu binoclul, ușor de utilizat și, cel mai important, rezistent la apă. Când albia râului se liniștește, plutim încet și în acest moment mă bucur de frumusețea naturii cu ajutorul monocularului. Am comandat un set de monoculare, iar pentru al doilea mi-au oferit o reducere bună. Se simte o atitudine caldă față de clienți. Nu mi-e rușine să vă recomand prietenilor și cunoștințelor mele. Vă mulțumesc pentru sinceritatea și căldura dvs. în comunicare și pentru sfaturile detaliate. Fac cumpărături periodice din acest magazin în calitate de cadou prietenilor mei, care sunt, de asemenea, pasionați de turism și sunt foarte fericit!

Constantin Velu

Îmi place să observ frumusețea naturii noastre. Și în acest model am văzut exclusivitate în comparație cu alte modele de monoculare. Designul strict, peisajul fascinant datorită calității imaginii și suprafața cauciucată plăcută la atingere mi-au determinat alegerea :). Prin urmare, am decis să comand anume acest monocular. În mediul meu mai multe persoane se interesează de unde poate fi cumpărat. Au rămas încântați de cumpărătură. Preț accesibil și calitate excelentă a mărfurilor. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a cumpăra la cel mai bun preț bunuri de calitate!

Ana

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: