CardiMed din hipertensiune arterială: pentru a învinge rapid hipertonia și simptomele ei!

CardiMed din hipertensiune arterială: pentru a învinge rapid hipertonia și simptomele ei!

 • Normalizează tensiunea în mod natural
 • Restabilește tonusul și elasticitatea vasculară
 • Previne atacurile de cord și accidentele vascular-cerebrale
 • Este eficient la orice etapă a hipertoniei
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CardiMed ÎNLĂTURĂ 4 CAUZE PRINCIPALE ALE HIPERTONIEI

CardiMed din hipertensiune arterială: pentru a învinge rapid hipertonia și simptomele ei!

 1. TENSIUNEA NERVOASĂ ,MARITA
  Combate anxietatea și reglează somnul și starea trează.
 2. CONTAMINAREA VASELOR
  Curăță pereții vaselor sangvine de plăcile de colesterol, prevenind ateroscleroza
 3. GREUTATEA EXCESIVĂ
  Contribuie la normalizarea greutății din contul îmbunătățirii metabolismului

COMPONENTE CU BIODISPONIBILITATE RIDICATĂ

CardiMed din hipertensiune arterială: pentru a învinge rapid hipertonia și simptomele ei!

 • TIAMINĂ
  îmbunătățește contracțiile inimii și asigură sănătatea miocardului. Previne anemia, stabilizează metabolismul grăsimilor și asigură funcționarea normală a vaselor creierului și ochilor.
 • SELENIU
  nu numai că protejează vasele de sânge de apariția aterosclerozei, ci și direct mușchiul inimii în sine de efectele nocive ale radicalilor liberi.
 • VITAMINA C
  garantarea elasticității pereților vaselor sangvine. Datorită acțiunii sale, ei nu se supun ruperii și fragilității. De asemenea, îmbunătățește coagularea sângelui, accelerează repararea țesuturilor.
 • TERMINALIA ARJUNA
  tonic puternic pentru inimă, tonifiază inima și plămânii, stimulează circulația coronariană, întărește mușchiul cardiac.
 • EXTRACT DIN SÂMBURI DE STRUGURI
  stimulează inima și sistemul circulator, reduce riscul de accident vascular cerebral. Întărește pereții vaselor sangvine și sporește elasticitatea acestora.
 • EXTRACTE DE PLANTE
  efect benefic asupra sistemului vascular, reduce sarcina asupra inimii, ajută la combaterea insuficienței cardiace și a durerii în cazul anginei pectorale.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ACȚIUNI SUPLIMENTARE:

 • Stabilizează nivelul zahărului în sânge
 • Întărește imunitatea
 • Elimină anxietatea
 • Normalizează metabolismul
 • Restabilește funcția erectilă

PĂREREA MEDICULUI SPECIALIST

„Fiecare a cincea persoană suferă de hipertensiune arterială și fiecare a doua persoană după 50 de ani. Adesea, persoanele nu observă această stare și o lasă fără atenția corespunzătoare, în alte cazuri, pur și simplu, se tratatează incorect. De aici, statisticile terifiante ale mortalității cauzate de boli cardiovasculare la nivel mondial — 40% din toate decesele.

 

Problema cu majoritatea medicamentelor hipotensive existente este că acestea provoacă o scădere bruscă a presiunii. Acest lucru are un efect devastator asupra sănătății vaselor sangvine și a inimii. Mai mult, aceste medicamente trebuie să fie administrate în mod constant.

 

CardiMed este un remediu unic care nu creează dependență și fără efecte secundare. Scade ușor tensiunea arterială și acționează asupra cauzelor hipertensiunii arteriale și nu doar „suprima” simptomele.

 

Desigur, recomand acest remediu tuturor pacienților mei cu această problemă. Pentru consolidarea pe termen lung a rezultatului, va fi necesară abandonarea obiceiurilor proaste și trecerea la un stil de viață sănătos. Făcând acest lucru, nu numai că veți deveni mai sănătos, dar veți uita și de problemele cu presiunea timp de mai mulți ani”.

Galina Belova, medic-CardiMed, experiență de muncă 21 de ani

RECENZIILE CLIENȚILOR

Cu hipertonia eram cunoscută de mai mulți ani. Chiar mă obișnuisem să conviețuiesc cu ea. Dar, după cum spun profesioniștii, nu trebuie de suportat nici într-un caz presiunea, așa că o tratam. Mai devreme sau mai târziu, la toate medicamentele se creează dependență, așa că eram nevoită permanent să schimb schema de tratament. Odată mi-a nimerit în mâini CardiMed. Niciodată nu m-am simțit așa de ușor! Cel mai plăcut este că are un efect de lungă durată!

Margareta, 53 ani

Un remediu excelent! 4 ani nu am putut face nimic cu presiunea, care se ridica brusc. Evident că m-am adresat medicilor, administram picături. Imediat ce încetam să le iau, presiunea revenea. Eu însă nu puteam să traiesc permanent cu picături, am ficatul slab. Un medic mi-a recomandat CardiMed, deoarece are o compoziție naturală, și nu influențează negativ asupra organelor interne. Cursul l-am finisat deja de cinci luni, presiunea nu s-a mai ridicat.

Nicolae, 58 ani

CardiMed a soluționat toate problemele. Datorită stresului constant la locul de muncă, tensiunea arterială a crescut în mod regulat. Am încercat o mulțime de mijloace, dar nu au acționat la distanță. Cu CardiMed însă am început în sfârșit să adorm și să mă trezesc în mod normal nu mai sufer de anxietate. Dimineața nu-mi mai amintesc de slăbiciune și greață sau despre durerile teribile de cap. Presiunea acum este întotdeauna normală. Categoric, recomand tuturor!

Iulia, 41 ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: