CARDIO LIFE din hipertensiune arterială: primul ajutor pentru boli de inima și vaselor!

CARDIO LIFE din hipertensiune arterială: primul ajutor pentru boli de inima și vaselor!

 • Ajută la întărirea și curățarea pereților vaselor de sânge
 • Ajută la dizolvarea plăcilor de colesterol
 • Ajută la prevenirea complicațiilor
 • Ajută la normalizarea tensiunii arteriale
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CUM ÎȚI PĂSTREZI INIMA SANATOSA?

CARDIO LIFE din hipertensiune arterială: primul ajutor pentru boli de inima și vaselor!

Hipertensiunea poate să nu apară de ani de zile. Hipertensiunea arterială este de obicei legată de oboseală, vreme sau o anumită condiție corporală. Când apar dureri de cap, insomnie sau dificultăți de respirație, ultimul lucru care îmi vine în minte sunt problemele cardiace. “Sunt bine. Este pur și simplu cald afară”, a spus mama în timp ce își trăgea respirația.

În acea zi, cu greu am reușit să o salvăm… Cu aproximativ 2 luni înainte de infarct, mama mea a început să se plângă de dureri de cap. Cu toate acestea, tensiunea arterială a fost scăzută – 135/90. În ziua în care a avut un atac de cord, s-a simțit grozav și chiar a mers la cumpărături. Mai târziu am primit un telefon de la spital și mi s-a spus că este la terapie intensivă. Slavă Domnului, totul a mers.

Recuperarea a fost foarte lungă, iar un atac de cord se putea întâmpla din nou în orice moment. Tensiunea arterială era încă 150/95. Din numărul mare de pastile luate, rezultatele testelor au fost foarte slabe și amenințate cu insuficiență renală. Aveam nevoie urgent să reducem numărul de pastile pe care le luam. Dar cum? La urma urmei, fără ele, starea mamei s-a deteriorat brusc.

Cardio Life – PRODUS DE ÎNCREDERE CE AJUTĂ:

 • Normalizează tensiunea arterială
 • Scade colesterolul
 • Previne înfometarea de oxigen în celule
 • Curăță vasele de sânge
 • Să nu vă gândiți la dureri de cap și zgomotul din urechi
 • Menține tonusul vascular normal
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

5 SFATURI DE TOP DE LA UN CARDIOLOG

CARDIO LIFE din hipertensiune arterială: primul ajutor pentru boli de inima și vaselor!

 1. Urmăriți-vă tensiunea arterială.
  Tine un jurnal in care vei inregistra valorile tensiunii arteriale de cel putin 2-3 ori pe zi.
 2. Încearcă să-ți controlezi starea emoțională.
  Pe lângă distrugerea fibrelor nervoase, hormonul stresului are un efect negativ asupra funcționării sistemului cardiovascular. Stresul accelerează metabolismul, ritmul cardiac și tensiunea arterială. Ca urmare, pacienții cu hipertensiune arterială pot experimenta disconfort la urechi, ochi și piept.
 3. Nu uita să-ți urmărești dieta și să fii activ fizic.
  Limitați-vă consumul de sare și zahăr. Fumatul și alcoolul ar trebui excluse complet. Dacă sunteți supraponderal, încercați să o reduceți. Excesul de țesut adipos din organism creează o sarcină asupra tuturor sistemelor de organe, în timp ce sistemul musculo-scheletic este supus unei sarcini de două ori mai mari.
 4. Fii atent la rezultatele testelor tale.
  Este important ca nivelurile de colesterol, hemoglobina, creatinina, electroliti si acid uric sa fie in limite normale.
 5. Luați vitamine / complexe de vitamine.
  În cazul hipertensiunii arteriale, complexele convenționale de vitamine nu sunt potrivite. Nu conțin componentele necesare pentru sistemul cardiovascular. Le prescriu Cardio Life tuturor pacienților mei. Eficacitatea sa se bazează pe interacțiunea ingredientelor care ajută la curățarea vaselor de sânge de plăcile de colesterol și la scăderea tensiunii arteriale. Datorită acestui fapt, instrumentul vă poate ajuta rinichii să facă față stresului. O diferență importantă între Cardio Life și alte medicamente este normalizarea concentrației de oxigen din sânge, deoarece tensiunea arterială crește odată cu lipsa acesteia, precum și vasospasmul. Vitaminele din grupa B, care interacționează cu extractul de piretru, mențin un nivel constant ridicat de oxigen, previn vasoconstricția și cresc tensiunea arterială.

RECENZII

Ioana Lazer
42 de ani

Acum 10 ani am fost diagnosticată cu hipertensiune arterială cronică. Pentru a scăpa corpul meu de a lua pastile, medicul mi-a prescris Cardio Life. Presiunea arterială a revenit la normal, senzația de greutate a dispărut, precum și durerile de cap și toracice. După ce am luat Cardio Life, mi-am dat seama că iau de prea mult timp medicamente foarte puternice, ceea ce mi-a cauzat probleme cu rinichii. Slavă Domnului că nu trebuie să le mai iau.

Angela Munteanu
27 de ani

Am cumpărat Cardio Life pentru părinții mei care aveau tensiune arterială mare. După ce l-au luat, mama și tata s-au simțit mult mai bine. După un timp, am început și eu să folosesc acest produs. M-a ajutat să extind vasele de sânge, precum și să normalizez funcționarea sistemului cardiovascular, nervos și imunitar. După o săptămână, migrenele au dispărut complet, iar eu am început să dorm mai bine, acum mă simt grozav. Prin urmare, pentru oricine are probleme cu tensiunea arterială, recomand să încerce Cardio Life.

George Banu
54 de ani

Am primit Cardio Life la reducere. Nu mă așteptam la un miracol, dar de fapt s-a întâmplat. Doar un singur curs și hipertensiunea arterială este de domeniul trecutului. Acum e 120/80 și simt că am din nou 20 de ani.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: