Cardiotens Plus din hipertensiune arterială: protecție fiabilă a inimii și a vaselor de sânge!

Cardiotens Plus din hipertensiune arterială: protecție fiabilă a inimii și a vaselor de sânge!

Pentru curățarea sigură a vaselor de sânge pot numi un singur medicament cu o reputație impecabilă – Cardiotens Plus. El prelungește viața cu 11-17 ani, umplând-o cu energie, ci nu cu chinuri și pierderi ale dorinței de a trăi.

 

Este sigur, ca ceaiul din plante. Și acesta este al doilea produs ca eficiență după curățare chirurgicală a vaselor de sânge. Dar spre deosebire de operație, el nu are complicații sau reacții secundare. Medicamentul curăță toate vasele corpului. De la artere mari, groase, până la cele mai mici capilare.

 

Cardiotens Plus constă din extracte de plante care în contact cu apa trezesc molecule vii. Aceste molecule miraculoase elimină colesterolul și cheagurile de sânge din vase. De fapt, elimină tot ce impiedică fluxul liber al sângelui. Murdăriile acumulate de-a lungul anilor, întemnițând vitalitatea dumneavoastră, sunt spălate cu ajutorul administrării Cardiotens Plus.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Patru boli cauzate de circulația slabă a sângelui

 • Hipertensiune Tensiunea arterială instabilă sau înaltă care trebuie scăzută cu medicamentele. Acesta este cel mai important indicator. Aveți un diagnostic de hipertensiune arterială? În acest caz, vasele urlă doar „curăță-ne!”
 • Varice Aveți venele proeminente pe picioare, senzație de greutate, durere și umflare? Colesterolul rău și cheagurile de sânge determină suprapunerea valvelor venelor. Apar și “stelele” vasculare, care apoi se transformă într-o “plasă” vasculară. Și plasa se dezvoltă deja pe deplin împreună cu vene varicoase.
 • Hemoroizi Dacă vasele rectului, prin care curge sângele, se înfundă, atunci apar umflăturile. Iar traumele unei mucoase anale fragile provoacă apariția fisurilor anale.
 • Osteocondroza Lipsește circulația dângelui în cartilaj. Cartilajele se întăresc și încep să se uzeze, deoarece nu au timp pentru o recuperare normală. Articulațiile devin nemișcate și uscate. Ele pierd capacitatea de a amortiza. Sărurile nu se elimină și încep să crească necontrolat, formând „cocoașa văduvei”.

7 simptome ascunse

Cardiotens Plus din hipertensiune arterială: protecție fiabilă a inimii și a vaselor de sânge!

 • Edem Vasele murdare nu au timp să pompeze lichidul. Se distruge procesul de metabolismul electrolitelor. Până seara, picioarele se umflă atât de mult, încât șosetele pătrund în pielea gleznelor, lăsând urme dureroase. Este imposibil de eliminat inelele din degete. Iar stomacul umflat indică edemele organelor interne.
 • Acufene De la un pârâit abia audibil până la un zgomot puternic care vă împiedică să vă concentrați. Aceasta este o consecință a tensiunii crescute a vaselor creierului, ceea ce creează tensiunea asupra timpanului.
 • Amețeală Senzația că ați bău alcool și amețelile bruște indică faptul că aparatul dvs. vestibular este „înfometat”. De multe ori chiar auzul este afectat.
 • Insomnia Vă simțiți obosit și somnolent, mergeți la culcare la miezul nopții și nu puteți adormi? Cauza acestui efect este lipsa fluxului de sânge către glanda pituitară. Melatonina (hormonul somnului) nu se mai produce.
 • Oboseala Nu aveți puteri, nu vreți să faceți nimic. Vreți doar să vă relaxați și să mâncați. Această senzație se agravează din cauza faptului că organismul trece într-un mod de economisire a energiei. Organele nu primesc nutrienți adecvați din cauza vaselor înfundate, iar pentru a nu muri, corpul încearcă să reducă activitatea la minimum.
 • Anomalii vizuale Dacă vă zboară înaintea ochilor și aveți alte efecte vizuale, acestea sunt simptome ale unui fond ocular slab.
 • Dureri articulare Articulațiile dor din cauza vremii. Când vă treziți dimineața, nu vă simțiți odihnit, tot corpul este amorțit, ca la o persoană cu dizabilități semiparalizată. Vă trebuie câtva timp pentru a începe mersul și să frământați articulațiile care nu se îndoaie după somn. Proprietățile lichidului sinovial se pierd, articulațiile se lipesc ca orezul.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ce se va întâmpla mai departe? Cum funcționează medicamentul?

Cardiotens Plus din hipertensiune arterială: protecție fiabilă a inimii și a vaselor de sânge!

Odată ajuns în apă, activează un adevărat laborator natural. Medicamentul reacționează cu apa și începe procesul de oxigenare a extractelor naturale din Cardiotens Plus. Efectul oxigenării accelerează absorbția moleculelor terapeutice prin îmbogățirea lor cu oxigen.

Extractele vindecătoare saturate de apă și oxigen dobândesc efectul peroxidului de hidrogen – oxigenarea.
Moleculele de Cardiotens Plus sunt, de fapt, baloanele mici cu oxigenul. Acestea explodează blocuri de colesterol în vase și limpezesc calea pentru fluxul de sânge.

În Europa Cardiotens Plus este poreclit „curățătorul vaselor”. Acest nume reflectă cu exactitate esența sa.
Cardiotens Plus Are o culoare tulbure cu o nuanță maro. Gustul său are note plăcute de plante. Peste 5 minute după administrare capsulele încep să acționeze. Este timpul în care trăiesc moleculele din extracte trezite de reacția de oxigenare. De aceea Cardiotens Plus e atât de eficient: bei extracte vii care funcționează activ. În timp ce alte medicamente conțin numai scheleturi moleculare passive și sterile.

Compoziția capsulelor permite absorbția imediată a moleculelor vii. Extractele îmbogățite cu oxigen sunt absorbite cu ușurință de pereții esofagului. De aceea Cardiotens Plus nu provoacă arsuri la stomac, gustul amar în gură, eructare, nu irită intestinele și, în același timp, protejează stomacul. Chiar și persoanele cu ulcer pot lua Cardiotens Plus.

Condițiile pentru a beneficia de Cardiotens Plus:

 • Numai pentru uz personal Acest lucru este necesar pentru lupta cu intermediarii care încearcă să cumpere loturi mari de Cardiotens Plus, să-l vândă cu prețul său
 • Plasați comanda prin intermediul formularului oficial al programului Formularul oficial al comenzii garantează prețul producătorului și te protejează de intermediari

ACTUALIZAT

Ana

Spuneți-mi, când va fi programul preferențial la Iași? Acest medicament e foarte necesar …

Alex Popa (Redactor)

Din câte știu, Ana, programul din regiunea ta a fost în mai și s-a încheiat deja. Poate că vor lansa încă unul anul viitor, dar acest lucru nu este exact.

Cătălin Petrescu

Am cumpărat un curs de 2 luni pentru aproape 900RON. Anul trecut când Cardiotens Plus era încă în farmacii. Și sincer, nu regret! Deși a fost foarte scump, am economisit deja aceeași sumă la achiziționarea altor medicamente. Și efectul este pur și simplu neprețuit! La 52 de ani, m-am simțit ca un bătrân. Nu m-am îndepărtat niciodată de tonometru și nu am ieșit fără pastilr pentru tensiune, nici măcar nu visam să supraviețuiesc până lapensie, am avut întotdeauna dureri de cap… Peste 2 luni am uitat de tensiune, mă simt tânăr și sănătos (dacă știți ce vreau să spun)! Așadar, chiar dacă orașul dvs. nu are un program preferențial, comandați-l oricum, chiar și fără reduceri, pentru orice sumă – nu veți regreta! Cred că Cardiotens Plus în curând va fi interzis în România, deoarece preia profituri de la multe companii.

Violeta

Cardiotens Plus m-a ajutat de la prima doză – tensiunea a scăzut imediat și s-a stabilizat, după cum a spus medicul. Trei săptămâni mai târziu, am uitat ce este hipertensiunea. Varicele care m-au chinuit timp de 10 ani au dispărut! Nu există nicio urmă din aceste vene, și este minunat, mă simt ca în tinerețe!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: