Cardiotonus: invinge hipertensiunea și toate simptomele ei!

Cardiotonus: invinge hipertensiunea și toate simptomele ei!

INOVAȚIE ȘI PROGRES ÎN CARDIOLOGIE

 • ELIMINĂ COMPLET HIPERTENSIUNEA ÎNTR-UN SINGUR TRATAMENT!
 • PROTEJEAZĂ INIMA ȘI VASELE DE SUPRASOLICITARE
 • REGLEAZĂ TENSIUNEA PE CALEA NATURALĂ
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cardiotonus împotriva bolilor inimii și a vaselor!

Este primul medicament care în mod NATURAL, nu artificial, reduce tensiunea arterială, și elimină complet HIPERTENSIUNEA!

Tratarea hipertensiunii cu ajutorul Cardiotonusului are ca efect normalizerea circulației sanguine și eliminarea principalelor cauze ale hipertensiunii.

Cardiotonus: invinge hipertensiunea și toate simptomele ei!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Tehnologie unică Vasodilat

Hipoxia – lipsa permanentă oxigenului în sânge — cauza directă al hipertensiunii arteriale — permanentă îngustarea (spasme) arteriolelor și arterelor mici.

 • Scăderea concentrației oxigenului în sângele arterial.
 • Se declanșează mecanismul de protecție necesar – vasul se îngustează brusc!
 • Cu ajutorul tehnologiei Vasodilat Cardiotonus ajută la menținerea concentrației necesare de oxigen în sânge.
 • Cu cât nivelul de oxigen în sânge este mai mare, cu atât este exercitată mai puțină presiune asupra pereților vasului.

ELIMINĂ 3 CAUZE GLOBALE LIPSA DE OXIGEN

Tensiunea ridicată – reacție de protecție forțată a organismului la:

 1. STRES. Cardiotonus neutralizează efectele emisiilor”hormonilor de stres” – adrenalină, norepinefrină și cortizol, ce deteremină creșterea frecvenței cardiace și respiratorii, creșterea tonusului vascular cu o creștere a rezistenței vasculare periferice, o creștere a debitului cardiac de sânge.
 2. ANGIOSPASM. Normalizează nivelul natural al dioxidului de carbon și de oxigen în sânge, previne îngustarea (spasme) arteriolelor și arterelor mici.
 3. SINDROMUL METABOLIC. Substanțele din compoziție ridică sensibilitatea la insulină, reglează starea hormonală al organismului, regenerează celule pancreasului și normalizează metabolismul.

EFICIENTA CLINIC DEMONSTRATĂ:

 • Normalizează tensiunea în primele 6 ore, fără salturi șișocuri reglează activitatea inimii în 99% de cazuri
 • Îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge, descompune cheagurile de sânge, evitând formarea trombului în 98% de cazuri
 • Reduce nivelul hormonilor de stres și previne formarea hipoxiei în 96% de cazuri
 • Eficient în tulburările de somn și normalizează ritmul circadian “somn-veghe” în 91% de cazuri

Cardiotonus RECOMANDAT DE CARDILOGI

Cardiotonus: invinge hipertensiunea și toate simptomele ei!

Conform rezultatelor studiilor clinice eu pot oficial afirma, că la ora actuală, Cardiotonus este cel mai eficient remediu în lupta cu hipertensiunea.

În 98% de cazurise se elimină cauza însine al hipertensiunii arteriale, nu numai simptomele

Numai după 1-3 zile de administrare indicatorii tensiunii se normalizează, impiedică apariția durerilor de cap, aritmie, tahicardiei și altor anomalii sistemului cardiovascular.

În afară de aceasta, Cardiotonus are un puternic efect vasodilatator și îmbunătățește funcționarea sistemului circulator, a sistemului imunitar și nervos, care este cheia tensiunii arteriale normale.

Eu recomand acest medicament pentru tratarea hipertensiunii arteriale la orice stadiu.

 • Cardiotonus este absolut sigur
 • Nu are efecte secundare
 • Rezolvă problema principală a hipertensiunii arteriale
 • Potrivit pentru toate vârstele

Cardiotonus deja a ajutat mii de persoane să-și recapete sănătatea

4 ani în urmă am fost diagnosticată cu hipertensiune arterială malignă cu leziuni vasculare. Viața mea a fost un calvar. Doctorii mă tot”tratau” cu pastile.Eu mă simțeam din ce în ce mai rău. Bine că, fata mea a aflat despre Cardiotonus. Mie mi-a fost de ajuns de un tratament de 2 săptămâni, că să scap de toate simptome.Tensiunea nu mai”oscila” după câteva admnistrări și încă mai este în limitele normale.Eu din nou mă simt un om sănătos!

Popescu Ioana, Iași, 61 de ani

Hipertensiunea mea a început la o vârsta de 53 de ani și decurgea foarte dificil. Aveam crize permanente, tensiunea ajungea la valori extreme. Nu puteam să o stabilizez. Bine că, am avut un cardiolog bun. Mi-a dat un tratament de 3 săptămâni cu Cardiotonus. Nu credeam că mă ajută. Dar în a treia zi de administrare, am simțit o ușurare semnificativă – tensiunea a revenit la normal, nu mai am dureri de cap, de inimă. Acum trăiesc, și nu mi este teamă, că în orice moment pot avea un atac de cord sau un accident vascular cerebral!

Luțescu Petru, Giurgiu, 58 de ani

Am fost supraponderală de la vârsta de 30 de ani, apoi am fost diagnosticată cu diabet – urmat de o hipertensiune. Toate acestea sunt ereditare , așa că am renunțat să lupt cu boala mea. Nu traiam – doar existam. Am băut pastile cu pumnul – am devenit dependentă de ele. După sfatul unei prietene, o fostă hipertensivă, am făcut un tratament de Cardiotonus. De atunci, a început o nouă etapă din viața mea! Problemele cu tensiune au dispărut, acum sunt o persoană absolut sănătoasă.Tuturor, celor care au avut astfel de nacazuri, recomand acest medicament și vă doresc o însănătoșire grabnică!

Țopescu Cristina, București, 52 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: