CHEWIE HIP&JOINT: intărește oasele animalului dvs. de companie

CHEWIE HIP&JOINT: intărește oasele animalului dvs. de companie

CHEWIE HIP&JOINT:

 • întărește oasele, articulațiile, ligamentele și tendoanele, reducând riscul de rănire;
 • ameliorează rapid durerea și inflamația articulațiilor;
 • restabilește cartilajul intraarticular, pungile articulare și ligamentele în caz de leziuni;
 • accelerează reabilitarea cu leziuni;
 • previne displazia articulară și bolile genetice;
 • previne demineralizarea oaselor;
 • contribuie la eliminarea eversiunii labelor din față;
 • promovează fixarea auriculelor;
 • îmbunătățește starea dinților, ghearelor, pielii și blănii.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ACORDAȚI ATENȚIE SIMPTOMELOR CARE POT APĂREA:

 1. Animalul de companie a devenit greoi, șchiopătează sau își trage picioarele din spate sau îi este greu să le îndoaie
 2. Acordați atenție articulațiilor, acestea pot fi umflate sau au început să trosnească
 3. Animalul de companie nu se lasă mângâiat, poate că aceste locuri sunt inflamate
 4. Caracterul amabil și vesel a fost înlocuit de agresivitate, iritabilitate sau apatie. Animalul dvs. de companie nu o face intenționat, pur și simplu nu se poate ajuta să facă față durerii
 5. Animalul de companie a devenit lent și leneș, a încetat să sară chiar și de bucurie, iar jocurile active nu-l mai atrag
 6. Refuzul unei delicatețe preferate, scăderea poftei de mâncare sau invers, creșterea în greutate datorită activității scăzute

CHEWIE HIP&JOINT: intărește oasele animalului dvs. de companie

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

COMPLEX NUTRITIV SUPLIMENTAR DE VITAMINE ȘI MINERALE PENTRU ÎNTĂRIREA ARTICULAȚIILOR, OASELOR ȘI LIGAMENTELOR PENTRU CÂINI ȘI PISICI DE TOATE RASELE ȘI VÂRSTELE

CHEWIE HIP&JOINT este un condroprotector cu o combinație eficientă de componente nutriționale naturale care lipsesc din dieta obișnuită a animalului dvs. de companie.

CHEWIE HIP&JOINT reglează sinteza colagenului în organism, protejează și restabilește suprafețele articulare, îmbunătățește schimbul natural al țesutului cartilajului, promovează curățarea și auto-vindecarea, ceea ce reduce riscul bolilor articulare, inflamației tendoanelor și displaziei.

CHEWIE HIP&JOINT ESTE UN CONDROPROTECTOR DELICIOS PENTRU A MENȚINE SĂNĂTATEA ANIMALULUI DVS. DE COMPANIE

PENTRU CINE ESTE POTRIVIT CHEWIE HIP&JOINT?

 • Pentru câini și pisici peste 12 săptămâni pentru creșterea și dezvoltarea corespunzătoare
 • Pentru adulți pentru prevenirea și susținerea sistemului musculo-scheletic
 • Cu sarcini crescute (antrenamente, competiții, vânătoare, sarcină)
 • După leziuni ale sistemului musculo-scheletic
 • În bolile sistemului musculo-scheletic și predispoziția genetică

COMPOZIȚIA ECHILIBRATĂ A VITAMINELOR ȘI MINERALELOR VA AVEA GRIJĂ DE SĂNĂTATEA ANIMALULUI DVS. DE COMPANIE

 1. MIDII CU BUZE VERZI
  Glucozamina naturală. Restabilește și întărește cartilajul, articulațiile și tendoanele, ajută la restabilirea structurii vaselor de sânge, are un efect antiinflamator
 2. GLUCOZAMINĂ
  Face parte din țesuturile conjunctive, cartilaginoase și lichidul sinovial. Îmbunătățește regenerarea țesuturilor articulare și previne distrugerea acestora, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor.
 3. CONDROITINĂ
  Întărește cartilajul, tendoanele, ligamentele, are efect analgezic și antiinflamator, promovează regenerarea activă a cartilajului.
 4. MSM (METILSULFONILMETAN)
  Încetinește dezvoltarea modificărilor legate de vârstă în articulații, îmbunătățește starea dinților, blănii, pielii și ghearelor.
 5. VITAMINA C
  Menține elasticitatea țesutului conjunctiv și a ligamentelor. Ajută la prevenirea dezvoltării bolilor articulare și la accelerarea recuperării în cazul apariției acestora. Menține sistemul imunitar în timpul efortului fizic extrem și în timpul recuperării.
 6. VITAMINA E
  Antioxidant, joacă un rol important în menținerea stabilității membranelor celulare, contribuind astfel la formarea țesuturilor musculare puternice.
 7. OMEGA 3-6
  Are efect antiinflamator, antispasmodic și analgezic. Oferă rezistență și elasticitate a țesuturilor, ameliorează durerile articulare și îmbunătățește funcțiile acestora.

CHEWIE HIP&JOINT: intărește oasele animalului dvs. de companie

OPINIA EXPERTULUI

Când un câine sau o pisică devine mai puțin activă fără niciun motiv, este cel mai probabil din cauza durerii. Leziunile și entorsele sunt însoțite de inflamație, care determină creșterea producției de enzime care distrug componentele importante ale cartilajului. Din acest motiv, articulațiile încetează să reziste sarcinii, ceea ce duce la artrită, artroză și boli cronice. Condroprotector natural CHEWIE HIP&JOINT este potrivit pentru câini și pisici de toate vârstele și rasele. Rezultatele cercetărilor științifice, precum și experiența pozitivă a proprietarilor și crescătorilor, indică faptul că ca urmare a luării acestui remediu, animalele de companie devin mai active și revin la viața normală. Aceasta indică eliminarea inflamației, durerii, precum și restaurarea țesuturilor cartilajului, vâscozitatea lichidului sinovial și funcția normală a articulațiilor.

CHEWIE HIP&JOINT este disponibil sub formă de pastile, este perceput de animalul de companie ca o delicatesă și este ușor digerat. Recomand acest remediu tuturor proprietarilor și crescătorilor atât pentru prevenire, cât și pentru rezolvarea problemelor cu sistemul musculo-scheletic.

Mihai Mariș, medic veterinar-ortoped

MOD DE ADMINISTRARE:

CHEWIE HIP&JOINT trebuie administrat animalului dvs. de companie în funcție de greutate în timpul mesei sau după masă. Suplimentul este potrivit pentru câini și pisici peste 12 săptămâni.

 • GREUTATE DE PÂNĂ LA 4 KG – 1 PASTILĂ
 • GREUTATE 4-9 KG – 2 PASTILE
 • GREUTATE 9-14 KG – 3 PASTILE
 • GREUTATE PESTE 14 KG – 4 PASTILE

RECENZII ALE PROPRIETARILOR ȘI CRESCĂTORILOR

Am un labrador retriever. Are 9 ani și cântărește 32 de kilograme. A avut probleme cu articulațiile încă de la naștere, dar m-am îndrăgostit de această minune la prima vedere. În toți acești ani a trebuit să-l examinez și să mențin sănătatea. Dar leziunile cu articulații fragile nu pot fi evitate… Acum membrele din spate au început să slăbească. Am fost sfătuiți CHEWIE HIP&JOINT. Îmbunătățirile au devenit vizibile după câteva zile! Câinele meu a început să alerge ca înainte, se culcă mai puțin și își aduce din nou mingea preferată pentru a juca. Voi continua să dau CHEWIE HIP&JOINT pentru a prelungi viața activă a principalului nostru membru al familiei!

Vasile Zaporojan

Fac o mulțime de antrenamente cu câinele meu. De asemenea, facem plimbări lungi și alergăm împreună. Din cauza încărcăturii grele, medicul veterinar a sfătuit CHEWIE HIP&JOINT pentru prevenire. După o administrare de o săptămână, am observat că câinele meu a devenit mai puțin obosit.

Margareta Roșca

Motanul meu are 6 ani. Recent, a început să petrece mai mult timp în căsuța lui, deși era foarte activ înainte. M-am gândit că e vârsta, dar când am ajuns să ne vaccinăm la clinică, ni s-a spus că motanul are probleme cu articulațiile. Am fost foarte supărată, dar am fost sfătuiți CHEWIE HIP&JOINT. Am început să dau motanului acest remediu, și activitatea a revenit a doua zi! După o lună de administrare, am observat că ghearele nu se mai sfărâmă, iar blana strălucește. Ne-am dus pentru o ecografie și a confirmat că totul a fost bine. E un remediu minunat, am cumpărat mai multe pachete simultan pentru a da motanului pentru prevenire. Și apropo, CHEWIE HIP&JOINT i-a plăcut animalului meu de companie.

Maria Iliuț

Am un cățeluș Mastiff Tibetan (7 luni). A început să crească activ și a început să șchiopăteze pe labele din față. Crescătorii au spus să-i dea CHEWIE HIP&JOINT până la un an și apoi să facă un curs de prevenire în fiecare an. A băut timp de două luni, rezultatul a apărut aproape imediat. Cățelușul a încetat să șchiopăteze, a încetat să mai fie stângaci. Acum merge mândru! Mi-a plăcut că prețul este mult mai mic decât analogii, iar calitatea este mult mai mare. Mă bucur că cățelul mănâncă pastila cu plăcere, deși scuipă toate celelalte vitamine și medicamente imediat.

Eugen Harabadjiu

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: