Cleanol: o soluție eficientă naturală împotriva acarianului de praf!

Cleanol: o soluție eficientă naturală împotriva acarianului de praf!

Deja după prima utilizare:

 • Dezinfectează toate suprafețele din casă
 • Dezintegrează reziduurile activității vitale ale acarienilor de praf
 • Împiedică apariția repetată a acarienilor fără a dăuna sănătății omului
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Metode de eliminarea acarianului de praf

 1. Curățenie generală o dată pe zicu soluțiichimice
 2. Să scăpați de lucrurile contaminate
 3. Curățenie cu Cleanol. Comod. Rapid.Ușor

Cleanol: o soluție eficientă naturală împotriva acarianului de praf!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum funcționează?

 • Dvs ucideți toți acarienii de praf
 • Insectele încetează să se înmulțească
 • Soluția neutralizeazăși dezintegreazăproteinele paraziților

Compoziție naturală Cleanol

Extract de Aerva lanata + Suc de Aloe. Nimicește acarienii de praf și dezinfectează casa. Sănătatea dvs este în siguranță

Ulei de cuișoare + extract de nucșoară. Creează un mediu impropriu pentru viața acarienilo de praf. Ei nu vor supraviețui în casa dvs.

Compoziție naturală și inofensivă pentru sănătate. Nu lasă urme pe haine. Fără miros.

Opinia dermatologului

Eu am desfășurat în clinica noastrăun sondaj anonim cu temaacarienii de praf. Noi am obținut următoareledate:

 • 38% de intervievați în general nu știau despre acarienii de praf
 • 43% știau despre ei doar din auzite
 • 19% au avut urmări grave de la alergia provocată de insecte

De asemenea, 73% dintre intervievați au afirmat că au încercat fără niciun rezultat să scapre de acarienii de praf cu ajutorul curățeniei umede dese și, de asemenea, cu diferite soluții.

 

Aceste date ne vorbesc despre faptul că oamenii sunt insuficient informați depre problema pe care o prezintă acarienii de praf. Totul nu ar fi atât de critic, dacă ar fi vorba doar despre mușcăturile acestor insecte.Acarienii de praf, iar anume reziduurile activității lor vitale, sunt foarte periculase pentru sănătate. În special pentru sănătatea copiilor mici. Eu demult deja le recomand pacienților mei și chiar simplilor cunoscuți soluția pentru curățarea casei soluția Cleanol. Spre deosebire de alte soluții, atât din străinătate cât și locale, această soluție constă numai din ingrediente naturale. Ea nu are contraindicații și efecte secundare. Și este foarte simplu de utilizat. Eu însumi mă apăr de acarienii de praf cu ajutorul acestei soluții. Cleanol nu numai curăță toate suprafețele de acarianul de praf, el creează un asemenea mediu care este distrugător pentru paraziți, dar este inofensiv pentru oameni și animale. Așadar, face casa invulnerabilă față de acești paraziți. Aceasta permite să protejăm sănătatea întregii familii.

Alexei Dmitrov, specialist principal, conducătorul Asociației Internaționale a Dermatologilor

Cleanol: o soluție eficientă naturală împotriva acarianului de praf!

Cum utilizăm Cleanol

 • Adăugați o pastilă de Cleanol în flaconulcu pulverizator,turnați apă și agitați
 • Pulverizați soluția pe suprafața necesară
 • Repetați în decurs de 14 zile și veți uitade acarieniide praf

Reecenzii reale ale persoanelor, care deja au încercat Cleanol

De ce am cumpărat Cleanol? Primo – este natural, secundo – este inofensiv. Nu are nici un fel de efecte secundare. Terțio – el acționează foarte repede. La u moment dat am început să strănut permanent și să mi se irite ochii. Puteam să strănut câte 20 de ori la rând.Am vorbit cu medicul meu, el mi-a spus că de vină este acarianul de praf. Și m-a sfătuit să iau soluția de curățare a casei Cleanol. Am înțeles că alergia o aveam de la cuvertura mea veche. AM pulverizat pe ea puternic cu soluția, și totodată, și pernele și covorul. Mai mult n-am nici un fel de alergie! Mi-a trecut totul în două zile.

Maria, 41 de ani

Înainte de călătoria la rude mi-am comandat doup flacoane. Ei au saltelele vechi și mie îmi era foarteteamă că voi face alergie de la acești acarieni de praf. Am comandat repejor pastile de Cleanol de pe site, și cu am ajuns la ei, am pulverizat soluția pe toate suprafețele și, în specila, pe pat. În concluzie – la mine totul e bine, nici un fel de alergii, tuse sau strănuturi. Altor oaspeți însă nu le-a mers așa bine. Eu nu sunt rea, le-am împrumutat Cleanol și le-am dat lincul unde pot să cumpere. Excelentă soluție. Mi-a păstrat sănătatea în călătorie. Mulțumesc!

Angelica, 29 de ani

Niciodată nu aș fi crezut că acarienii de praf pot provoca atâtea probleme. Până când nu m-am ciocnit eu însămi de ele. Nici acum nu știu cum au ajuns ei în casă, probabil copii au adus de afară pe încâlțăminte. Ne-am îmbolnăvit toți deodată, tuse, iritații ale ochilor și o erupție cutanată foarte puternică. Nu era grav dacă eram numai eu și soțul, dar copiii cresc, organismul lor încă nu s-a înfiripat. Deci am alergat imediat la medici. Când ne-au vindecat de alergie, am înțeles că trebuie să ”vindecăm” și casa. O cunoștință mi-a recomandat Cleanol pentru casă. Am cumpărat de odată câteva cutii, am stropit fiecare colțișor din casă! Fiecare poliță și jucărie! Nu ne mai este frică de nici un fel de alergii!

Larisa, 38 de ani

Copilul meu avea o alergie foarte puternică din cauza acestori acarieni. Soacra ne-a dăruit un ursuleț de pluș. Peste două zile fiica a început să tușească tare, iar în ziua urătoare i-a apărut o erupție puternică pe față și pe mâini. S-a dovedit că jucăria era contaminată cu acarieni de praf, iar din cauza ei – și patul copilului. Dermatologul ne-a sfătuit să încercăm soluția pentru casă Cleanol. Eu am tratat totul în casă cu această soluție. Peste patru zile a tecut totul! A dispărut erupția, și fata a încetat să mai tușească. Recomand foarte tare această soluție. Eu am o atitudine foarte scrupuloasă față de sănătatea familiei și pentru mine era important ca soluția să nu aibă efecte secundare. Cleanol este anume așa..

Xenia, 36 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: