CytoForte împotriva cistitei: lasă boala și disconfortul în trecut

CytoForte împotriva cistitei: lasă boala și disconfortul în trecut

CYTO FORTE – COMBINAȚIE ECHILIBRATĂ A INGREDIENTELOR SELECTATE

 • 1 produs = 2 acțiuni
 • Nimicirea bacteriilor patogene
 • Protecția tractului urinar

ACȚIUNEA INGREDIENTELOR ESTE DIRECȚIONATĂ SPRE ELIMINAREA CAUZELOR IMPORTANTE A INFECȚIEI CĂILOR URINARE, REDUCEREA RAPIDĂ A SENZAȚIILOR DE DURERE ȘI PROFILAXIA RECIDIVELOR BOLII PE VIITOR

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

NIMIC ÎN PLUS ÎN CYTOFORTE. FĂRĂ ANTIBIOTICE. FĂRĂ SUBSTANȚE ARTIFICIALE

 1. Extract de merișor: are un efect bactericid și distruge celulele patogene E. coli
 2. Extract de mușețel: contribuie la relaxarea musculară în canalul urogenital, care ameliorează rapid durerea
 3. Zinc: regenerează celulele și țesutul mucoasei afectate de infecție
 4. Vitamina E: previne dezvoltarea proceselor inflamatorii din organism și restabilește funcțiile sistemului urogenital
 5. Vitaminele B: produc anticorpi care inhibă agenții patogeni din organism

Cistita este o problemă actuală și frecventă în rândul femeilor. În România sunt înregistrate în jur de 2,3-3,1 mln. de cazuri de îmbolnăvire. Datorită structurii fiziologice a corpului (uretra scurtă și lată este predispusă la penetrarea microorganismelor), femeile suferă de cistită de 30 de ori mai des decât bărbații. Potrivit statisticilor, fiecare a patra femeie suferă de această boală în timpul vieții de cel puțin 6 ori, iar 32% suferă de cistită cronică.

CytoForte împotriva cistitei: lasă boala și disconfortul în trecut

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

FORMULA BIOACTIVĂ CYTOFORTE OFERĂ TRATAMENT PENTRU CISTITĂ ÎN 8 ETAPE

 1. PREVINE ATAȘAREA BACTERIEI DE CELULELE UROTELIULUI
 2. DEFORMEAZĂ CELULA BACTERIANĂ
 3. DETERIOREAZĂ FIMBRIILE BACTERIENE ȘI BLOCHEAZĂ SINTEZA LOR
 4. PREVINE FORMAREA BIOPELICULELOR BACTERIENE
 5. CONTRIBUIE LA ELIMINAREA BACTERIILOR DIN CĂILE URINARE
 6. INFLUENȚEAZĂ ACIDITATEA URINEI: NORMA – MEDIUL ACID (PH=7)
 7. CONTRIBUIE LA DISTRUGEREA INFECȚIEI DIN CĂILE URINARE
 8. CREȘTE REZISTENȚA ORGANISMULUI LA INFECȚII. ÎNTĂRIND SISTEMUL IMUNITAR

MOD DE ADMINISTRARE CYTOFORTE:

 • 2 caps./zi NU MAI PUȚIN DE 1 LUNĂ
  DUPĂ TERAPIA ICU* CU ANTIBIOTICE
 • 2 caps./zi NU MAI PUȚIN DE 1 LUNĂ
  ICU* CU FRECVENȚĂ RIDICATĂ (> 3 ACUTIZĂRI ÎN DECURS DE 1 AN)
 • 1 caps./zi NU MAI PUȚIN DE 1 LUNĂ
  ÎN CAZUL RISCULUI RIDICAT DE DEZVOLTARE A ICU*

INGREDIENTELE PRODUSULUI CONTRIBUIE LA INTENSIFICAREA PROTECȚIEI ANTIMICROBIENE ȘI ”ASIGURAREA” ÎMPOTRIVA CAZURILOR REPETATE DE ICU*

 

*ICU – INFECȚIILE CĂILOR URINARE

 

Utilizați CytoForte în următoarele situații posibile: perioada după terapia antibacteriană a infecțiilor tractului urinar, în cazul episoadelor repetate frecvente ale infecțiilor tractului urinar, precum și în timpul perioadei de creștere a riscului de dezvoltare pe fundalul unor factori adverși (schimbări sezoniere, climă fierbinte/umedă, hipotermie, situații stresante, călătorii, condiții nefavorabile pentru igienă).

CytoForte împotriva cistitei: lasă boala și disconfortul în trecut

Recomandările mele adresate pacienților cu cistita – eliminarea lenjeriei incomode, sintetice și strânse pe corp. Doi – regim la pat, pe cât este posibil. Trei, dar cel mai important – administrarea suplimentului bio CytoForte.

 

Spre deosebire de antibiotice, acest medicament este, în prezent, singurul produs cu acțiune rapidă și fără efecte secundare. CytoForte începe să acționeze peste 17 minute după ce a fost administrat. Eficiența ridicată a CytoForte se datorează complexului de substanțe active pentru care bacteriile ce cauzează cistita nu dezvoltă rezistență. Produsul distruge în mod eficient organismele patogene din sistemul urogenital și elimină simptomele neplăcute ale bolii. Studiile clinice au demonstrat că: administrarea suplimentului bio în decurs de 1 lună asigură eliminarea bacteriei E.Coli în 98% din cazuri și previne recidivele bolii pe viitor.

Dr. Tiberiu Manolache, Specialist în urologie, doctor în științe medicale

EI AU RESIMȚIT DEJA EFECTUL CYTOFORTE

Condiția principală în timpul cistitei este cytoforte și repausul sexual. Respectând aceste reguli, puteți scăpa de simptomele neplăcute timp de o zi. Deci, nu-i înțeleg pe acei oameni care iau antibiotice atunci când există o opțiune minunată pe bază de plante. Apropo, să nu vă gândiți să vă tratați cu ajutorul termoforului, dimpotrivă, va crea un mediu favorabil pentru înmulțirea bacteriilor.

Bianca P. 34 ani

N-am crezut niciodată că voi găsi ceva folositor pe net. Recent, când am făcut o criză, începusem să caut metode noi de tratament pentru cistită și am găsit CytoForte. Nu a avut o acțiune imediată, dar produsul și-a demonstrat eficiența. A doua zi dispăruseră crampele din timpul urinării și s-a redus frecvența micțiunilor. Deși, am fost diagnosticată cu o formă cronică.

Amelia Cătălina S. 37 ani

Are într-adevăr un efect rapid! Aveam pielonefrită cronică, resimțită mai ales dacă mă suprasolicitam la muncă. M-am tot tratat 4 ani la rând cu antibiotice și remedii naturiste. Am încercat foarte multe produse, dar fără rezultat. La recomandarea medicului, anul trecut am făcut tratament cu CytoForte și m-am vindecat. De atunci nu mai știu de boală. Îl recomand tuturor.

Olivia C. 44 ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: