Denta seal pentru albirea dintilor: scăpați de fisuri și cariile dentare în decurs de 27 de zile, fără a vizita dentistul!

Denta seal pentru albirea dintilor: scăpați de fisuri și cariile dentare în decurs de 27 de zile, fără a vizita dentistul!

 • Nivelează deteriorările și umple fisurile mici la suprafața smalțului
 • Îndepărtează eficient placa dentară și previne apariția cariilor
 • Readuce dinților albul natural, netezime și strălucire
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Nutriție pentru dinții dvs.la micronivel

Dinții imaculați și sănătoși sunt bijuteria fiecărui om. Dăruiți dinților dvs. sănătate și frumusețe cu ajutorul pastei de dinți unice și remineralizante Denta Seal cu nanoparticule de smalț lichid. Ingredientul secret al pastei este substanța, compoziția căreia amintește de principalul element al rețelei cristaline a smalțului Hidroxyapatită® (nano-Mhap®). Pasta acționează imediat ce intră în contact cu suprafața dinților și saliva în timpul spumării. Eficiența maximă se atinge peste un minut de la începutul curățării dinților.

Hidroxyapatităun component unic, fără analogie

Denta seal pentru albirea dintilor: scăpați de fisuri și cariile dentare în decurs de 27 de zile, fără a vizita dentistul!

Hidroxyapatita este o substanță capabilă să pătrundă în smalțul dinților și să umple micro fisurile, aceasta intră în compoziția smalțului dentar și este sintetizată din scoici marine. Smalțul dinților noștri e compus din cristale de hidroxyapatită.

Atunci când există o deficiență de aceste cristale, se dezvoltă cariile, crește sensibilitatea dinților, apar focare de demineralizare.

Denta Seal – conține nanoparticule de hidroxyapatită, altfel spus- smalț lichid. Datorită compatibilității naturale cu smațul dentar și dimensiunilor extrem de mici, de ordinul nano, nanoparticulele penetrează adânc în rețeaua cristalină, fortificând zonele deteriorate și slăbite.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Imaginați-vă cum se va schimba viața dvs. atunci când veți readuce dinților sănătate și albul imaculat!

 • Interlocutorii vor primi plăcere să converseze cu dvs.
 • Oamenii vor înceta să gândească că nu vă curățați dinții
 • O să găsiți un post bun de muncă
 • O să deveniți un punct de atracție pentru sexul opus
 • O să recăpătați încrederea în sine
 • O să încetați să mai aruncați banii în vânt
 • O să-i orbiți pe toți din jur cu zâmbetul hollywoodian

Pentru crearea Denta Seal au fost folosiți 4 000 000$

Denta seal pentru albirea dintilor: scăpați de fisuri și cariile dentare în decurs de 27 de zile, fără a vizita dentistul!

 • 4ani de cercetări Conceptul pastei de dinți a fost creat în decurs de 4 ani de cercetări cu sprijinul laboratoarelor independente din Japonia și Canada
 • 2formula a fost creată pe parcursul a mai multor ani Formula a fost creată în decurs de 2 ani, pe baza cercetărilor laboratoarelor independente
 • 100%eficiență Pentru obținerea smalțul lichid din compoziția pastei de dinți este folosită o tehnologie extrem de complicată și costisitoare, care garantează 100% eficiența pastei Denta Seal
 • 80%compoziție importată Denta Seal conține 80% ingrediente importate, care nu sunt produse în România
 • UEstandardul calității Pentru producerea Denta Seal a fost creat un laborator care corespunde standardelor de calitate din domeniul managementului UE

Părerea expertului:recuperare delicată și înălbirea dinților fără a dăuna smalțul

Sensibilitatea crescută a dinților, fisurile apărute la suprafața dinților, schimbarea culorii smalțului, dezvoltarea cariilor- cu toate aceste probleme se confruntă majoritatea pacienților mei. Pentru fortificarea smalțului și înălbirea dinților- recomand pasta Denta Seal. Datorită compoziției unice cu nanoparticule de hidroxyapatită, Denta Seal nivelează crăpăturile mici și umple microfisurile de la suprafața dinților, îndepărtează eficient placa dentară și previne apariția cariilor. ”Smalțul lichid” îndepărtează petele de cafea, ceai, țigări și nimicește bacteriile, neutralizând mirosul neplăcut din gură. Curățați dinții în mod regulat, preferabil după fiecare masă, dar nu mai puțin de 2 ori pe zi, iar curățarea trebuie să dureze 2-3 minute.

Sabina Bălăceanu Medic dentist, doctor în științe medicale

Părerile persoanelor care au recăpătat deja sănătatea și albul imaculat al dinților

Sunt un fumător înrăit. După 15 ani de fumat, dinții arată prost de tot- sunt galbeni, am carii, practic fiecare dinte ei necesită să fie plombat. Am groază de dentiști încă din copilărie și de asta am mers foarte rar la ei. Ultima dată am achitat o sumă de-a dreptul frumușică. Am început să caut un tratament alternativ, doar suntem în secolul 21, nu? Și l-am găsit. Pasta Denta Seal mi-a umplut toate găurile din dinți în timp de 2 săptămâni și jumătate, cariile s-au diminuat, dinții au devenit albi. Nici înainte de a începe să fumez nu erau atât de albi. Mă simt din nou om! Un mare mulțumesc pentru această soluție inovatoare!

Octavian, 45 de ani

Această pastă mi-a fost recomandată de prietena mea, medic dentist. Ea mi-a destăinuit secretul despre produsul inovator, pasta Denta Seal, care plombează dinții, se luptă cu cariile și înălbește dinții în condiții casnice. Sigur că dentiștilor nu le convine să destăinuiască această informație pacienților, e mai profitabil pentru ei să ne ”trateze”. Pentru familia mea, iubitori de dulciuri, pasta Denta Seal este o adevărată salvare a dinților și bugetului familial! Nu cheltuiți bani pe tratamente la cabinetele stomatologice, e mai simplu decât credeți. Din păcate, am ereditate proastă. M-am chinuit mult timp cu fisurile și placa dentară. Dinții se fărâmițează. Am cheltuit o groază de bani la dentiști și nu credeam că voi rezolva vreodată această problemă. Prietena mea a adus din SUA minunea de pastă Denta Seal. N-aveam încredere, dar am zis totuși să încerc. Să știți că am uitat ce înseamnă plombe! Dinții au devenit tare puternici, cariile pe care le avusem au dispărut! Iar faptul că dinții au devenit mai albi, este un bonus de-a dreptul bestial. Sunt încântată!

Elena Carmen, 30 de ani

Această pastă mi-a fost recomandată de prietena mea, medic dentist. Ea mi-a destăinuit secretul despre produsul inovator, pasta Denta Seal, care plombează dinții, se luptă cu cariile și înălbește dinții în condiții casnice. Sigur că dentiștilor nu le convine să destăinuiască această informație pacienților, e mai profitabil pentru ei să ne ”trateze”. Pentru familia mea, iubitori de dulciuri, pasta Denta Seal este o adevărată salvare a dinților și bugetului familial! Nu cheltuiți bani pe tratamente la cabinetele stomatologice, e mai simplu decât credeți.

Mioara, 28 de ani

Cum poți comanda?

 1. Completați formularul pentru a primi o consultație și a comanda Denta Seal
 2. Operatorul va concretiza toate detaliile și o să vă trimitem comanda
 3. Veți primi coletul în decurs de 1-10 zile. O să-l achitați la primire
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: