Dr. Parell: pierdere în greutate eficientă fără stres!

Dr. Parell: pierdere în greutate eficientă fără stres!

COMPLEXUL INTELIGENT DE CONTROL AL GREUTĂŢII ACŢIONEAZĂ ÎN 4 DIRECŢII:

 1. Reduce formele, eliminând excesul de apă din organism şi umflăturile
 2. Stimulează procesul eficient de pierdere în greutate
 3. Crează deprinderi alimentare corecte
 4. Arde straturile de grăsime acumulate
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

DIN CE MOTIV SE ACUMULEAZĂ KILOGRAMELE?

Surplusul de greutate are mai multe motive. Dacă duceţi un mod de viaţă sedentar, nu vă alimentaţi corect, consumaţi o cantitate insuficientă de apă – are loc o perturbare a funcţionării tractului gastro-intestinal și lichidul se stagnează în organism. În plus, stresul constant, lipsa de somn și dereglările hormonale sunt factorii principali care influenţează creşterea în greutate. Factorii genetici și afecţiunilele sistemului endocrin agravează şi mai mult depunerea de grăsime în zonele cele mai problematice.

Dr. Parell: pierdere în greutate eficientă fără stres!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CUM FUNCŢIONEAZĂ COMPLEXUL PENTRU REGLAREA GREUTĂŢII Dr. Parell?

 • Reduce impactul factorilor negativi asupra organismului
 • Accelerează activiteatea sistemului digestiv
 • Contribuie la menţinerea stării de saţietate
 • Reglează secreţia hormonală
 • Stabilizează schimbările de dispoziţie
 • Îmbunătăţeşte starea de spirit
 • Elimină excesul de apă din organism

INGREDIENTELE Dr. Parell SUNT SELECTATE CU GRIJĂ FATĂ DE SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ!

În compoziţia preparatului intră doar ingrediente naturale fara efecte secundare, care se combină perfect şi împreună dau un efect intens.

 1. Caralluma fimbriata. Diminuează senzaţia de foame, suprimă apetitul, împiedică formarea celulelor adipoase, dă o doză de vivacitate, întăreşte rezistenţa şi imunitatea.
 2. Bromelain. Stimulează digestia, curaţă tractul digestiv.Contribuie la eliminarea lichidelor din organism, arde grăsimile.
 3. Momordica. Scade nivelul de zahăr şi colesterol. Contribuie la eliminarea grasimilor din organism. Îmbunătăţeşte starea pielii, accelerează metabosmul.
 4. Gymnema Sylvestre. Reglează nivelul de zahăr din sînge, normalizează metabolismul carbohidraților. Scade nivelul de colesterol, elimină umflăturile şi împiedică reţinerea lichidelor în organism.

Dr. Parell: pierdere în greutate eficientă fără stres!

DESCOMPUNÎND GRĂSIMILE, Dr. Parell SALVEAZĂ VIEŢI!

În compoziţia complexului pentru reglarea greutăţii Dr. Parell intră un ingredient foarte puternic, în latină se numeşte “Caralluma Fimbriata”. Simplu vorbind, acesta este un cactus comestibil, care stimulează procesul de slăbire din contul resurselor de grăsime. În combinaţie cu celelalte componente ale capsulelor acesta descompune intens straturile de grasime, totodată impiedicînd acumularea noilor celule adipoase.
În tot timpul în care activez ca medic, cea mai bună pierdere în greutate prin Dr. Parell este de 41 de kg în doar 2 cursuri. Recomand pacienților mei să combine primirea capsulelor cu un număr de „reguli“: să reducă cantitatea de glucide rapid în dieta lor, să manânce cît mai multe fructe și legume proaspete, precum și cereale integrale,să meargă cît mai des pe jos şi să facă exerciții fizice. Aveţi grijă de voi, nu lasaţi excesul de greutate să vă ruineze viața!
Cu dragoste și grijă

Silviu (lider nutriţionist, endocrinolog, medicul de cea mai înaltă categorie, vechime 24 de ani)

CLIENTELE MULŢUMITE NU-ŞI POT STAPÂNI EMOŢIILE

Unde au fost pâna acum aceste capsule? De ce în farmacii nu se găseşeşte această soluţie miraculoasă? Abia a doua săptămână beau Dr. Parell şi deja văd cum slăbesc. Minus 13 kg în 18 zile- recordul meu personal!

Raluca

Creatoarea capsulelor Dr. Parell este idolul meu! Să inventeze aceste capsule putea doar o femeie, cunoscută cu problema kilogramelor în plus. Aceasta este cea mai rapidă şi comodă metodă de slăbire pe care am încercat-o. Fără efort am slăbit cu 17 kg în doar o luna şi acum am căpătat silueta pe care mi-o doream. Extraordinar este că după ce nu am mai luat aceste capsule kilogramele nu s-au întors. Este pur şi simplu fantastic!

Ioana

Dr. Parell a devenit salvarea mea. Până nu demult credeam că la ai mei 36 de ani nu voi mai arăta atrăgator şi nu voi mai fi sexy niciodată. Mă temeam că nu voi mai putea vreodată îmbrăca rochiile preferate. După al doilea curs mă simt întinerită, acum sunt suplă, zveltă şi totul a rămas la locul său, sînii au rămas voluptoşi iar barbaţii mă petrec cu privirea… Este un sentiment nemaipomenit!

Monica

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: